Snak

Mere indhold efter annoncen
Skulle lige til at skrive det samme ang. Financial Fair Play. Messi har en meget lang kontrakt med Barca, hvilket vil betyde en fuldstændig uhørt høj pris, som kun få klubber ville have råd til, og kan de overhovedet få lov til at bruge så mange penge uden at komme i klemme med "loven"?

Messi i Arsenal ville være fantastisk, og tror også det er den klub han ville klare sig bedst i, da spillestilen er lidt Barca-light.
Brøndby er en mulighed. Men er ikke sikker på at Messi er god nok
Personligt tror jeg Messi - og især Barcelona - ville have godt af noget forandring. Messi virker ikke nær så sulten efter succes som tidligere - og efterhånden er der få klubrekorder tilbage at slå. Alt er vundet, og legende statusen for længst sikret - det samme med bankbogen.
Barcelona sætter for meget lid til manden, det på trods af man har verdens bedste 9er samt én af de mest lovende fodboldsspillere lige i øjeblikket.

Muligvis kun United - måske også Arsenal - som ville kunne betale Messis pris uden at komme i større FFP problemer.
City ville sagtens kunne smide pengene, men er allerede i FFP problemer.
Det samme med PSG, men de vil kunne slippe betydeligt billigere, selvom de også er i FFP klemmen, da Barcelona har interesse i Marquinhos (og muligvis også Silva).

Ret chokerende nyhed. Det er første gang Messi giver et hint for et exit.

Tjo, både og. Det er første gang han udtaler sig. Men det siges at Tito overtalte en rejselysten Messi til at blive i klubben, og endda forlænge kontrakten - hvilket muligvis endda er blevet hentydet af Barcelonas nuværende præsident.
- Det er selvfølgelig bare spekulationer, da ingen reelt ved præcis hvad Messi og Tito talte om.

Det kræver selvfølgelig lige først man får banket nogle hjerner ind hos Barca´ manager og den endnu mere fatsvage ledelse, så man undgår at lave en Spurs/Liverpool.

Hvilket aldrig vil ske. Så længe LE lægger taktikken (med et vist pres fra ledelsen om at bibeholde Cruyffs ideer) og Zubi er ansvarlig for transfers, så bør man undlade at have høje forventninger.
Farvel og tak, bold.dk
Tjo, både og. Det er første gang han udtaler sig. Men det siges at Tito overtalte en rejselysten Messi til at blive i klubben, og endda forlænge kontrakten - hvilket muligvis endda er blevet hentydet af Barcelonas nuværende præsident.
- Det er selvfølgelig bare spekulationer, da ingen reelt ved præcis hvad Messi og Tito talte om.[i]
[/i]

Pudsigt, den historie havde jeg ikke hørt før. Som jeg har oplevet har Messi som regel altid været god og hurtig til at slukke for alle hans exit-rygter, som så ofte er opstået. Han har endda også udtalt flere gange, at han kun ville spille i enten Barca eller hans barndomsklub Newell´ Old Boys, så da jeg læste nyheden blev jeg skam overrasket. Nu skal man måske også tage hele denne nyhed med et grant salt, da det kommer fra et spansk medie, og man aldrig ved hvorvidt hans udtalelse er blevet manipuleret.

Fifa er en non-profit organisation.
Ret chokerende nyhed. Det er første gang Messi giver et hint for et exit.


Han udtalte ellers i 2012 lige efter at have vundet den gyldne bold at han var sikker på at han ville slutte karrieren i argentina, som er hans drøm.

Han har også selv, men også hans manager og far, flere gange udtalt "man ved ikke hvad fremtiden bringer"
Om det er et hint, eller et helt almindelig ydmygt svar på en nærgående journalists spørgsmål, må jo være op til den enkelte at bedømme.
De las glorias deportivas, que campeón por España --- Hala Madrid ---
Han skifter snart til Bayern.
Do not argue with idiots. They will drag you down to their level and beat you with experience. Hvis vi er uenige, så overbevis mig. Kast ikke sten efter mig.
Mon ikke Newell´s også snart kalder på hans hjemkomst? Han har jo vundet alt i Europa. (Klubloyal)
BRASSER PODCASTEN: https://itunes.apple.com/us/podcast/brasserbold/id1084900607?mt=2 -A Seleção Brasileira og Brasiliansk fodbold! (Garrincha > Pelé) Grêmio fan, KUN GRÊMIO: https://i.ytimg.com/vi/NwzoNF7bujA/maxresdefault.jpg
Det er kun Real Madrid, der har råd til at købe Messi og stadig holde sig indenfor Finansiel Fair Play og Barcelona kommer på ingen måde til at sælge Messi til Real.

Han kan ikke blive solgt før han falder drastisk i niveau. Vent et år eller to og så snakker vi igen.
Kunne ellers være for vildt at se Messi lave en Figo :) ... Tror han ville gøre det godt på mange andre hold. Bayern & Real ville nok være det optimale.
Jeg tror også mest på Bayern, hvis han skifter. Barcas hold er på vej ned, flere af de profiler der har tegnet holdet som Puyol, Iniesta, Xavi, Mascherano, Piqué og Alves er for gamle eller lige ved at være det. Det ved Messi, og så kan Pep måske lokke ham. Bayern har ikke tradition for at lægge uhyrlige beløb for spillere, men Allianz arena er afbetalt, så måske kan det lade sig gøre indenfor Financial Fairplay, og så har de fundet deres afløser for Robben - som ellers bliver svær at erstatte. Endelig vil et køb af Messi kunne ses som en manifestation af Bayerns storhed, hvilket vil passe fint til deres mentalitet.
Det handler om det der er bedst for dansk fodbold.
annonce