Snak

Mere indhold efter annoncen
De der 110% er det efter Barca har registeret Aguero, Depay, Emerson og Garcia? For ellers burde de vel også være i risikozonen ift. ligaens regler?

Ja - og uden Messi, er man vist så nede på 97%, hvis jeg husker rigtigt. Så ovennævnte spillere, kan vist stadig ikke registreres, som situationen er nu.

Og hvis de er registeret og tæller med i de 110%, er det så ikke også de tilgange, der i sidste ende kan have været med til at spænde ben for en Messi forlængelse?

Du forstår det rigtigt. Barca har selv været med til, at rykke sig længere væk fra Messi denne sommer. Man havde angiveligt håbet på, at kunne sælge ud af andre aktiver i truppen, hvilket skulle skabe plads til dem alle, men det er tilsyneladende ikke lykkedes. Herefter har man erkendt, at man ikke både kan blæse og have mel i munden, hvorefter man har måtte acceptere en afgang af Messi. Af hvad jeg har kunne læse mig til, er det sådan det hænger sammen.
I har slet ikke sat jer ind i hvordan la liga fungerer? Barcelona må slet ikke tage ham selvom det var gratis...
De der 110% er det efter Barca har registeret Aguero, Depay, Emerson og Garcia? For ellers burde de vel også være i risikozonen ift. ligaens regler?

Og hvis de er registeret og tæller med i de 110%, er det så ikke også de tilgange, der i sidste ende kan have været med til at spænde ben for en Messi forlængelse?


Planen var/er at sælge ud. Pjanic tæt på Juventus, Umtiti ud, Griezmann ud, Lenglet ud, Braithwaite ud. Dembélé ud (er skadet, så ingen vil købe ham).

Alt det ville give luft i lønbudgettet, men stort set ingen af de førnævnte spillere vil væk.

Og husk på, at Moriba, der vel knap har spillet 15 kampe endnu, pludselig vil have en vanvittig lønstigning imens klubbens økonomi ligger i ruiner.
Skjønner ikke helt dette. Barca signerer nye spillere, som får bra lønn. Messi kunne vel takket ja til tilsvarende lønn? Skjønner at han er Messi, og har hatt en astronomisk kontrakt. Men til syvende og sist er vel dette opp til Messi, og hvor mye han krever? Så hvorfor sier man ikke at "Barca kan ikke betale lønnen jeg krever", i stedet for bare å skylde på Tebas og dårlig klubbøkonomi? Jeg forstår som sagt at han er Messi, men med den tidligere kontrakten kunne han vel signert ny kontrakt på Aguero-nivå? Trenger jo ikke spille gratis for det. Aguero-løn er helt sikkert også mye penger, hvis han virkelig hadde så utrolig lyst til å bli...
Jeg ser gerne forklaret hvilke regler der gør han ikke må gratis? For det undrer mig meget.
Den fede dame har endnu ikke sunget
Ja det ville jeg hvis jeg havde tjent så mange penge hidtil. Hvis det betyder noget for en hvad man laver. Jeg vil langt hellere være et sted jeg kan lide at være end at have et hus til mange hundrede millioner.

Så ja det vil blive et KLART ja!

Ligeså hvis jeg vandt 500 millioner i Eurojackpot. Så ville jeg lave de ting jeg har lyst til og ikke tænke på økonomien om det giver underskud eller ej. Men sådan er vi åbenbart så forskellige.


´Om det giver underskud eller ej´ - hvordan ville du komme på arbejde hver dag, hvis du underskrev en kontrakt på et par år og måtte køre ren underskudsforretning på din private økonomi?
Hans kone og børn har også et forbrug der skal lægges om fra den ene dag til den anden. Jeg siger ikke at det ikke kan lade sig gøre, men hvis man i forvejen lever det fede liv og pludselig skal til at køre Toyota Corolla årgang 1990 med der tilhørende partikelfilter så ville jeg nok også overveje om det var Barcelona der skulle have min underskrift eller PSG der er villig til at betale for alle de timer jeg har lagt på træningsbanen igennem de sidste 20-25 år for at nå det absurd høje niveau jeg nu engang har haft.(hvis jeg var Messi)
Støtter de lokale helte fra Roskilde området.
Selvfølgelig skal han ikke arbejde gratis. Ja han har da tjent 10 livstiders løn allerede, men det skævvrider jo markedet fuldstændigt hvis spillere begynder at spille gratis for forskellige storhold. Det kan skabe situationer hvor alle mulige topspillere samles på ét hold til ingen penge fordi de jo allerede har tjent en milliard eller to i karrieren. Det er noget man bl.a. ser i NBA, hvor spillere går med til en løn under markedspris for at samles i superhold.
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
i sidste ende er det også klubbens ansvar at de har ansat nogle personligheder og samtidig skabt et miljø i og omkring klubben, der gør at der sidder en håndfuld og ser bedre ide i at være på tværs end at komme videre / performe.
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg og fuck det anonyme trolleri, jeg hedder rolf ståltråd på facebook.
Forstår ikke folk der mener han skal stop tuderiet og spille for en slik eller 0 kr.

For hvordan vil du tilgå en person der gør ting gratis. Særligt ved konflikter?


Knocked off your perch!
annonce