Snak

Mere indhold efter annoncen

Messi: Overrasket over Guardiola-afsked

Skrevet af bold
ons 30. maj 2012
Barcelona-stjernen Lionel Messi blev overrasket og ked af det, da Pep Guardiola stoppede som træner. Det bliver ikke nemt at følge op på succesen de seneste år, siger han.

Læs hele nyheden her
Skrevet af quaz
for jeg synes vores exit var uretfærdig, og fordi jeg brændte det straffespark. Men det er bag os nu, siger han.


Hvordan kan det være uretfærdigt, når i får det hele serveret på et sølvfad, men alligevel ikke griber chancen?
København
Skrevet af AudereFacere
Hold kæft han tuder. Så skulle "verdens bedste fodboldspiller" måske lære at score på et straffespark.
Skrevet af Counter Attack
Hvordan kan det være uretfærdigt, når i får det hele serveret på et sølvfad, men alligevel ikke griber chancen?
Det var da uretfærdigt? Fodbolden tabte den dag! Vi havde dem nede i sækken men et øjebliks ukoncentration gjorde at chelsea scorede og kunne lave deres pindsvinstaktik hvilket er et nederlag for fodbolden. Jeg er ligeglad med om folk er enige. Men det er fact
Mil vuit-cents noranta-nou, neix el club que porto al cor, blaugrana son els colors, futbol club barcelooona! Barça - España Villa y Torres http://www.youtube.com/watch?v=VF5HHfKJpQk http://www.youtube.com/watch?v=TdMcr1fK-ng
Skrevet af syveren
Jeg kan ikke lade være med at more mig lidt over dit brugernavn, taget det indlæg i betragtning.
Real Madrid siden 1792.
Skrevet af alek9000
Det er ikke et fact, at det er uretfærdigt, tværtimod. Barcelona kunne selv have afgjort det, men det gjorde ikke, så det er helt fair, at Chelsea vinder, selvom jeg personligt helst havde set Barcelona i finalen.
.
Skrevet af Realfan
Selvfølgelig havde Barcelona fortjent at vinde CL. Selvfølgelig er Messi verdens bedste fodboldspiller. Selvfølgelig er Tiki-Taka fodbold det eneste rigtige fodbold (og som følge deraf er alt andet fodbold jo derfor grundlæggende forkert) og selvfølgelig er Barcelona verdens bedste fodboldhold (nogensinde). Jeg er ligeglad med, om i er uenige, fordi sådan er det bare, og det er et fact. Punktum!!

Og PS Messi vinder Balon D´or, fordi han er den bedste, og det er også et fact! Dobbeltpunktum!!
Skrevet af Zeb
Barca sov jo to gange. Kampen i Barcelona sluttede 2-2.

Når man taber den ene kamp og spiller den anden uafgjort så går man ikke videre. Absolut ikke noget uretfærdigt i det, og alt i alt var kampene også dømt retfærdigt.
Chelsea. Punktum.
Skrevet af Mes que un club 4ever
Dem, der vinder turneringen, er de rette vindere, så kan man stå tilbage og være ærgerlig over, det ikke var det rigtige hold, men vinderen er altid retfærdig.

Måske lige medmindre man scorer med hånden eller lignende.

Mener dog vist de fik et par pokaler i efteråret også, så det i alt løb op i 4 pokaler i denne sæson. Mangler naturligvis de 2 vigtige, men en hel dum sæson er det nu ikke, vi er bare blevet forkælet de seneste år.
Skrevet af Kassow-Rossing
Counter Attack: "Det var da uretfærdigt? Fodbolden tabte den dag! Vi havde dem nede i sækken men et øjebliks ukoncentration gjorde at chelsea scorede og kunne lave deres pindsvinstaktik hvilket er et nederlag for fodbolden. Jeg er ligeglad med om folk er enige. Men det er fact"

Shit en abe :) Nej hvis man ikke scorer på straffe og alle andre chancer, man skaber, så har man ikke fortjent at gå videre. Chelsea var bare bedre.

Hehe og så kan jeg godt lide denne kommentar fra fyren over mig: "Måske lige medmindre man scorer med hånden eller lignende." når det netop var Messi der snød sig til at mål ved at score med hånden og benægte det :) Super øv at reglerne ikke dikterer, at man kan straffe sådan en handling med et års karantæne eller lignende, fordi det var ved at koste Real Madrid mesterskabet, men heldigvis vandt Real alligevel med 0 point ned til Barcelona.
Skrevet af MikkelM
Off topic:

Jeg bliver stadig overrasket når jeg ser at troldmanden kun er 24år! Det fatter man jo slet ikke :)
Skrevet af Mentzler
Hvorfor skal man hele tiden høre om Guardiola-afsked...

Messi har vel snart udmeldt sin overraskelse 5 gange.
Arsenal
Skrevet af Jaradi22
@Realfan

Hahahahaha! - +1

@Counter Attack

Ingen tager din mening vedrørende dette emne seriøst, når du er Barca-fan. (Ikke et angreb mod alle Barca-fans, men siger bare at det er svært ikke at have de farvede briller på.)
F.C. København Delaney, Remmer, Cornelius, Zanka, Toutouh, Amankwaa, N. Jørgensen - Copenhagen Young Guns!
Skrevet af JoelAmossen9
Mener han helt seriøst, at deres exit i Champions League var uretfærdigt?
Skrevet af Luka1507
da Pep Guardiola stoppede som træner
1. Pep stoppede ikke som træner. Eller det er der i hvert fald ikke noget officielt om endnu. Han stoppede - forlængede ikke sin kontrakt - bare med at være manager hos F.C.Barcelona.
2. Nej, Messi blev ikke overrasket da Pep stoppede som træner, men da nyheden kom at han ikke længere ville forlænge sin kontrakt.
3. Guardiola har vel hentet sine ting mm., men rent faktisk er han jo stadigvæk under kontrakt hos F.C.Barcalona indtil morgen??

Lidt flueknepperi fra mig.
________________________

Nej, Barcelona har kun vundet CdR-trofæet i denne sæson. Den spanske Super Cup, den Europæiske Super Cup og VM for Klubhold, er alle titler/trofæer der er en del af sidste sæson, selvom kampene er blevet afviklet i denne sæson.

________________________

On Topic:
Jeg havde hele tiden regnet med, at han ville forlænge med et år igen, og så tage en eller flere års pause. Men, da sæson var ved at nå sin ende, og da Pep kom med flere kryptiske svar til journalisterne angående hans kontraktforlængelse, blev det langsomt klar for mig, at dette ville være hans sidste sæson for Barca - medmindre selvfølgelig, at han på et senere tidspunkt igen vil sætte sig i managersædet eller en ande stilling i klubben -. At Tito så blev afløseren havde jeg end ikke tænkt på, men det virker meget logisk, hvis man tænker over det.


Lidt Off Topic - selvom det bliver nævnt i artiklen:
Fandme nogen vanvittige tal Messi kan præsentere. Ligesiden hans debut, har hans "målkurve" altid været opadgående efter, hver sæson. Det bliver spændende, at se om Messi kan blive ved med dette, og score flere mål end 73. Personligt tror jeg ikke på det, regner mere mellem 55-60 scoringer, men vi får at se.
Skrevet af madridFTW111
Hej Frøken Flueknepper

Naturligvis har Barcelona vundet de titler i år, ligesåvel som Chelsea har vundet Champions League i år, på trods af de kvalificerede sig til det sidste år.
Skrevet af quaz
Mener han helt seriøst, at deres exit i Champions League var uretfærdigt?


Ja, Chelseas exit i deres forrige semifinale var derimod helt legitimt og retfærdigt.

Det lyder som om at den knægt aldrig har oplevet hvad uretfærdigt egentlig betyder. Messi er sikkert utilfreds med at dommeren ikke gav dem flere chancer i løbet af kampen.
København
Skrevet af Slettet(432148211005)
Der er forskel på sæson og kalenderår. Læs hans indlæg igennem igen :)
.
Skrevet af Luka1507
Hej Frøken Flueknepper

Naturligvis har Barcelona vundet de titler i år, ligesåvel som Chelsea har vundet Champions League i år, på trods af de kvalificerede sig til det sidste år.

Nej. Dette er decideret forkert.
1. Det eneste trofæ man har vundet i år er CdR.
Så, hvad du mener er, at de 3 trofæer er en del af denne sæson?
2. Og nej, sådan er det heller ikke. De hører til sæsonen 10/11.

Hej Frøken Flueknepper
Hvis du konkluderer det ud fra mit brugernavn, så er det ok, men nej, jeg er så maskulin som man kan blive ;) -
Skrevet af madridFTW111
Ok, jeg så kalder vi det en sæson. Troede vi var indforståede med at vi snakker et fodboldår.

Vil du være venlig at forklare mig, hvordan Chelsea har kvalificeret sig til CL i denne sæson, hvis ikke det var gennem deres præstationer i PL forrige sæson. På præcis samme måde har Barcelona kvalificeret til at spille de respektive turneringer sidste sæson.

Den med den spanske super cup, kan jeg give dig ret i. Men der findes hverken noget, der hedder Uefa super cup 2010/2011 eller VM for klubhold 2010/2011. Men derimod blot 2011 for begge turneringer. Hvordan kan du konkludere, at disse to så hører med til 2010/2011 sæsonen?

Ganske rigtigt konkluderede jeg, at du var hunkøn ud fra dit brugernavn.
Skrevet af Brincko
Man kan jo ikke andet end at bøje sig i støvet for den her lille argentiner. jeg er selv kæmpe real fan, og ronaldo tilhænger, men det er sq imponerende tal at kunne have i rygsækken.. ronaldo score 46 i la liga i år, slår sin egen rekord fra sidste år, og det er ikke engang nok.. vanvittigt af messi :-)
annonce
0