Snak

Mere indhold efter annoncen

Messi bliver i Barca så længe han gør forskel

tor 12. sep 2019

Lionel Messi vil blive i Barcelona, så længe han kan, men han vil ikke have en lang kontrakt, hvis han ikke ved, han kan gøre en forskel.Læs hele nyheden her
Ja tak Messi! Klubmand til knoglerne, kan man kun have respekt for
Barca
Han er bare en svans som ikke tør at komme ud af sin comfort zone og prøve nye udfordringer. Han ved nemlig udmærket godt at han vil være en skuffelse i andre ligaer end den spanske.
Copenhagen Avengers hvor er du da dum at høre på
Med de mange penge, der er i fodbold og deraf ofte penge-fremfor-klub attitude hos ganske mange spillere, så må man da ha stor respekt for Messis udmelding. At være klubmand nu om dage handler ikke om klubben, men om pengene, og det gælder for spillere i alle klubber på alle niveauer...selv i U19 ligaen flytter man for et par fodboldstøvler...så respekt til Messi!
Håbløs kommentar Copenhagen Avengers. Messi har ødelagt så mange engelske hold, og har gjort en kæmpe forskel i adskillige kampe mod italienske og tyske hold. Hvis Messi rykkede til Manchester City, ville Premier League jo ikke engang være en duel mellem Liverpool og City fx.

Spillere som Hazard, Silva, Bernado Silva, Salah osv. osv. stortrives i en fysisk liga som Premier League. Messis overlegne fodboldhjerne ville kunne splitte samtlige hold ad i Premier League, men manden er klubloyal og har ikke behov for at bevise sig i andre lande af gode grunde. Det bliver mere og mere useriøst, når folk ikke bare anerkender og nyder det her helt unikke talent i den sport, vi alle elsker.
Culé siden Rivaldo
Hold da op Messi skiftede da han VAR 12 år
Kun for pengene og medicin skyld eller var han ikke blevet over 150 cm høj Og meget rig
Messi har kneppet alle hold fra alle ligaer i cl, det ville han fortsætte med, hvis han skiftede liga.
Nej, penge er afgjort ligegyldigt for Messi. Selvfølgelig.
Dedikeret fan af: OB Newcastle \\\"I´ve never heard noise in my life as when Newcastle United scored. This place is unbelievable\\\" - Petr Cech.
Man kan da kun beundre denne form for loyalitet i moderne fodbold. Der er kun ganske få i dagens fodbold med denne holdning.
Dog runger det lidt hult at han snakker om penge, når han er klart en af verdens bedst betalte fodbold spillere. Fint at det ikke er pengene der motivere finder dog denne udmelding lidt ligegyldig.
Luk da røven Copenhagen avatar.
Satme da fedt med en spiller som holder sin loyalitet hele vejen selvom han ksn få kastet alt i nakken andre steder.
Du nok 17år og City fan
annonce