Snak

Mere indhold efter annoncen

Messi brændte straffe i Barca-remis

ons 1. feb 2012
Lionel Messi missede fra straffesparkspletten, da Valencia og FC Barcelona spillede lige op i den første semifinale i Copa del Rey. En underholdende affære endte 1-1.

Læs hele nyheden her
Det kan ske, selv for den bedste spiller (Messi) :)
Tyrkiet: Fenerbahce SK Spanien: FC Barcelona Vi glemmer aldrig: Fenerbahce 6-0 6alatasaray! Barcelona 5-0 Real Madrid!
Man kan ikke lade være med at skænke det en tanke, at Barcelona i ugens løb har klaget over dommeren. Når så Pinto laver såden en kæmpe fadæse, dømmes intet!?

Den var de godt nok heldige med :)

Godt at se at Valencia også gerne ville spille bold..

Det er åbenbart sværere at sparke et straffe end man tror, Messi?
iHala Madrid y nada más!
En god kamp - masser af offensiv bold specielt fra Valencias side. Slutminutterne pressede Valencia på, mens Barcelona var tilfredse med uafgjort.

Det manglede nok lige i referatet, men den ligger da til Barcelonas højreben.

Vildt nok. Diego Alves lavede lige en Karim Zaza / Lars Høgh på Messi.
Har som mange andre brugere haft en udmærket karriere i Football Manager. Jeg er ofte langt klogere end både trænere, assistenter, managers og andre med faktisk viden om de fodboldforhold, jeg udtaler mig om.
Hold nu op Barca spillede dårligt!
Selvom Messi brændte var han det eneste lille lyspunkt. Hver eneste gang han fik bolden var han farlig synes jeg.

De La Liga dommere bliver ringere og ringere. Pinto skulle klart have haft rødt, og som Barca man ærger det mig gevaldigt at han ikke fik det.
Både fordi at nu skriver en helt masse garanteret noget i stil med:
"dommerne købt" og "Barca har altid dommerne med sig".
Men også fordi at Barca spillerne selv klager over dommerne (Hvilket jeg iøvrigt mener de slet ikke burde)

Godt spillet Valencia, i fortjente sejren.
Lionel \\\\\\\'The motherfucker\\\\\\\' Messi https://www.youtube.com/watch?v=zyIgPqOpMWY http://fivethirtyeight.com/features/lionel-messi-is-impossible/ https://www.youtube.com/watch?v=eDbqLiAEcjg
God kamp at se. Men Valencia var godt nok også hårde brød. Det frataget var det en god indsats af begge hold, men jeg føler at Barcelona nok skal trække det længste strå til sidst.
Holder med Monaco
Lugter lidt af 9 point! YES!

Og så kan man så se, at et straffespark ikke nødvendigvis er lig mål (her med henblik på alle kommentarerne omkring antallet af straffespark, Ronaldo har scoret på).
Udover hovedspillet og langskudene er der én ting mere Ronaldo er noget bedre til end Messi: Straffespark. There, I said it.
Dedikeret fan af: OB Newcastle \\\"I´ve never heard noise in my life as when Newcastle United scored. This place is unbelievable\\\" - Petr Cech.
@DenPinkAgurk

Hvor er du sølle at le over at en mand brænder et straffespark. Jeg tror ikke at nogen Barca-fans forventer at han vil score på dem alle, så din bemærkning rammer altså ikke særligt hårdt. (okay, den ramte mig hårdt. Jeg kan ikke lide dig).
Holder med Monaco
Skandaløst at ham Pinto får lov til at forsætte med at stå inden mellem stolperne.. Han skaber så meget usikkerhed i de bagerste kæder..

Og halv dårlig kamp for mange af spillerne her til aften, men samtidig skal Valencia også have en stor ros for deres fight.. De fik ydet meget mere modstand end Real Madrid gjorde på deres hjemmebane..

Ser frem til returopgøret..

Den går ind næste gang Messi.. - Men forsatan et ringe spark.. Perfekt højde for målmanden..
Keyzer Soze
annonce