Snak

Mere indhold efter annoncen
Messi brændte, lol, alle Barca fans klager over de straffespark Ronaldo får


Kunne være du skulle slå ordet ALLE op i en ordbog, fjols.
Klub top 3: Newcastle,............................... Barcelona Spiller top 3: Ronaldo(fede), Ronaldinho, Romario
Det var "pokers" - Messi og Barça er dødelige?! Breaking news...
.
Hvis skarpheden havde været der, ville sejren nok ha været fortjent. Men kredit til Valencia for at spille en god kamp og ikke bare trække sig tilbage, selvom det så sådan ud de første par 10-15 min. Højdepunktet var helt sikkert Puyi´s, zizou rouletter hehe :)
Mil vuit-cents noranta-nou, neix el club que porto al cor, blaugrana son els colors, futbol club barcelooona! Barça - España Villa y Torres http://www.youtube.com/watch?v=VF5HHfKJpQk http://www.youtube.com/watch?v=TdMcr1fK-ng
Haha, så det går dig ikk på at Ronaldo får alle de straffespark SOM HAN SCORER PÅ!? For hver evige eneste gang Real har vundet en kamp hvor Ronaldo har scoret på straffe, tuder alle Barca fans .. Og ja, ALLE!
Real Madrid tilhænger siden 2002. ¡Hala Madrid!
Det er sandt... Barcelona har købt dommeren. Faktisk samtlige dommere i Spanien. Til gengæld har La Ligas andre hold splejset til Blaugranas fysioterapeuter.

Udmærket kamp af begge hold. Men skuffende attitude Messi udviser, så snart det ikke kører på skinner.
Fank u for the trophies, Mr. Fuentes.
"Det så fejt Real får mange straffespark, det er jo sikker scoring til Ronaldo" Ja, hvis man hedder Ronaldu, men man skal vel ikke straffes for at være dygtigere end andre.
Nogen gange er jeg lidt flov over at være Real Madrid fan.. men ok der er vel mongoler blandt alle holds fans

Iøvrigt dejligt at se Barcelona vise lidt svaghed.. det har vi trængt til i mange år. I år er ligaen vores! :)
Hver gang Ariel åbner munden får man mere respekt for ham. En såkaldt omvendt John Faxe - Mr. Spock Spot on!
Købt dommer! Barca har dommeren ved deres side .. Messi brændte, lol, alle Barca fans klager over de straffespark Ronaldo får .. Han har ikk brændt i over 20, så ikk tud næste gang ;)

Sejr for fodbolden! TrololololololoDu er godt klar over, at Barcelona er meget tilfredse med 1-1, da de nu har et udebanemål, og spiller den næste kamp på Camp Nou - så med en sejr for fodbolden, er det vel egentlig Valencia fans der skal føle sig irreteret af denne kommentar..
Messi Messi Messi.. Nu er det anden gang i denne sæson, så vidt jeg husker, at han brænder straffe (første gang mod Sevilla i ligaen).. Jeg så ikke kampen desværre, men det lyder som om Pinto skulle have været røget ud.

Den mand er altså en klaphat, jeg fatter ikke hvad han laver i Barca, har aldrig kunne fordrage ham. Enten laver han drops eller også får han hjerneblødninger..!!

Det var lige lidt frustrationer der skulle ud..

Håber da, de vinder returkampen
income:

Nu så jeg ikke kampen, men hvad gjorde Messi?
Hver gang Ariel åbner munden får man mere respekt for ham. En såkaldt omvendt John Faxe - Mr. Spock Spot on!
annonce