Snak

Mere indhold efter annoncen

Messi glad for at være tilbage for Argentina

fre 2. sep 2016
Lionel Messi var glad for at være tilbage på det argentinske landshold, da han blev matchvinder i 1-0-sejren over Uruguay.

Læs hele nyheden her
Drama queen, latterligt stunt han lavede der. Men godt at se ham tilbage trods alt, det er sjovere at se bold når de bedste spiller
OB og Sheffield Wednesday gode billige krimier : http://www.arnoldbusck.dk/boeger/krimi-og-spaending/smertens-hus http://www.arnoldbusck.dk/boeger/krimi-og-spaending/doedens-kavaler http://www.arnoldbusck.dk/boeger/krimi-og-spaending/laaste-doere
Is på, med at kalde ham en drama queen. Manden har 40 milioner menneskers skuffelser og forventninger løbende rundt på skuldrene.
Higuain brændte friløberen i VM-finalen = Messis skyld.
Aguero spiller dårligt = Messis skyld.
Di Maria spiller dårligt = Messi skal tage ansvar.

Og så videre.

Jeg tror ikke du finder en spiller med et større pres på sine skuldre og der har åbenbart været et eller andet i forhold til det argentinske landshold som ikke har fungeret.
I og med han aldrig har spillet i Argentina og folket har et helt andet forhold til ham end for eksempelvis Aguero, Mascherano Di Maria mv.

Men jeg tror vi får en helt anden Messi at se for det argentinske landshold fremover. I kampen mod Uruguay ligner han en mand der er ved at finde den ærke-argentinske dna frem med hårdførhed og fight men også vilde skills. Prøv at se den panna han lavede i går og målet. Ikke nogen typisk Messi-perle, men den gik ind.
Jo Ronaldo har lige så stort pres. Og dårligere holdkammerater. Modsat Messi gør han det bare i stedet!
Topscoreren - Pak nu sammen
Hold nu kæft med Ronaldo! Der er et tidobbelt pres i Argentina ifht Portugal...!
Hold nu kæft med Ronaldo! Der er et tidobbelt pres i Argentina ifht Portugal...!


Uddyb gerne?
"Drama queen", hold nu op.
Jeg boede i Argentina da det hele skete, og jeg kan love for at det ikke gik på at han ikke gad det Argentinske landshold, det var mere en sag om at få stoppet korruption, og at få ordentlige forhold for spillerne. Det var jo heller ikke kun Messi der stoppede, bl.a. flere fra River "stoppede" i demonstration mod AFA.

Du ved ikke meget om Argentina vist, og det pres der hviler på Messi ifht historie, sammenligning med Maradona, elendigt forbund, at tabe 4 finaler og næsten få hele skylden for det hele.
Hvorfor skal ham portugiseren blandes ind i hvad Messi gør på landsholdet? Det er SÅ dumt!
Men det er jo også for dårligt, at Messi ikke har vundet EM.nu vi er ved åndssvage sammenligninger.
Så det skulle gøre at presset er 10 gange større i Argentina end i Portugal. Åndsvag påstand
Jo Ronaldo har lige så stort pres. Og dårligere holdkammerater. Modsat Messi gør han det bare i stedet!

Hahahahha... Ingen forventer Portugal vinder noget. At det så gjorde det til EM var super flot. Men i Sydamerika forventer folk at enten Argentina, eller Brasilien vinder hver gang.
annonce