Snak

Mere indhold efter annoncen
Han skulle slet ikke have spillet den kamp...total idioti...intet til overs for den handling...manden var allerede skadet i weekendens kamp..
Hold nu fast en flok uvidende fjolser der høre til herinde på denne side. Preben Selleri og TFP beskriver sagen meget godt og derudover så forventes der at han spiller godt hver eneste gang, hvilket menneskeligt ikke er muligt. Det ville man heller ikke se Maradona eller Pelé gøre, hvis man kunne frembringe en del af deres kampe, hvilket jeg i øvrigt ville elske at se.
Det røde kort til Dybala, var klart forkert, da hans første gule kort var håbløst og samtidig giver de normalt større snor for et andet gult. Selvfølgelig skal Messi brokke sig, da Dybala er ung og med forfriskende nyt engagement, viser han en vilje til at beskytte sine medspillere.
Til en anden gang så gør lige os andre den tjeneste at se kampen, eller bare noget der ligner et sammendrag, det er små pinligt at læse på fjolser hvor man ikke kan se forskel på om det er trolls, eller bare kæmpe idioter!!!
Dybala, var klart forkert, da hans første gule kort var håbløst og samtidig giver de normalt større snor for et andet gult.

Hvor i regelsættet fremgår det at en spiller på gult skal have længere snor? Enten er forseelsen til gult eller ikke. Om det første gule er hårdt eller ikke.
annonce