Snak

Mere indhold efter annoncen
Paredes burde være blevet sendt i bad. Messi kunne også have været sendt samme vej. Tak til dommeren for at hjælpe Argentina videre med alle mand (ingen har vel karantæne?). Forhåbentlig går de hele vejen nu, så Messi kan få det VM!

Og tak til Argentina for at slå et komplet usympatisk hollandsk landshold. Igen præsenterer de en taktik, hvor de bevidst spiller over grænsen fysisk for at ødelægge modstanderens flow, præcis som de gjorde det i VM-finalen 2010. Kombineret med et ukontrolleret, sydamerikansk temperament, så skulle de ende galt.
Ja i DK kan vi kun tåle en slags dommer og det er den slags der ofre sig selv og stiller sig som skyde Skive for brok og trusler. Dejligt og se en dommer der kæmper lidt imod den dårlige spiller opførsel, denne opførsel påvirker også fans når Messi efter kampen udtrykker sig sådan. Måske skulle fodbold forbund passe bedre på deres dommere og lade dem smide brokkende spillere ud. Det er patetiske og se begge bænke løbe ind på banen, spillere råbe og skrige. Pinligt
Messi skulle holde sig for god .. har sikkert en masse historik med lahoz men det var ikke fordi Argentina blev bortdømt - så stop det klynk. Men fedt med en intens kamp .. og holland ryger ud. Cruyff må vende sig i graven når man tænker på hvad de leverer - eller ikke leverer. Fortjent exit
Lahoz ville vanen tro i centrum. Messi har ret, men han skal jo være glad for, at Lahoz var pro-Argentina. De fik langt de fleste 50/50 frispark.

At Paredes ikke fik rødt, er til grin. To større gule kort på 10 sekunder ses ikke ved dette VM.
Mojn do!
Messi burde være vist ud den lille gnom, stop dit tuderi, i vandt grundet jeres usympatiske spillestil. Ham der saver en hollænder for derefter at sparke bolden direkte ud i hovedet på den hollandske bænk. Messi der tager den bevidst med hånden og burde få sit anden gule. Måden de hoverede da de vandt straffesparkskonkurrencen i stedet for bare at juble. Ulækker opførsel fra argentinerne.
Messi skulle selv have haft et gult kort langt tidligere, isoleret set kan han få et gult 4-5 gange og da han ikke fik det blev han ved med at lave små svinestreger... vanvittigt at en Agentiner er efter dommeren, han har lige hjulpet dem videre- det er selvfølgelig for ar ligge pres på inden næste kamp- og det sagt så er han er ufattelig ringe dommer... men Argentina og især Messi, kan da ikke klage...
@Shamran
Den her kamp var nu meget værre: https://en.m.wikipedia.org/wiki/Battle_of_Nuremberg_(2006_FIFA_World_Cup)
Som dommer må jeg nok sige at det er overraskende at Messi udtaler sig på denne måde. Kampen i går var et skoleeksempel på hvad der sker når en dommer (eller turneringsledelse) har besluttet at gå meget langt for at undgå advarsler og udvisninger. Særligt Argentina undgik kort i nogle situationer der var absurde. F.eks. Åbenlyst rødt til til Paredes (minimum 2 advarsler men jeg havde nok fortrukket gult for tackling og direkte rødt for at sparke bolden mod bænken) og Messi skulle selvfølgelig haft gult langt tidligere. Derudover fik Messi tildelt en række uforståelige frispark. Og nej jeg har ikke noget imod Messi. Jeg synes han er en fantastisk fodboldsspiller.

Men at give dommeren ansvaret for at kampen endte sådan her er bare forkert. Det er ikke dommerens skyld at spillere og trænere for særligt Argentina havde en ekstremt usportslig opførsel.

Selvom jeg overall ikke var imponeret over vores kære dommer, så skal han faktisk for netop at bevare roen.
Fænomenal kamp. Sikke en underholdning, intensitet og spænding.

Helt enig med “Fodboldloven”. Spillerne bærer ansvaret for at denne kamp blev temmelig ond. Dommeren kan påvirke meget, men har trods alt kun sine kort, dialogen og sin fløjte.
Tilned mener jeg der var en del domme der gik Argentinas vej. Hvis jeg var hollænder ville jeg være frustreret over mange frispark dømt imod Holland.
Paredes og Van Dijk burde nok have været sendt i bad, men for kampens skyld er jeg egentlig glad for st at det ikke skete.
Men at give dommeren ansvaret for at kampen endte sådan her er bare forkert. Det er ikke dommerens skyld at spillere og trænere for særligt Argentina havde en ekstremt usportslig opførsel


Her må jeg være helt uenig.

Jeg ser det netop som værende hans skyld. Dommeren opfinde et utal af frispark som ikke er der (med hans linje)
Og endnu flere som ikke dømmes eller hvor der tydeligvis mangler en henstilling, gul eller rødt kort.

En dommer som Oliver eller franske turpin havde været meget bedre valg.

Til slut, jeg har altid undret mig at man i en kamp som denne, stiller med en spansk talende dommer.

Jeg synes ikke det er fair at det ene hold kan snakke med dommeren, brokke osv til dommeren uden de andre kan forstå det.

Enten så skal begge hold, f.eks Argentina, Spanien, Mexico, Paraguay osv tale sproget og så giver det fint mening.

Ellers bør man finde en dommer hvor der skal snakkes engelsk til ham.
annonce