Snak

Mere indhold efter annoncen

Messi nedlagde Sviatchenko og Celtic

ons 23. nov 2016
Lionel Messi var dagens mand i skysovs for Barcelona, da han onsdag aften sikrede dem en 2-0-sejr over Erik Sviatchenko og Celtic i Champions League.

Læs hele nyheden her
Messi er uden tvivl verdens bedste, længder over alle andre. Folk der mener andet lider af vrangforestillinger. Slut.
Det sidste Ronaldo gør før sengetid er at tjekke under sengen efter Messi. Hold nu k.. det lille monster er ved at transcendere spillet som vi kender det.
Fordi han lige har scoret mod Celtic og et på STRAFFE, ja hold da op.
Messi... så vildt det han laver på en fodboldbane
Fodbold er en fornøjelse!
Jeg ved ikke med jer andre, men jeg er pisse nysgerrig efter at høre alderen på dem, som bliver ved med at lave Messi vs Ronaldo konkurrence. Mit bud er, at de alle er under 20 år. Hvis ikke deres rigtige alder, så deres mentale alder.
Messi, verdens bedste spiller all time. TAK

JAMES, Hvis du ikke har set kampen, så lad vær at kommentere.
En udmærket kamp af Barca, som dog spillede på halvt blus.
Neymars attitude i kampen er jeg godt nok træt af, omend han leverede en fin præstation - whoscored har ham som næstbedste Barcaspiller i dag.

Macherano og Pique gjorde det fint i forsvaret, og det er lige før at de eneste reelle chancer Celtic fik skyldtes Barcelonas koks en gang i mellem. Det må siges at være godkendt forsvarsarbejde.

Messi kampens spiller. Spillede en fornuftig kamp, havde flere fine aktioner hvor han blandt andet satte Suarez op til to 100 % chancer. Han havde også flere drible aktioner, omend han ikke forsøgte så meget som han ellers plejer - der blev også spillet på halv blus. Han stats fra i aften:

To mål
To nøgleafleveringer
Fem succesfulde driblinger
Nul offsides
Smed bolden væk 5 gange
Karakter: 9,21

Lidt højt sat synes jeg, men målene og de to store muligheder til Suarez har talt meget op. Der manglede lidt tænding fra hans side, men det samme gjaldt resten af barca holdet, så det har nok været taktikken at tage den lidt med ro.
9 mål i 4 CL kampe er ganske imponerende.
Smukt resultat...dejligt at se Marlon, han virker som en der er fremtid i:)...Sergio R virker som han befinder sig klart bedre længer fremme på banen, godt nok mange fejl han laver
Ingen i nærheden af Messi! Hvor er han overalt.
https://pbs.twimg.com/media/Cx-lp3bXUAUCBzJ.jpg
It’s freezing in Madrid, heard it’s -16 and may reach -19 by tomorrow
Typisk snæversyn. Vejer kun succes i mål. Se den større helhed, se hvordan Messi flyder med spillet, laver sprællemænd af modstandere, ser vinkler, rum, pasninger som ingen andre ved er der, før Messi åbner dem. Messi er ikke bare verdens bedste, han er innovation, en first-mover for fremtidens fodbold.
annonce