Snak

Mere indhold efter annoncen

Messi og co. forarger med sang: Fuck englænderne

Skrevet af bold
ons 14. dec 09:05

De argentinske VM-finalister fejrede sejren over Kroatien ved at synge en sang, der sender en massiv stikpille til både Brasilien og England. Læs hele nyheden her
Skrevet af Flava
Nøj det bliver godt at se dem blive mast af Frankrig på søndag
Skrevet af Makey77
Fed sang!
Spillere og fans er så passioneret, det er fantastisk at se!

Som RM fan har jeg aldrig undet Messi det store.
Men håber alligevel Argentina vinder, han får sin VM titel, da han er den bedste spiller i historien.
Skrevet af Meefa
Sikke en overraskelse.
De har været dårlige vindere og tabere igennem hele tuneringen. Et super usympatisk hold der kun kan matches af Uruguay.
Skrevet af Azza
Godt nok lidt umuligt at finde sympati for Argentina, selvom Messi fortjener det.
Whose name is Harry Kane? "Tottenham will always let you down" - Roy Keane Conte OUT
Skrevet af The Arsenal fc
Spøjs tilgang at være så hoverende over for et land der har vundet flere VM titler end Argentina sandsynligvis kommer til i vores levetid, og mod et andet land der klaskede dem militært i egen baghave. Troede trashtalk gik den anden vej. Men godt for jer Argentina. Kan være jeg skal snakke lort næste gang der bliver lavet dytter på mig til træning. Interessant logik.
Skrevet af Aarhus-Zapp
Tror du misforstår noget helt fundamentalt, Arsenalfc.
Skrevet af Bløde babser
Er mere forarget over deres dårlige opførsel ovenpå Holland kampen. De er for mig ikke en værdig verdensmester. Men hey, vinder de er deres mangel på god stil jo nok hurtigt glemt igen.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af bruger 151353
Jeg tror du har ret, Aarhus-Zapp.
Skrevet af Yildis
Jeg kan ikke se problemet. De synger en sang og nævner deres to største rivaler, Brasilien og England. Hvad er det, der "forarger"? Der er altså en historie her, særligt med England, hvor der er en rivalisering, der minder om dem, vi også ser på klubniveau. Bare tænk på guds hånd i 1986 og Beckhams udvisning 12 år senere. Jeg kan ikke se det problematiske i, at rivaliseringen "lever" blandt fans og spillere.

I forhold til sympati for Argentina, så er det vel kun i Holland-kampen, at de har fremtrådt gennemgående usympatiske, er det ikke? Det er i hvert fald min oplevelse. Her mener jeg nu, at Holland i dén grad var med til at bidrage til en ond stemning, ligesom de også tidligere har vist deres grimme ansigt i VM-regi (Portugal 2006, finalen i 2010). Indrømmet, jeg sad da også og ærgrede mig over, at de ikke kunne vinde mere graciøst og løb over og jublede foran Holland, da sejren var i hus. Grimme, grimme scener. Men i mine øjne har det ikke været det generelle indtryk, heldigvis, og jeg kommer i den grad til at holde med Argentina i finalen, hvad enten modstanderen kommer til at hedde Frankrig eller Marokko.
To bedste fodboldtrænere verden har set: Sir Matt Busby og Sir Alex Ferguson. Begge i verdens bedste klub.
Skrevet af bruger 151353
Gik den ikke lidt begge veje i Holland-kampen, eller var det kun Argentina, der var nogle dumme svin?
Skrevet af Luis Suarez
Både lidt sjovt og lidt usympatisk:)
Imo er der ingen der er eller kommer til at blive lige så fantastisk som Maradona, men Messi fortjener at blive verdensmester. Men det ville være lige så sjovt om han snublet på målstregen mod Frankrige eller Marokko
LFC naturligvis
Skrevet af Toon Toon!
Der skal ikke meget til at krænke folk nu om dage. Man skulle næsten tro at de som bliver krænket over denne sang eller i øvrigt "Argentinas opførsel" mod Holland, ikke selv har spillet bold eller sunget en sang, der var lidt fræk og kæk. Kom nu lidt, ikke så sarte.
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
Skrevet af The Arsenal fc
Det kan jeg godt se du tror zapp.
Skrevet af AaBager
Forarges man af dette, må man godt nok have der stramt når man lytter til sange når man er på stadion. Eller rettere, når man hører sangene hjemme i sofaen.

Håber virkelig Argentina vinder VM, derefter Marokko. Passion før alt.
Skrevet af Kenken
Vildt hvor krænket man kan blive, især på andres vegne.

Her i Danmark synger vi sku tit om andre, men hey, det er om andre, så er det vel ok?

Og mht. Argentina - Holland så var Holland mindst på omgangshøjde med Argentina npr det drejer som om at være usympatisk. Hold nu kæft hvor var de træls gennem hele kampen. Van Dijks attitude var grotesk kampen igennem. Da der var straffe til Argentina gik de foran pletten og generede længe. Der var mange ting i den kamp, men at skyde efter Argentina alene er usmageligt
Skrevet af Bløde babser
Gik den ikke lidt begge veje i Holland-kampen, eller var det kun Argentina, der var nogle dumme svin?


Argentina var i hvert tilfælde nogle rigtig dumme svin. Om Holland også var det er mindre vigtigt i forhold til mit forhold til hvem jeg ser som værdige verdensmestre, da Holland alligevel ikke er en mulighed.
Tror og håber at Frankrig er for stærke for Argentina.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Detstrafbart
Jeg under det argentinske folk at vinde VM. Argentinere er utroligt søde og gæstfri, og størstedelen af befolkningen er meget fattige. Det vil være fint, hvis de får noget at fejre.

Det argentinske landshold gør det imidlertid ufatteligt svært. Føj, hvor opfører de sig afstumpede. Og det er inklusiv Messi.
Skrevet af Toon Toon!
Kenken

Du kan ikke forklare de krænkelsesparate hvad der foregår i sådan en kamp som Holland-Argentina. Der foregik så meget mellem holdene i den kamp, så hvis man forarges over at Argentina var hoverende ved slutfløjt, så forstår man ikke hvad der sker i sådan en kamp.
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
Skrevet af Doktor Nollert
Dejligt med et hold der viser kampånd og boller, i en stadig mere feminiseret verden.
Guderne skal vide, at danskerne kunne bruge lidt af det.
Bare pragtfuldt.
Skrevet af Parvis
Vel ikke anderledes end Serbien og Kroatiens krigshyldester. Må give dem en pæn bøde.
annonce
0