Snak

Mere indhold efter annoncen
Barca var bedst, tillykke. Hader dem stadig, med alt deres ynk og hundeøjne til dommeren. Tænk hvis mennesket var Barca-skrøbelig så tror jeg sgu aldrig vores forfædre var kommet ud af Afrika, eller omg overlevet istiden. Gi de skuespiller en oskar og smid dem over til Hollywood!
Lige meget om det var nok så fortjent at Barca gik videre kan man ikke komme uden om at det igen udelukkende er dommerens fortjeneste at der står FC Barcelona på den første semifinale plads.


Har man ikke matematik på din skole? Samlet 3-1 og 1 tvivlsomt straffe i dag. Det hænger ikke rigtigt sammen.
Klub top 3: Newcastle,............................... Barcelona Spiller top 3: Ronaldo(fede), Ronaldinho, Romario
Maba373 - Læs dog hvad jeg skriver.....
Er ligeglad om der er straffe eller ej, det ses tydeligt der bliver revet i trøjen det er ikke til diskussion, at det måske ikke burde blive dømt er noget andet og selvfølgelig skal Messi score når der bliver givet dem et straffe. Du er simplethen for dum til at være i live.
Så meget whine på et sted, hold kæft hvor er det bare morsomt at se, hvor mange haters der ikke kan sige andet end: UEFAlona osv.

Barcelona 100% fortjent videre!
Det eneste man kan sige til straffe nr. 2, er at bolden er ikke spil.
Er der så straffe ?
(det spørgsmål)
B93 / Manchester United / Kalix bandy
Fuldt fortjent at Barca er videre. De bliver snydt for 2 klare straffespark i den første kamp i Milano.

Men typisk at italienerne piver og skal give dommeren skylden.

Derudover er det naturligt nok at Real fansene skal kritisere også. Nu har Barcelona jo overvundet deres værste hurdle på vej mod finalen, men Madrid jo ikke kommer forbi Bayern i semifinalen....
Hvorfor skulle vi skamme os? Det bedste hold vandt, og så kan I passende snuppe en kiks.
Folk de vurderer en fodbold kamp udfra hvem der havde flest skud ved siden af mål, og hvem der havde bolden i længest tid. Men faktum er at det er målene der afgører kampene. Messi kunne have skudt 117 gange ved siden af målet, og fået 15 straffespark fordi Mexes kigger på ham, og stadig ville det være fuldstændig fair at Barcelona gik videre -.-.Det første straffe er helt i orden, men det andet straffe er dybt til grin, og man skal være meget farvet for ikke at kunne se det.

Jeg hører endda Preben Elkjær sige "Jamen Barcelona havde det bedste hold så de havde fortjent at gå videre". Men Barcelona er det bedste hold i Europa lige pt. hvad fanden er så pointen i at holde en CHL turnering, når de i forvejen
"har fortjent at vinde". Det holder bare ikke, luk nu øjnene op!
Alle frispark Ambrosini lavede var nogen små, der individuelt ikke fortjente gult. Argumentet vil så være at give ham et gult for at have mange af dem, men rødt vil det da aldrig blive


Jeg mindes da at han nærmest hev en barcelona-spiller i græsset på noget der godt kunne blive en farlig kontra - hvor han havde gult.

Det plejer at give et gult kort. Så jo, dommeren holdte hånden over den kære Ambrosini her til aften.

Til alle jer der begræder Barcelona-avancement; Det er så nemt at give dommeren skylden. Ikke desto mindre, så var Barcelona altdominerende i kampen her til aften. Og det burde ikke være svært at se. Bare se statistikken for kampen.
Odense Boldklub F.C Internazionale - ‎\"I am sure Javier Zanetti has three lungs. Zanetti has no age, he is ageless - like an original highlander.\" Barcelona
Uefalona Aka The Holywood Superstars præcis som vi kender dem, dommeren som vanligt købt og betalt, hvilket burde være evident for enhver ved "straffespark" nr. 2.

Dommeren mod Chelsea er vel allerede betalt, ligesom sidst.


Du tager mærmest orderne ud af min mund.
annonce