Snak

Mere indhold efter annoncen
@Canno: Med begge arme strakt ud. Havde det været med skulderen - no problem.
Barcelona
Barcelonas straffe er da mere tydeligt en Levantes, så stop med at sig at alle 50/50 kendelser går til Barcelona for de gør de kun i de bitre milan og real fans små hoveder.
@ Canno
Er helt enig med dig. Det er ved at være tamt at se på. Barca får alle 50/50 kennelser med sig.

Det er da også tydeligt at Young bliver skubbet. (Kun med en hånd, men stadig skubbet) Jeg mener ikke at der er straffe i nogle af de 2 situationer men stadig. . .
Lad endelig Milan og Madrid tosserne skabe sig - vi ved jo alle hvorfor de gør det (og det er dem der ligner whining bitches og ser dumme ud).
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
Canno

Måske skulle der ikke gives straffe til utd fordi der var offside på young.
UEFAlona strikes again
Ulven kommer!!! FCM= Der er kun EN 32 og det er FANDME ikke Peter Møller! Real Madrid= Roberto Carlos Arsenal= Patrick Viera
@ JannikP

Men det vidste dommeren jo ikke noget om? lol
Men det vidste dommeren jo ikke noget om? lol

Ændrer da ikke på at der ikke skulle dømmes straffe? så kan man jo sige men det vidste dommeren jo ikke noget om efter hver fejl kendelse.
Hvor er det vildt, at folk kan kalde det straffe for tvivlsomt.
At Real Madrid fans og United fans herinde, sidder og tuder over dommerhjælp til Barca i den sæson her, er kun til grin.
Af seneste Real Madrid eskapader, kan nævnes Rayo, Betis og Sevilla. Hvis dommeren havde været fejlfrie i disse kampe, havde Real Madrid ligget nr. 2.

Iøvrigt sjovt som jeg siddet at skriver, at Young lige har filmet sig til et straffe.

Visca el barca
\\\"Real Madrid har ingen der propper penge i klubben, som de ikke selv har tjent.\\\" - Kassow-Rossing CRISTIANO BORRACHO
Canno - Hvis tilfældet var at Barca havde dommerne med sig mod dit kære AC Milan, hvordan fanden kunne Ambrossini så gå udfra kampen uden et gult.

Jeg er paf over hvor blindt et had man kan havde til et hold.
Levantes straffe var tyndere end Barcas men det er man ikke interreseret i at diksutere det hele skal handle om Barca der styrer fodboldens top med hård hånd. Hvis der en dag findes beviser for dette vil jeg da tillade mig at være ret så imponeret, en så omfattende infiltration kræver et stort stykke arbejde.

Ved godt folk elsker at hade de bedste men helt ærligt, get over it.
Eller i det mindste skriv "Puha, jeg kan ikke lide de vinder" end jeres konspirations pjat, Mourhinos mind games virker endnu engang han har hjernevasket halvdelen af fodboldverdens fans, hows that for an conspiracy?
annonce