Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af ilderen
.. "han vil aldrig ku klare sig i PL" .. amen blir så træt, når man læser den slags kommentarer..

PL er muligvis en anelse stærkere end Primera, men drop nu den slags ævl!! Fordi de engelske hold har haft nogle få år hvor de har markeret sig i CL, efter 15-20 pinlige, render alle anglofile fans sgu rundt med ståpik og hyler.

Slap nu af!
Skrevet af Més que unclub
Ja i sæsonen med hans 42 mål satte han mænd af hele tiden. Han har bare ikke det samme niveau længere..
Skrevet af maldobostero12
Til folk der siger at Ronaldo sætter spillere af
Hvis man sætter spillere af ved at lave en stepover, kigge til venstre og spille den til højre så beviser det bare jeres viden om fodbold, også det had i har til alt der modsiger Ronaldo beviser bare hva for nogen typer de to spillere tiltrækker.
At sætte en spiller af er det messi gjorde mod valencia eksempel
Tre styks i feltet og kan du ligge dig
Og kald på mig når Ronaldo laver en spildning som den Messi lavede
Tak på forhånd
Visca Barca Visca Messi Visca Catalunya Aguante Boca Aguante Tevez Aguante Diego
Skrevet af MiralemPjanic
Hvorfor skal 3+ altid vælge de kampe der allerede er afgjort :P?

Synes at Rooney er en tand bedre end Messi, fordi han har en meget bedre fysik og så er han også bedre på hovedstød
Més que un club eller FC Bayern München for de ikke-spanskkyndige Float like a butterfly, sting like a bee!!!!!!!!!
Skrevet af milad_ronaldo
hvordan kan man samligne Rooney med Messi?!? ingen tvivl om Rooney er meget god, men Messi.....? Messi han kommer fra Mars eller sådan.
Ingen andre klubber end REAL MADRID!
Skrevet af Ill
Messi og Rooney er i mine øjne verdens klart bedste spillere pt. Forskellen er dog at de langt fra er af samme type, og Messis teknik og rolle på holdet gør at han på mange måder kan virke meget mere værdifuld.

I hvert fald har Messi et topniveau som jeg ikke mener at andre kan komme op på, end ikke Ronaldo.

Der er mange dygtige spillere som kan blande sig i verdens allerbedste spillere pt., men jeg anser Rooney og Messi som de to bedste (og så må man om at have ekstra subjektive holdninger til hvem der bør være etter og hvem der bør være toer), med Higuain/CRonaldo/Drogba på de efterfølgende pladser.

Men det vil alle dage være svært at sammenligne alle spillere, da de har forskellige roller.
\"I\'m the motherfucking fucking one who calls the shots\"
Skrevet af Sebaztiian
See ya - skulle lige hilse at sige Ronaldo jo også er topscorer i CL, han har slet ikke bevist noget nej nej. Og de sidste 5 år har der været et PL hold i finalen :)
Fan af Manchester United, Nottingham Forest, og Inter.
Skrevet af Jakobrøndeandersen
maldo: Spørger igen har du aldrig set Youtube videoer???
Sebastian: Du vrøvler stadig, orker ikke at høre mere på dit subjektive lort, da det ikke kan tages op til diskussion.
ARSENAL! TONY ADAMS LEGEND
Skrevet af Sebaztiian
Ja jeg vrøvler og kommer med argumenter, du vrøvler og kommer med... like... intet.
Fan af Manchester United, Nottingham Forest, og Inter.
Skrevet af Jakobrøndeandersen
Statistikker, argumenter du ikke engang har taget op til overvejelse, prøvet at få en objektiv diskussion, men du kender sikkert ikke ordets betydning... er det ikke nok?
ARSENAL! TONY ADAMS LEGEND
Skrevet af mouseman@live.dk
Sebaztiian - Hvem er kåret til verdens bedste spiller - Messi - Tror du ikke de folk der har stemt på ham, ved bare en smule mere om fodbold end du gør, bare fordi du synes noget, gør det jo ikke sandt... - Faktum er, at Messi ER verdens bedste spiller, indtil en ny er kåret. PUNKTUM.

Der er kun en klub i Spanien.. Barca Barca Barca!!!!
Skrevet af Sungam Nesral
Messi er jo bare verdens bedste fodboldspiller.. Mere er der ikke i det.. og så vidt jeg ved blev han også kåret som det :)...

Han er bare lige en klasse eller fire bedre end alle de andre..

og sige han ikke ville kunne klare sige i PL er jo helt væk.. Der skal ti gange mere til at messi vælter i forhold til C.Ronaldo, Drogba, osv.. Så mon ikke også han bare ville drible en tre-fire mænd og putte den ind i PL, hvor størstedelen af forsvarspillerne er nogen halv store tunge drenge.. Men det får vi jo desværre aldrig svar på da Messi aldrig forlader barcelona :)...

Og fed kommentar af Laudrup: "Dengang den RIGTIGE Ronaldo...." -Der er vist ikke tvivl om hvem han mener... Der er kune en rigtig Ronaldo og han er brasilianer :)...
Jeg elsker Barcelona.. - og jeg ved godt hvem der er verdens bedste fodboldspiller..
Skrevet af maldobostero12
Zebastian det er flot at han er topscorer men nu er real ude og ronaldo dukkede ikke op da de skulle bruge ham ligesom han heller ikke gjorde i finalen sidste år , eller i andre vigtige kampe, måske scorer han hattrick mod tenerife eller et andet bundhold men messi scorer dem mod selve real , mod valencia
Ronaldo er slet ikke på niveau med messi og rooney, færdigt, hvis du ikke kan se det så er du blind
og jeg kender youtube men det er meget få gange ronaldo sætter nogen af, jeg ser ham altid miste bolden..
Visca Barca Visca Messi Visca Catalunya Aguante Boca Aguante Tevez Aguante Diego
Skrevet af Jacobklivager
Så nu kører diskussionen igen og jeg vil fra start nævne at jeg mener at Messi er den bedste spiller i verden men samtidig sige at det er helt utroligt svært at sammenligne spillerne. Først og fremmest fordi de spiller med to helt forskellige spilsystemer.

Messis overblik, han viser det gang på gang. Han ved hvilke baner han skal løbe for at undgå forsvaret. (hvilket gør at han ikke behøver at bruge sin fysik på samme måde som Rooney)

Messis teknik, jeg kan ikke se en Rooney sætte så mange spillere af som Messi kan, og er desuden også det hurtigere i bevægelserne.

Messi er bedre til at løbe ind i banen, mens Rooney er bedre til at løbe i dybden.

Når man snakker om defensiven i Barcelona, så vil jeg henvise til hvad Brian Laudrup så flot forklarer i dag. Barcelona ligger et pres-spil på forsvaret så snart modstanderne har bolden og derved tager offensiven faktisk del i det defensive arbejde, bare på modstandernes bane halvdel.

Skrevet af Jakobrøndeandersen
maldo: Han scorede jo heller ikke det første mål, et mål de havde brug for!?
http://www.youtube.com/w…Grq2YEFlDPI
http://www.youtube.com/w…Ei3reIOXzig
http://www.youtube.com/w…dlqh8LUM0vQ
http://www.youtube.com/w…aXNYEUEMgrw
http://www.youtube.com/w…QQ8yvwJg4vM


Se nu bare lidt af dem, han kører rundt med nogle stykker deri. Grunden til han ikke dribler 3 mand, når han er omringet, skyldtes nok hans fysik, da det ville være fysisk umuligt for Ronaldo at gøre som Messi i sådanne situationer
ARSENAL! TONY ADAMS LEGEND
Skrevet af Se&Hør
i dag bekræfter messi hvad hele verden mente, at han er verdens bedste det er offecialt, og hvis der er nogen der mener at det er Ronny, Ronaldo og eller Rommedahl der er bedste så har de bare ondt i røven
[b]jeg har fed Nike ure med barca logo til en billig pris kontakt mig pâure 2010@live.fr og jeg sender billeder[/b]
Skrevet af Mikkelvo
Mouseman .. Umiddelbart ville jeg sige, at kåringen er baseret på året der er gået, og det niveau spilleren præsterer på i ugerne op til kåringen. Messi er nødvendigvis ikke verdens pt. bedste et halvt år efter, selvom han stadig er indehaveren af prisen (:
Manchester United - World Class in the making
Skrevet af stokker
Jakobrøndeandersen: Hvorfor sætte et link op til den rigtige ronaldo? hvad har han med det her at gør? Eller du har måske ikke engang selv set dem? Jeg har set dem og jo da selvfølgelig kan c.Ronaldo trække forbi en mand og afdrible en, men størstedelen af gangene står han jo bare og laver finter foran modspilleren for så og spille den vider..
Skrevet af ilderen
@Jakobrøndeandersen

Nu skal jeg fortælle dig en hemmelighed. Der 2 FORSKELLIGE spillere der hedder ronaldo. Jeg kan se du blander dem lidt sammen.. :D:D .. men iøvrigt vildt nok at se hvad fede-ronaldo ku gøre da han var på toppen!

Messi er verdens bedste. Jeg begriber slet ikke nogen kan være i tvivl. Sidste år vandt han 6 titler. I indeværende sæson har han scoret 30 mål, og mange af dem af overlydskvalitet. Manden blev kåret som verdens bedste med enorm margin. Han er kun 22 år.

At påstå andet er som at insistere på at jorden er flad!
Skrevet af mouseman@live.dk
Mikkelvo - Ja self. er den det, men så er Spanien måske heller ikke Europamestere længere, fordi England muligvis har et bedre hold nu??

- Han er verdens bedste, indtil der har været en ny afstemning. Hvis nu jeg havde ment Drogba var den bedste, er det jo ikke ens betydende med han var det?? :)
Der er kun en klub i Spanien.. Barca Barca Barca!!!!
annonce
0