Snak

Mere indhold efter annoncen
Ej han er vidst ikke verdens bedste :) Men han er på top 3-4 stykker efter Rooney, Ronaldo og evt. Higuain ( Eller også er Higuain lige efter Messi. Svært at sige. Kommer nok an på om man er Barca eller Madrid;) )
"Med den måde messi spiller på lige pt. er der vel ingen tvivl hvem der vinder hele lortet? Barca chl på berna. og ligaen.."
Ja for Messi har jo spillet hver kamp ligeså godt som han spillede denne....
ARSENAL! TONY ADAMS LEGEND
Han er kongen.. Han er for VILDDDDDD.... -og dejligt at se der er nogle Real fans der erkender at Messi er en udenmærket boldspiller :)...

Hold kæft en dejlig kamp.. Syntes generelt de fleste barcaspillere gjorde en god figur.. Men ham Sergio B. bliver jeg nu aldrig den store fan af...


1)MESSI
2)MESSI
3)MESSI
4)MESSI
5)MESSI
6)Rooney
7)C.Ronaldo
Jeg elsker Barcelona.. - og jeg ved godt hvem der er verdens bedste fodboldspiller..
Ej han er vidst ikke verdens bedste :) Men han er på top 3-4 stykker efter Rooney, Ronaldo og evt. Higuain ( Eller også er Higuain lige efter Messi. Svært at sige. Kommer nok an på om man er Barca eller Madrid;) )


Men sjovt nok er han officielt verdens bedste, så kan du hoppe i havnen med dine argumenter i det mindste indtil næste prisuddeling.
Kassow-Rossing: Håber da det er ironisk? Ellers skal du nok anskaffe dig et par briller :-)
Så kan alle Wayne R. fans vidst godt pakke sammen... Rooney komme aldrig til at være lige så god, Messi kan skabe og afgøre kampen... Rooney kan kun afgøre, han skal have andre til at skabe den.

Der er lang vej for Rooney før han kan siges at være lige så god som Messi.
Jeg synes stadig Rooney er den bedste lige nu :)
If Chelsea drop points, the cat\'s out in the open. And you know what cats are like - sometimes they don\'t come home. -Sir Alex Ferguson
Kassow-Rossing

synes du virkelig det kan diskuteres hvem der er bedst af Messi eller Higuain. Ikke nok med at United fansnes kærlighed til Rooney har gjort dem blinde, nu kommer real fans os og vil sammenligne Higuain med Messi. På hvilket grundlag? mål? det holder vist ik helt min ven
dølle# Jeg kan da godt sige at Rooney er bedre end Messi for det mener jeg han er? Men fordi du ikke er enig er det ikke forkert - forskellige meninger :)
Fan af Manchester United, Nottingham Forest, og Inter.
Dejlig sejr. Endelig kan man se glæden iblandt spillerne når det lykkedes. Ærgeligt med hjørnesparkskombinationen hvor Alves´ hovedstød ligger lidt bag Henry.. Men smukt fodbold at se igen, og god kamp af Yaya.
annonce