Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Falken79
Dejligt
Skrevet af Nemt91
FC Messi vs HazardWillian FC.


Konklusion på kampen.
Skrevet af Wise1964
Ensejrforfodbolden

Flere klasser ligefrem -så kan man da vist ikke være mere farvet eller blind for den sags skyld
Forskellen er Messi, intet andet
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af derståretbilledeafdigpåmitbord
bruger2700

tud dog et andet sted. der var ikke skyggen af et straffe. og messi sætter chelsea på plads igen. professionel sejr uden tvivl om resultatet. ska siges willians pace er helt vanvittigt, han fortjener at spille et andet sted.
Rollo og King;)
Skrevet af TobiasSL
@Bruger 2700, Hold nu op med at putte skylden på Chelsea og anerkend i stedet verdens bedste fodboldspiller. Det er ikke et tilfælde at den går i gennem Courtois ben to gange, Messi´s timing er simpelthen bare fantastisk.
Og du kan umuligt nægte klassen ved Messis assist. Simpelthen magi.
Skrevet af Cfever
FC Messi vs HazardWillian FC.


Konklusion på kampen.


Hvad betyder det overhovedet?
We know what we are
Skrevet af daniel987
Imponerende det Messi laver. Mere imponerende han kom sig over den grimme grimme tackling han blev udsat for i første halvleg, hvor han rullede rundt en 80 gange :-(
Skrevet af GOGogGOKKEsyd
Hvem er Ballack, nå ja ham som aldrig vandt noget med Tyskland.
Skrevet af Slettet(231230192708)
@Cfever
Det tror jeg heller ikke selv han ved.
Manchester United fan siden 1996 \"2-0 er den farligste føring\" - sikke noget sludder, 1-0 er dobbelt så farlig
Skrevet af kkats
Nyd at se Messi spille. Bliver ulideligt når han forsvinder. Kan blive helt øv ved tanken om fraværet af fx Zizou eller Xavi. Nyd det alle, mens vi har ham...
Skrevet af Hammeren
Respekt til Chelsea, hvorfor fanden spillede de ikke på den måde i den første kamp? De kan godt spille god fodbold. En fornøjelse at se Hazard og Willian. Det er to af de bedste udebanespillere jeg har set i lang tid på Camp Nou.
Bare synd at de kommer imod verdens langt bedste fodboldspiller.
Romario 1994, Ronaldo 1996 - 1997 - 2002, Rivaldo 1999, Ronaldinho 2005-2006, Messi 2009-2010-2011-2012-2015-2019. Alle kåret som verdens bedste spillere. Og så den bedste Dansker nogensinde, Michael Laudrup. Gæt hvad for et hold.
Skrevet af Cfever
Hvem er Ballack, nå ja ham som aldrig vandt noget med Tyskland.


Og du er ham, der har en boldbruger der hedder Gokkesyd. Du burde nok feje for egen dør.
We know what we are
Skrevet af Ensejrforfodbold
Wise1964

Barca vinder 3-0 og selvfølgelig er Messi frontfigur, men det gør vel ikke sejren mindre overlegen? Messi er vel en del af holdet. Du lyder lidt som en, der har ondt i røven.
Skrevet af BluesTonight
Ærgeligt at 2 katastrofae fejl af Azpi og Fabregas og håbløst målmandsspil af Courtois sender os ud mod et så ringe Barca hold :(

Chelsea klasser bedre, spil mod 1 mål hele kampen.. Men flot parkeret bus af Barca og Messi udnyttede desværre vores fejl.. Ellers endnu en omgang kedelig slow football fra et spansk hold... City moser det Barca hold!General Antonio Conte!!! Velkommen til 'the Roman empire'!
Skrevet af bruger2700
Ronaldo slave? Søde skat jeg er ikke Real fan
Skrevet af MSØ
Hvor er giroud bare ulækker på en fodbold bane og kunne have samlet et kvart kortspil sammen på en halvleg i dag. Synd han ikke ærer klublogoet og fodbolden generelt.
Skrevet af iLoveSoccer
Imponerende det Messi laver. Mere imponerende han kom sig over den grimme grimme tackling han blev udsat for i første halvleg, hvor han rullede rundt en 80 gange :-(


Endnu mere imponerende at det er det som du fokusere på i en 3-0 sejr.. Messi plejer jo at rulle rundt 80 gange yep yep.. Det gør Ronaldo f.eks. aldrig.. eller William etc
Skrevet af jho
Stop nu med det fis. Han fik lov at score to mål som udelukket var forsvaret og tibos skylds intet trylleri i ham. Og havde Chelsea fået det straffe de skulle have ved 2-0 havde det set anderledes id

Wait, what?! Det var måske ikke hans bedste kamp, men målene og især assisten er da i den absolutte verdensklasse. Syntes man andet, skal man finde noget andet at gå op i, hvis man - baseret på dagens kamp - er uenig i at han er en fantastisk spiller.
Skrevet af Makelelelelelelelelelelele
Barca viser, at de er klasser over Chelsea.
Messi er fantastisk og fedt med mål til Dembele.
Så Michael Ballack beskylde dommeren for nederlaget på twitter - håber ikke andre Chelsea fans er så blæste.


Messi viser han er klasser over alle, resten af Barca var middelmådige.

Hvis du fulgte med på twitter havde du også set det var det manglende straffespark han kommenterede på og ikke at det var dommerens skyld Barca vandt.
Skrevet af 8letters
Det er måske meget sagt, men jeg synes faktisk det er Messi der som ene mand fører dem frem. Hvis han ikke er involveret med en genialtet, så kommer de med nul og niks. Ikke en skam at blive kørt ud af banen af ham. Hvis klubben har ambition om andet end subtop-knoldesparkere, så skal udrenses til sommer.

Conte har jo siden årsskiftet lignet en, der har opgivet at være træner under de latterlige forhold, som Chelsea stiller til rådighed. Genopbyg holdet og få de færdige og utilstrækkelige spillere ud eller giv dem en anden rolle på holdet.
Lampard é Deus
annonce
0