Snak

Mere indhold efter annoncen
Stop nu jer selv...i blander ballon d´or sammen med golden boot. Det handler ikke om mål og assist, men om hvad du bidrager med, se fx Cannavaro i 2006.
Det handler ikke om mål og assist, men om hvad du bidrager med, se fx Cannavaro i 2006.

Det handler om lidt at det hele, derfor er Messi også den rigtige vinder.

@vicham Det vil jo først give mening at have de stats med hvis der er en forsvars spiller med i kapløbet. Når titlen var så tæt mellem to spillere der begge er angribere er det jo ligegyldige stats.
Messi er dog den dag i dag blevet en midtbane spiller. Han er på ingen måde en 9´er ligesom Lewa er det.
Lionel

Du har godt nok travlt med at skrive at Messi er den rigtige vinder, men du kommer ikke rigtig med nogen begrundelse herfor? Når nu du gerne vil lave så mange indlæg til debatten kan du så ikke sørge for at det er noget indhold udover "Messi er den bedste og det kan ikke diskuteres"

Personligt synes jeg at Lewa har været bedre på klubplan, hvor Messi har gjort det bedre på landsholdsplan (selvfølgelig også med et noget bedre hold end Polen). Så ud fra de parametre der synes jeg Lewa skulle have vundet da man kan bedømme spillerne ud fra sammenlignelige turneringer, men kan som sådan også sagten acceptere at Messi for den. Det hele er ikke sort/hvidt det hele når vi alle har vores subjektive holdninger.
Håber på masser af succes til de danske hold i europa.... Liverpool- kæft hvor jeg elsker den klub!! BIF BVB R. Madrid Så kender i mine tilhørsforhold hvis nogen skulle være i tvivl.
Bare kik på hvilke fodboldnationer der har kante, Jorginho og Lewandowski som den den bedste. Stortset alle tradtionelle store fodboldnationer. Messi bliver båret af fodboldmæssige ligegyldige afrikanske og caribiske nationer. Sikkert fordi Adidas konstant promoverer ham. Der burde være en vægtning så ens nation på fifa listen også betød at Frankrig, Tyskland, Spanien, Englands stemmer talte langt mere end nevis og burkina faso hvis prisen skal have en reel værdi.
Mike, det giver jo ingen mening. De stats er jo fremhævet, fordi de passer til offensive spillere. Hvis man kun ser på den slags stats, har defensive spillere ingen chancer. Ergo, hvorfor er de stats ikke med?
Evasive action, what a load of baloney. A dive is a dive!
Sydens stjerne: kan du ikke finde på et andet forslag, måske et der ikke trækker linjer tilbage til kolonitiden?
annonce