Snak

Mere indhold efter annoncen

Michael Jakobsen: Indien-skifte har været hårdt

Skrevet af bold
lør 8. okt 09:37

Den danske forsvarsspiller Michael Jakobsen fortæller, at det har været hårdt at flytte til Indien, hvor luftfugtigheden eksempelvis kræver meget tilvænning.Læs hele nyheden her
Skrevet af bruger 147915
Aldrig hørt om manden, kunne Bold.dk ikke bruge lidt mere tid på at skrive lidt om hvem personen er og hvor han har spillet fodbold det ville klæde artiklen?
Skrevet af Frygah2
Du kender ikke manden der har spillet ungdomsbold i PSV, været mester med AaB og opnået landsholdskampe?
Skrevet af ImodGammeldagsFodbold
Hold kæft hvor er det bare en pinlig kommentar @bruger 😆

Men bekræfter jo bare min teori om at bold.dk brugere der konstant brokker sig er lidt ligesom Nationen var.
Skrevet af F nansen
De bedrevidende kommentarer er så tåkrummende pinlige
Skrevet af Funkeeh
Aldrig hørt om manden, kunne Bold.dk ikke bruge lidt mere tid på at skrive lidt om hvem personen er og hvor han har spillet fodbold det ville klæde artiklen?


MJ spiller centralt forsvar og vandt mesterskabet med Aab i 2008. Derefter røg han til Almeria i La Liga, og derefter til FCK i 2011. Han var rigtigt god i perioden 2007-2011, men skader var skyld i, at han aldrig rigtigt kom tilbage. Han nåede dog 5 landskampe under Morten Olsen i 2009 og var ikke langt fra holdet, da de skulle til VM i 2010. Han var dog bag store spillere, som Agger, Kjær, Krøldrup osv.
Skrevet af Konsulenten
Der er flere lande i verden hvor jeg tænker”der skal jeg aldrig hen”
Indien er et af dem, hva pokker laver han der
Skrevet af Bluebold
Det kan jo være ´bruger´ er for ung til at huske MJ.
Skrevet af Jakobsen86
Utroligt, hvad der skete med Michael Jakobsens karriere. En af de bedste stoppere i Superligaen i slutningen af nullerne og også ganske god på venstre back når modstanderen ikke var Chile og Alexis Sanchez. Kanon signing af Lynge i sin tid at hive ham hjem fra PSVs akademi.
Han kom senere til FCK i skidt forfatning og med konkurrencen derinde er det måske logisk nok det ikke blev en succes, men at han ikke fandt melodien i hverken FCN eller EfB har jeg stadig svært ved at forstå. Især med tanke på, at han faktisk havde et nogenlunde vellykket ophold i Spanien for Almeria, hvor han spillede en del i både bedste og næstbedste liga.

Til gengæld virker det da til, at han har haft nogle spændene eksotiske eventyr.

annonce
0