Snak

Mere indhold efter annoncen
Ærgerligt med de mange skader o.l. som har kostet ham. Men det er kun en del af forklaringen på den sportslige nedtur, som Owen har haft. Han toppede vel som 19-20 årig eller deromkring.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Han burde og kunne have fået meget mere ud af det. Da han var på toppen, overgik han samtlige andre engelske angribere. Kun Alan Shearer på toppen havde et niveau, der var tæt på.
Darwin -> Evolution in Liverpool YNWA...!!! Tænk, hvis dette forum havde en moderator...?
Han er et af de største angrebstalenter i britisk fodboldhistorie - i hans to første sæsoner blev han pl-topscorer.

Toppede godt nok som teenager, men han var uhyggelig omkring årtusindskiftet. Man havde et indtryk af, at Ferguson senere hentede ham af ren respekt. Et af de største navne ved VM 1998. Dengang var man overbevist om, at han skulle blive en af historiens største - sådan gik det ikke.

Man kan stadig overveje, om han blev brugt for meget i en så ung alder?
http://www.dr.dk/Sporten…/121846.htm
http://iconicnumber7.wordpress.com/2011/08/04/a-paul-scholes-tribute-92-quotes/
@ To Maderia

Jeg husker tydeligt at jeg var ude at kaste op - to gange - da jeg læste din linkede artikel.

Er helt på linje med tidligere kommentarer, at han ikke vil blive husket for det hans spil berettigede til i Liverpool. Til dels på grund af hans udtalelser omkring Liverpool i årene efter han forlod Anfield, i særdeleshed pga. skiftet til United!
Liverpool FC AGF Shankly!
Men det er vel ikke ensbetydende med, at han ikke kan have ret ?
Det er flot, at du kan lukke lort ud, men det er jo sådan set ikke noget at være stolt af. Ethvert røvhul kan gøre det samme. Selv et rotterøvhul kan presse små klumper lort ud. Du bør virkelig stile efter mere her i livet end at kunne efterligne et ...
Det er svært at sige, om Owen blev brugt for meget dengang, det var trods alt meget normalt før 00´erne, at de bedste spillede hver gang, og rotationsprincipper kendte man ikke rigtig til. Fowler var også meget skadet i den periode Owen fik sit gennembrud i, og da folk som Karl-Heinz Riedle, Sean Dundee og Erik Meijer aldrig slog igennem, så var Liverpool dybt afhændige af Owens evner i angrebet. Man hentede godt nok Heskey i 2000, men som vi alle ved, har han aldrig været garanti for mål.
Respekt til Owen!
Michael Laudrup er KONGE http://boldfan.dk
Men det er vel ikke ensbetydende med, at han ikke kan have ret ?

Bestemt ikke, men synes alligevel det er en rådden udtalelse så lang tid efter han skiftede!
Liverpool FC AGF Shankly!
Jah måske blev han brugt for meget. Men han var (trods sine kun 18 år) klubbens topscore og bedste spiller, så ikke nemt at sætte ham af. Måske, hvis han var talent i United under en rotationstræner som Ferguson og ikke i Liverpool, så havde karrieren måske set anderledes ud :)
http://iconicnumber7.wordpress.com/2011/08/04/a-paul-scholes-tribute-92-quotes/
Han har jo også udtalt, at Liverpool skal passe på en ung mand som Sterling - det er ikke godt til kroppen at spille hver gang i den alder, som han gjorde først på sæsonen. Han vokser stadig (hans muskler i hvert fald) og man kan nemt blive overbelastet og få kroniske skader...
http://iconicnumber7.wordpress.com/2011/08/04/a-paul-scholes-tribute-92-quotes/
annonce