Snak

Mere indhold efter annoncen

Michael Parkhurst fristillet i Tyskland

man 13. jan 2014
Den tidligere FC Nordsjælland-profil Michael Parkhurst er fritstillet fra sin tyske klub FC Augsburg.

Læs hele nyheden her
SÅ må i gerne komme på banen EFB!
MLS starter i starten af marts, så jeg tror det er lige så sandsynligt han vælge en klub derfra som Superligaen. Med henblik på kamptræning inden slutrunden.
Jeg hader den klub du holder med. Fck Fan. Årets bold.dk bruger 2011 & 2014.
Kom så Randers !!!!!!
Han har længe været savnet i FCN, men nu hvor Stryger endelig er kommet i omdrejninger, så bliver det nok ikke et gensyn med en af danmarksmestrene fra 2012.
Mon ikke FC Nordsjælland ville havde ham tilbage, han kender jo klubben også kunne man jo skubbe Stryger frem
CFC <3 CPFC <3
Der er ikke plads til Stryger længere fremme, såå
@Playmakeren69
Tror det ikke. De har jo ret beset masser af offensive spillere så Stryger ville blot kæmpe på pladserne på en midtbane som så bliver endnu mere overfyldt.
Den bedste højre back der nogensinde har været i FCN. Er du da gal hvor ville jeg gerne have ham tilbage. Ud med Stryger og ind med Parkhurst. Som omskolet midtstopper er han superstærk i defensiven - særligt i hovedspillet (om end han i et par CHL kampe kom til kort) og offensivt bidrager han også enormt. Således blev det i foråret 2012 i 16 superligakampe til 6 assists og 3 mål.I denne periode opnåede han i øvrigt også at blive fast mand på USA´s landshold.

Han har dog i efteråret hvor det ikke lignede spilletid luftet utilfredshed med sin situation og udtalte, at DK formentlig ikke ville være en fremtidig liga og at han ikke anså det som attraktivt at vende tilbage til DK selvom det skulle komme til et brud med Augsburg.

Han fik en ret så god lønforhøjelse ved sit skifte til Bundesligaen. Han blev en af de højstlønnede og fik vist omkring 125.000 om måneden i FCN i sin sidste kontraktperiode. Han kan ikke længere være på forskerordning - måske derfor DK ikke ses som så interessant.

Jeg tror desværre ikke, at FCN er ude med snøren - medmindre Stryger ryger til Vitesse. Lønnen vil formentlig også være for høj. BIF betaler generelt mere - så måske. Det vil dog gøre ondt at se ham i en anden klub. Han bliver 3o i januar så perspektivet er måske heller ikke så langt.

Er du gal jeg så ham gerne tilbage. I min bog var han Superligaens bedste højre back i konkurrence med Lars Jacobsen.
Hellere parkhurst tilbage og så sælg stryger for 5 mil!! Vores nye løn niveau in mente burde han nok kunne få samme løn som John, som jeg mener er den bedst lønnede med hans nye kontrakt..
så vidt jeg ved mangler Brøndby en solid højreback en gratis parkhurst burde helt klart nævnes ude på vestegnen
annonce