Snak

Mere indhold efter annoncen

Midtbaneprofil nærmer sig udløb i Viborg: Vi er i dialog

man 9. jan 11:42

Til sommer udløber Clint Leemans' kontrakt i Viborg, men hollænderen og VFF snakker om en mulig forlængelse, fortæller han til bold.dk.Læs hele nyheden her
Forlæng, forlæng….
6 mål og 4 assists...

Nok er Leemans god, men ifølge statistikken står han "blot" noteret for 4 scoringer og 1 assist.

Håber på en forlængelse og det ser da også umiddelbart positivt ud med de udmeldinger...
Håber det lykkedes med forlængelsen. Synes han har været særdeles stabil med højt bundniveau, hvilket er guld værd for Viborg.
Men skulle det ikke lykkedes så er han ikke uundværlig og Viborg har jo vist at de er god til at scoute billigt guld i markedet.
Forlæng!
Stolt Viborg FF tilhænger
Karhor

Hvis du tæller kampene i Europa og pokalturneringen med, hedder statistikken 6 mål og 4 assists. Det du refererer til, er kun stats for Superligaen.

Bortset fra det, så er jeg enig i, at en forlængelse af kontrakten med et par år vil være godt. Han er en god og stabil spiller, der er en integreret del af truppen og spillestilen. God pasningsfod, teknik og godt spark med venstrebenet. Er ligeledes blevet vigtig på dødbolde efter SØ´s farvel. Eneste spillemæssige minus er manglende fart, ligesom der vel næppe er det store potentiale i forhold til videresalg.

Det må afklares hurtigt, om Jay Roy vil forlænge sin kontrakt - ellers mener jeg han bør sælges for 5-10 millioner nu og en afløser køres ind.

Apropos afløser, så er det nok nu, at Jatta og Ndione skal steppe op.
Kan simpelthen ikke forstå at man har turdet trække den så langt i Viborg. Manden er jo sindsygt dygtig.
I know what you did last decade against Hobro
Han er virkelig en dygtig spiller, og synes især han har været vigtig i vores presspil. Derudover har han jo et helt formidabel spark udefra, som ingen af de andre midtbanespillere vel rigtig har. Håber virkelig på en forlængelse.
Han er bare sindssyg dygtig - enig i at bundniveauet er høj.
Lord

Der skal jo to til tango :)
Grøn i sjælen
Han har alderen imod sig, og det går direkte imod strategien om at have spillere på 23 år og under i truppen. Men jeg mener nu også at man bør forlænge med ham. Det kan være der ligger et interessant salg og venter om nogle år til en klub i Asien som bliver mere og mere populært. Både pga oplevelsen, og at lønnen kan være ret god
annonce