Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(372020212703)
@Mdeden

De kunne fx. nå en 5. plads, som potentielt også kan give playoff om en plads i europa. Med playoff mente jeg, at ligaen deles i to grupper, hvor den nederste halvdel skal igennem lange ti kampe for nærmest ingenting, pånær de allernederste. Det er lidt demotiverende at vide, at nu kan man bare ikke nå mere end en 7.plads. Uden opdelingen så ville alt alligevel være det samme. I stedet for at holdene møder hinanden tre gange er der nu hold, som møder hinanden fire gange. Er klar over, at der var noget utilfredshed med, at nogle hold så fik en ekstra hjemme- eller udekamp, men hellere det, end det nuværende system. Kan ikke rigtig argumentere bedre for mit sysnpunkt end en vag bemærkning om, end at det giver en forkert følelse hos mig, som det er nu.
Skrevet af Jonson10
Rigtig flot 1. Halvleg, hvor vi sagtens kunne have været foran med mere end 3-0. OBs keeper har dog flotte redninger der holder inde i kampen.

Og så er der ikke så meget andet at sige til Uhres og Lindstrøms indsats, end at de var flyvende i dag. Det må da næsten være Uhres første hattrick i karrieren?
Imod umoderne fodbold! Alle Elsker Os.
Skrevet af Mdeden
@Calcio:
Vil påstå at OB har større sandsynlighed for at få europæisk med nuværende end den lige ud model. Der må være større chance for de kan blive nr. 7 end nr. i en lige ud sæson. Og igen er det ikke noget OB styrer om femtepladsen giver noget.
Som du nævner er det et godt argument med 4 indbyrdes fremfor tre. Derudover giver det noget at mesterskabet skal afgøres blandt de bedste og nedrykning blandt de dårligste.

Endeligt vil det nok være svært at lave en model hvor ALLE hold kan opnå noget. Det er heller ikke nødvendigvis skidt i min optik, fx kunne OB have godt af at spille sig i lang afstand af nedrykning og så bare klargøre sig på næste sæson. At den sportslige ledelse i OB ikke er klar til næste sæson, kan ikke være strukturens skyld.
Skrevet af Slettet(372020212703)
@Mdeden

Gode pointer. Jeg kan bestemt også sagtens se det fede i mesterskabsspillet, mens nedrykningsspillet er lidt af et mareridt. Og det skal det måske også være, men synes bare, at det er mere interessant, at selv de nederste hold, foruden at kæmpe for deres overlevelse, også kan være en afgørende faktor i kampen om mesterskabet helt til sidst, mens midterholdene kan bevare et håb om "sjovere" placeringer og evt. få europa igennem 5.pladsen, hvis alt flasker sig. Helt urealistisk er det heller ikke, at flere af dem kunne nå en 4. plads, som med garanti giver en billet. Det er aldrig til at vide om et tophold går i stå, mens et midterhold stormer frem. Som det er nu bliver der bare lukket. Det er også dumt med den europa-playoff kamp mellem 7. og 5. eller 4. pladsen, mens 6. pladsen intet får. Det er ulogisk.Skrevet af Mdeden
@Calcio
Jeg synes også nedrykningsspillet var et mareridt, men det bliver fair i år hvor det dårligste hold over hele sæsonen rykker ned. Det vil altid være et mareridt at skulle spille for at undgå nedrykning.

Synes faktisk det er godt at holde "de dårlige" hold ude af mesterskabsspillet, fordi der vil være for stor chance for at et tophold møder et bund/midterholder uden noget at spille for, mens andre har spillet mod dem hvor de har haft noget at kæmpe for. Som det ser ud pt. vil de fleste hold i top6 have noget at kæmpe for langt hen i mod slutningen. Så det synes jeg faktisk er et tungtvejende argument for at mesterskabet skal afgøres mellem de bedste. Også fordi de indbyrdes kampe med al sandsynlighed vil afgøre det, når der er 4 frem for 3 opgør.

Som den her sæson har artet sig, så ser jeg det som ret urealistisk at nogen uden for top4 ville kunne udfordre for en plads i top4. Men vil selvfølgelig kunne lade sig gøre i andre sæsoner.

Enig i at det med den playoff kamp mellem 4/5 og 7 er mærkelig og kunne godt afskaffes i min optik. Også selvom det ikke ville give de bedste i bunden noget at spille for.
Skrevet af Slettet(372020212703)
@Mdeden

Også selvom det ikke ville give de bedste i bunden noget at spille for.


Det er netop nok min største anke med det nuværende system, at man er nødt til at give den gulerod til de bedste af de dårligste for at sikre sig, at de giver sig fuldt ud. Men du har ret i, at det måske giver en større intensitet, at de to nederste rykker direkte ud. Lige i år, hvor to hold har været meget dårligere end resten, får vi måske ikke den store kamp, selvom Lyngby er vågnet op og måske alligevel kan give den nødvendige spænding.

Jeg er nået frem til den umiddelbare konklusion, at det afhænger af sæsonens forløb, om det gamle eller nye system fremstår bedst.
Skrevet af donjohn666
Men når 5-6 pladsen alligevel er afgjort, og de ikke har noget at spille for, så er det sgu da mere ærgerligt, at det er dem der skal ødelægge nogens mesterskab, end en potentiel nedrykker, som spiller for overlevelse mod et hold der spiller om mesterskab.

Jeg ser 0 kampe fra nedrykningsspillet, og det har overhovedet ingen interesse for mig. Det synes jeg personligt er synd.
Skrevet af Slettet(372020212703)
@Donjohn666

Også en god pointe. Til syvende og sidst, så foretrækker jeg lige ud-systemet, fordi at det selv skaber spændingen. En kamp mellem et hold som kæmper for overlevelse mod et hold som kæmper for mesterskab er noget helt særligt, som totalt er blevet udryddet. Uanset hvilket system, så vil der bare være hold hver sæson, som ender i limbo. Men så hellere, at de selv placerer sig i den situation end at systemet gør det for dem.
annonce
0