Snak

Mere indhold efter annoncen

Mikael Uhre skød OB i sænk med hattrick

Skrevet af bold
søn 14. mar 2021

Brøndby satte OB på plads i 3F Superligaen, da de vandt med 3-0. Her scorede gæsternes Mikael Uhre alle tre mål og blev derfor noteret for et hattrick.Læs hele nyheden her
Skrevet af dgh1896
Hvis det her fortsætter, så kommer kursen på Brøndby-aktierne til at stikke helt af - fuldstændig ligesom sidst, de var ved at vinde et mesterskab. Allerede +50% siden 1. januar og mere end +14% alene den sidste uge.
Skrevet af bruger 132927
Jeg er tom for ord, som OB fan.
Det eneste som går igen i mit triste OB-hjerte er: PINLIGT PINLIGT PINLIGT
Skrevet af duhl44
Havde ikke troet at Brøndby allerede nu ville være så gode med så mange unge talenter men æder mine ord og lægger mig fladt ned for det de laver!
Skrevet af FCBayernM
Klasse af Brøndby i dag
FC Bayern Munchen - siden 1980 Brøndby IF - siden 1981
Skrevet af DaveEricGrohl
Så det ikke lidt let ud? OB lignede ikke et hold der kæmpede for top 6 i dag
Hvad spiller tibetanske munke? De spiller jo happy jazz - AaB af 1885 - Leeds United
Skrevet af kbk
dgh: Ja. Det er dejlige tider, at være Brøndby investorer for tiden :-))
Skrevet af 2rykog1aflevering
Mikael Laudrup
Skrevet af Cerezo
Hvilken sæson Uhre og Lindstrøm har gang i! Håber at vi får lov til at beholde dem i yderligere en sæson.

Jeg må indrømme at jeg havde bange anelser før dagens kamp bl.a. fordi OB havde kniven for struben. Men efter en shaky start leverede Brøndby 20 fantastiske minutter og afgjorde opgøret. 2. halvleg var til gengæld ren cruise control, hvilket er fint og fuldt forståeligt.
Skrevet af TheYids
Var godt nok overrasket over at OB var så dårlige. Forstår heller ikke at man starter med Sabbi ude da det er sådan nogle typer Brøndby forsvaret plejer at have problemer med. Men dejlig kontrolleret indsats i dag, og hatten af for Bjur han var virkelig god i dag.
Danmark: Brøndby. England: Tottenham. Spanien: Valencia. Tyskland: Alle andre end Bayern. My all time favorite Robbie Keane!
Skrevet af goooooool
Brøndby var en klasse eller to bedre end OB idag. Skarpheden, løbemønstrene og hurtigheden i angrebet er på et helt andet niveau end OB. Hvorfor i alverden starter Michelsen med Thrandersson som er tung og langsom sammenlignet med Sabbi. OBs største problem når vi møder Brøndby er at Brøndby er hurtigere i tanke og handling. De første 7 minutter var OB bedst, men derefter var det Brøndby der styrede kampen. Jeg tror ikke Michelsen selv er klar over, hvad der er idealopstillingen i OB.
George Best: "In 1969 I gave up women and alcohol - it was the worst 20 minutes of my life." OB Liverpool
Skrevet af Fodboldfan-21
Igen er det bare at løfte på hatten for Brøndby´s unge drenge.
Odense er ikke et nemt sted og slet ikke på den bane...
OB som kæmpede indædt for Top 6 bliver bare kørt helt over. 0-3 efter 45. min.
BIF spillede jo langt bedre.. Utroligt hvor meget en derby sejr kan give i selvtillid og energi og tro på det:) Betyder mentalt mere end mange tror.
Det ser bare bedre og bedre ud må man sige. Lad os slå AGF søndag og slutte grundspillet på... Så går vi ind i et fantastisk slutspil forhåbentlig med lidt + point i forhold til de andre:)
Skrevet af cloc
Uhre har lidt af det samme som Ebbe Sand syntes jeg
Faktisk mest til pudersne d-:
Skrevet af SL-fan
De unge i Brøndby imponerer mig igen. Peter Buur i dag med en rigtig god og rolig indsats - han er virkelig ved at finde sig tilpas.

Omvendt må det have været en hård kamp at se som OB-supporter. Der var virkelig stor forskel på de to hold i dag.
Skrevet af guldtilOB
OB tabte en kamp og hvad så? Mon ikke det kan lykkedes at vinde 3 ud af de sidste 11 runder, så er der billet til næste sæson.
Odense... byen der nægter at have elitesport. If you pay peanuts , you get monkeys.
Skrevet af Slettet(331423221810)
Lækkert med 3 point :)

Har sgu lidt ondt af jer striwer.. det er lidt rodet for tiden.. håber i finder en ordentlig træner så i igen kan komme i top 6 hvor i hører til. God aften
Skrevet af bruger 132927
@guldtilOB
Det lyder enkelt, men de har lige tabt til både VB og SJE, uafgjort mod ACH - og med det de præsterer lige pt, så set det sgu sort ud
Skrevet af Slettet(372020212703)
Det er helt ubærligt, at resten af sæsonen formentlig kun handler om at undgå nedrykning. Havde det været en "lige ud"-sæson, så kunne OB stadig drømme om mere. Er meget lidt fan af playoff. Hvad er fordelen?
Skrevet af Mdeden
@calcilcocio
Hvad skulle ob kunne kæmpe om i en lige ud sæson? Ja, de ville kunne nå top fem hvis et af topholdene vinder pokalen, men top4 (til selv at sikr europæisk) virker da usandsynligt langt væk.

Får nr 7 ikke stadig en play off kamp? Udover den playoff kamp er der ikke længere nogle playoff kampe
Skrevet af genialtdetder
Jeg kommentere ikke på kampen i dag, da jeg (heldigvis) ikke har set den. Men alt omkring OB er bare så skuffende i øjeblikket. Det er som om, alt der kan gå galt også går galt, når det handler om OB. Alle famler sig frem i blinde. Sportsdirektøren får øje på en spiller som viser sig tilgængelig, okay det prøver vi sgu, han har gjort det godt andre steder. Der er ingen klar plan med de typer man henter ind. Træneren famler sig også frem, han skal jo arbejde med disse spillere som ikke rigtig passer sammen, og han kan ikke få det til at gå op. Og spillerne ja de kommer også hurtigt i tvivl. Hvad er det, jeg skal bidrage med, og hvornår får jeg chancen for det. Der er intet klart hiraki, og selv om det ligner der er billige lederroller til salg, så er der ikke rigtig nogen der køber ind på dem. Feks en Jebali som spiller godt ca hver 5. Kamp, han er tilsyneladende en af vores ledere ?? Det holder jo ikke. Og vores unge spillere, ja de har det svært naturligvis, fordi man Ikke rigtig kan beslutte sig for, om man skal satse på dem eller ej. Skal, skal ikke, bum bum måske og så alligevel er det mon for meget, vi er jo lidt i tvivl.
Kun en ting er helt sikkert, på den måde bliver det sgu aldrig til noget.
Skrevet af Samuel Holmén
Uhre skal sgu på landsholdet... klart bedste angriber i suppen!! Til grin hvis Wind står foran, han kan ikke andet end sparke straffe og smøre brylcreme i sit garn
annonce
0