Snak

Mere indhold efter annoncen
Mesut: Hvorfor skal du altid komme og ødelægge tossefesten med fakta og underbyggede påstande??

Jeg er bare en kedelig makker på internettet, men jeg sværger på, at jeg er sjovere i virkeligheden!

Problemet er, at videodommeren kun kan gribe ind i en almindelig situation som her, hvis der er mistanke om en forseelse til rødt kort (og det vurderede han så, at der ikke var). At der bliver scoret på det efterfølgende hjørnespark kan ikke omstødes, blot fordi der evt. blev begået et frispark inden det målgivende hjørnespark.

Men forseelsen, der blev begået mod Cucurella ville jo netop både give frispark og rødt kort - og den bliver begået ved det første hjørnespark, mens bolden er i luften og spillet er igang. Hvis han i første omgang ikke mener, at den er til rødt, så er det naturligvis klart, at hjørnespark nummer to skal gives, hvorved der selvfølgelig ikke er meget at stille op i forhold til målet; men det leder jo så tilbage til første del af min kommentar om, at jeg finder det bekymrende, at han ikke vurdere et riv i håret, som værnede nok til et gennemsyn.
Hvad der sker efter situationen mellem Romero og Cucurella, er jo sådan set helt efter bogen - altså under forudsætning af, at man vurderer, der ikke er sket noget strafbart - så det er slet ikke målet, jeg reelt har nogle anke mod.
Hej venner ..

I ved åbenbart mere om Mike Dean end mig.
Fair nok.. Det tror jeg på...

Er sku sådan ægte lidt gammel om boomer agtigt.. Måske mine links ikke fungerede som en valid argumentation.. Den tager jeg på mig..

Ærligt - så aner jeg vitterligt ikke om Mike Dean er Tottenham fan..
Der har jeg taget munden for fuld..

Men undrer mig over et par ting..

1) Der er åbenbart normal dommer praksis at "trippe" / "juble" når man dømmer korrekt..? Fx ift. at lade "spillet forsætte".. Jeg har sku ikke set mange andre dommere der gør det.. Men det har I sikkert..? Smid lige et par links..

2) Hvis det primært er en Mike Dean ting (at juble over sine egne fortræffeligheder) - så må der da være nogle flere eksempler.. Manden har dømt > 500 PrL kampe.. I denne tråd har jeg set 3 forskellige videoer hvor han jubler.. 2 videoer hvor han jubler ved en Tottenham scoring.. En hvor han har det vildt over sig selv da han dømmer straffe i mod Chelsea.. (en Tottenham lokal-rival)

Findes der mon andre videoer med Weird Mike Dean adfærd (hvor det ikke går Tottenhams vej - ellers imod i deres lokal rivaler)..

3) Fair nok.. Han holder med Tranmere.. Det er jo åbenbart dokumenteret.. Så selvfølgelig kan han ikke holde med andre hold. .Eller.. ? Og hvis han holdt med Tottenham kunne han selvfølgelig bare snakke helt åbent om det - uden problemer / diskussion...
fys
Mesut

Jeg tror muligvis, at du og Dean "taler forbi" hinanden her:

Dean: "Jeg kunne ikke give et frispark, men jeg kunne have anbefalet Taylor at se episoden igennem for et muligt rødt kort."

Og som en anden også pointere, så forstår jeg ikke påstanden om, at man ikke kunne give et frispark. Bolden er meget klart i spil da forseelsen sker, så jeg kan simpelthen ikke se, hvad der skulle forhindre ham i at give et frispark?


Jeg er ret sikker på, at Dean taler om to teoretiske muligheder her: enten a) frispark eller b) rødt kort (som naturligvis også ville give frispark, fordi bolden var i spil)

A) er som bekendt ikke en mulighed, og b) fravælger han desværre.
Jeg forstår ikke hvorfor, at han ikke ville kunne give rødt kort og frispark?
Ja bolden er ikke i spil, og jeg skal ikke kloge mig på om reglerne er lavet om, men den kendte Danmark - Sverige kamp, hvor Christian Poulsen nikker Zlatan i maven, der var bolden heller ikke i spil, og det gav rødt kort og straffe?

Tilgengæld forstår jeg ikke, hvordan man kan se hændelsen, og ikke tænke der er rødt kort!
Hej JTAN

Jeg ved ikke, hvad det det "boomer" har noget at gøre med noget som helst.

Jeg ved heller ikke, hvorfor det skulle være min opgave, at modbevise en påstand fra dig om, at Mike Dean er Tottenham-fan, fordi han er set juble i forbindelse med deres kampe.

Dog er dette en ret vigtig sag (beskyttelse af dommere mod udokumenterede påstande), så her er nogle svar:

1) Jeg ved ikke, hvorfra du har, at det er "normalt"? Der er ingen, der har sagt, at det er normalen, men at det er forekommet.

Her er et par eksempler:

Ved Ajax´ femte mål jubler dommer over fordel (se gengivelsen): https://youtu.be/mC3gqXtck14?t=718

Linjedommer jubler over tildelt straffespark, som denne (og ikke hoveddommeren) så: https://www.youtube.com/watch?v=Anh1ZwLf0qM

Der er faktisk også et eksempel på den diametralt modsatte situation (en dommer, der ærgrer sig over ikke at have givet fordel): https://www.tv3sport.dk/sport/fodbold/nyheder/vanvittig-episode-aergerlig-dommer-kaster-sig-i-graesset-og-undskylder-sin-fejl-dom

2) Det ved jeg ikke. Det er dig, der påstår, at han skulle være Tottenham-fan. Kan du ikke finde en video af Mike Dean, hvor han jubler over en Tottenham-scoring, hvor det ikke er i forbindelse med en fordelssituation?

3) Det ved jeg ikke. Det er dig, der påstår, at han skulle være fan af Tottenham, og det har du så ikke kunnet finde noget eksempel på, at han skulle være fan af andre hold (fx Tottenham).
Jamen det er da utroligt som alle de Chelsea stadig tuder
Kom nu videre
Too little too late.

Jeg forstår ikke, hvordan man ikke kan skønne, at hoveddommeren (Taylor) ikke skal se situationen med "hairpulling".

Folk der hiver hinanden i trøjen og alt muligt, kan jeg forstå. Armene er der normalt.

At tage fat i hovedet/håret, er vel på linje med at hive i en maske i NFL.
Dine hænder har INTET at gøre deroppe.

Og når man flår nogen ned bagfra (så Cucu vrider i nakken)... sorry, men det er simpelthen for ringe dømt.

dEt UdLiGnEr SiG oVeR sÆsOnEn... siger nogen #facepalm.

Nå videre -
1: Chelsea FC 2: Brøndby IF Støtter danske hold i EL og CL (med mindre det er mod Chelsea) KTBFFH!
.. er li.d tboomer agtig her.. sorry..

Så i denne video.. Han ligner sku en Tottenham fan.. IMO

https://www.youtube.com/watch?v=A5tUTFDpplE

Og Swansea-fan ikke mindst også.

I øvrigt har Dean før snakket om sine sjove situationer under kamp, som i øvrigt er sket flere gange med flere hold.

Han er følelsesladet og kan ikke altid styre sine impulser hvis han laver en god fordel til et hold, ligesom at han også, som i mit eksempel ovenover, bliver voldsomt irriteret over at Swansea ikke udnytter den fordel han giver dem, fordi at han så følte at han skulle have givet frispark i stedet haha.
Måske Chelseas fans skulle stoppe karaktermordet på Taylor. Han har (mig bekendt) kun et sæt øjne,
Måske diverse Spurs-typer, der ellers var helt overbevise om, at det slet ikke var forkert at lade spillet fortsætte, lige skulle dæmpe profilen en anelse?

Taylor står og kigger på episoden, og bagefter finder han så ud af, at han så det sørme ikke. Selv om det sker lige foran ham. Det kan man tro på, om man vil, men hvis han ikke kan se et par meter foran sig, så er han jo ikke meget værd som dommer, er han?
Når jeg ser, hvor rasende danske sofafans bliver over denne kamp, mens danske Liverpool-fans går amok på Joachim Andersens sociale medier, kan jeg ikke undgå at overveje, hvilket futuristisk samfund vi kunne leve i, hvis folk brugte mindre tid på at rase over påståede uretfærdigheder mod deres sutteklud af en engelske favoritklub, som de ingen andel har i, og i stedet lagde energien i deres lokale fodboldklub.

I øvrigt er hetzen og hadet mod PL-dommere helt horribel at være vidne til. Det ville ikke undre mig, hvis vi snart så enten selvskade fra en topdommer eller overfald på én af dem fra selvbestaltede eksperter, der ikke har nosser til at dømme en Serie 5-kamp. Det er også tydeligvis blevet en bevidst mediestrategi for trænere at bebrejde dommeren pointtab, uanset kampens øvrige forløb. Man må decideret være sadomasochist for at stille op som dommer i topfodbold.
Chelsea siden 2002, Manchester City siden 2007, Paris Saint-Germain siden 2010 & Newcastle siden 2020.
annonce