Snak

Mere indhold efter annoncen
Slap du bare af Mike... du ville ingen gang kunne spille dig på FCK´s reservehold....
OAJ>> Brøndby vil ikke forlænge med Mike Jensen p.g.a. hans lønkrav, og så vil du have Djemba-Djemba i stedet for....dagens griner...
OAJ>> Brøndby vil ikke forlænge med Mike Jensen p.g.a. hans lønkrav, og så vil du have Djemba-Djemba i stedet for....dagens griner...


Selvom jeg ikke lige tror det bliver Djemba Djemba, så kan det da sagtens tænke man vil ofre mere af sit budget på en defensiv stærk midtbanespiller end på Mike Jensen, der spiller positionen af nød og fordi der er overbefolket på den offensive del allerede.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Jeg så ham meget gerne i Silkeborg, men når Brøndby ikke vil/kan give ham en høj nok løn, så kan vi med garanti ikke være med.

Jeg ser ham ellers som præcis den type vi mangler efter salget af Ørnskov. Mike har alle de kvaliteter vi mangler. Han er en sublim opryder, en rigtig ledertype og en spiller der har nogle offensive, kreative egenskaber.

Sammen med Frank Hansen kunne han godt skabe en rigtig giftig central midtbane bag Jesber Bech og/eller Kasper Risgård.

AGF, Viking, Rosenborg eller Malmö virker som oplagte bud efter min mening.
Silkeborg IF
Hverken han selv eller FCK ønsker, at han skal til klubben, og da er det jo lidt irrelevant, hvorvidt han er god nok til deres midtbane eller ej.
Hvis Horsens sælger Spelmann, så ville han være et oplagt investeringsobjekt der.
FC Nordsjælland burde heller ikke være helt urealistiskt at komme til. De får en sjat penge for Bjelland at handle for, og Mike Jensen´s type passer umiddelbart fint til FCN´s spillestil. Men spørgsmålet her om de hellere vil købe sig en forsvarsspiller ala Martin Albrechtsen, der også snart er ledig på markedet.
Reason? now thats the enemy of art!
Hvor mister man bare meget af sin respekt for Brøndby, hver evig eneste dag..

- De spiller fuldstændigt idéforladt fodbold

- Melder ud at de vil satse på egen avl. Vælger så at hente Rommedahl (som så i øvrigt spiller værre en længe set)

- Forlænger ikke med Mike Jensen, som sammen med Mikkel Thygesen er de ENESTE fightere tilbage på det hold.

SUK SUK SUK. Jeg er i krise
Kæft en grineren udtalelse..
Kom til Silkeborg MJ! Ville være rigtig godt for dig, og for klubben.
Kaká Silkeborg IF Liverpool FC Real Madrid
FCN er ikke i nærheden af at betale de lønninger man betaler i Brøndby. Derfor er MJ ikke interessant for FCN.

FCN satser iøvrigt på unge talenter - kombineret med enkelte erfarne spillere. Man har inden for kort tid signet med Mtiliga, Beckmann, Lorentzen og har ikke brug for flere erfarne.

FCN har en afløser klar for Stokholm i form af Petry.

Jeg kan ikke se MJ i FCN (omend jeg tror der er noget uforløst potentiale hvos man rykker ham lidt længere frem). Han er ikke profilen man investerer i hos FCN.
"Hvis FCK har plads til Thomas Kristensen, så har de også plads til Mike. I det hele taget, er FCKs centrale midtbane pt. lidt af en joke."

Ikke så stor en joke. For dem der har set FC i foråret, og ikke bare knævre hovedløst videre, så har Grindheim været en rigtigt god bølgebryder, og har sat gang i maaange angreb, med lækre stikninger i dybden. Var bedste mand mod OB, indtil han løb træt.
Claude mangler ganske rigtigt helt vildt meget, for at nå sidste sæsons niveau. Men vi ved jo hvad han kan, og så det lidt mod FCN.
Delaney er et stort midtmidt talent, og ville jeg vælge foran Missing link any day. Han bliver også landsholdspiller, længe før Missing (her snakker jeg om regelmæssige opkald til landsholdet, og bare marginal spilletid, ingen af delene er missing i nærheden af).

TK er den eneste han kan kæmpe med om pladsen, og selv her ville jeg sgu vælge TK, da han er noget mere arbejdsvillig, plus at hans kommentarer langt fra er lige så dumme...

Superligaen bliver IKKE en profil fattigere, men til gengæld den største pauseklovn fattigere.
annonce