Snak

Mere indhold efter annoncen
kunne det tænkes at manden havde set en voldtægt uden selv have deltaget. tror folk skal slappe lidt af herinde. hvis der stod 6 lækre damer foran jer alle sammen så havde i alle hoppet på dem..


Hvis man overvære en voldtægt, så gør man fandme noget for at stoppe den. Så hvis scenariet er som du beskriver, så skal den person der bare står og glor på fandme også en tur ind forbi politiet.

Det kan godt være du bare var hoppet på de 6 lækre damer, men de fleste herinde havde dog nok ikke bare hoppet på dem, men nok afventet til de selv havde indvilget
@Konsulenten

Det er jo som VikingStar forklarer, det er vel også det de er ude og fortælle. Men det er jo et ønske der kommer fra Mikkel, fordi han følger at hans familie bliver forfulgt.

3. Det samme som jeg skrev før.

@Berker: Men i det her tilfælde, står der jo intet om at han har overværet en voldtægt.
Han har været med til en fest, hvor der er sket ting, han måske ikke engang har deltaget i eller set.

Det er fluernes herre blot 10 gange værre.
“Den der opgiver at blive bedre, ophører med at være god”
Fint for ham. Men skaden ved at deltage i den fest er sket. Det er satme ikke ret professionelt, og jeg kan godt forstå fansene reagerer. Okay med måde selvfølgelig er alting bedst.

Mon ikke der er et SL hold, der mangler en reserve ?Mikkel Andersen VAR en af de spillere som deltog i festen, det er bekræftet af Brann. Ligeså var Kristoffer Barmen og Vegard Forren, det er også bekræftet af Brann. Det hele startede i øvrigt som en ´uautoriseret´ (dvs. ikke godkendt af Brann) tur på restaurant for hele truppen, hvor de skulle sige velkommen til nye spillere. Det udviklede sig lidt med alkohol, og 12 spillere tog videre først på bar og herefter til efterfest på stadion. Udover de tre deltog altså også ni andre spillere, idet det også er bekræftet af Brann at der var 12 spillere i alt involveret. Brann har yderligere bekræftet at spillerne ikke må være på stadion om aftenen/natten, samt at det var muligt fordi nogle spillere har brug koder som de ikke burde have kendskab til, til at afkoble alarmen. Yderligere har Brann bekræftet at man har fundet ud af at det også skulle være sket tidligere, heriblandt i februar (blandt beboere nær stadion i Bergen, skulle det være en offentlig hemmelighed at spillerne af og til festede på stadion). Festen i februar skulle der være givet lov til fra klubbens side, men det var ikke tilladt at der også den gang deltog unge piger udefra som ikke var en del af klubbens corona-boble, som norsk fodbold opererede med dengang.

De fleste spillere blev dog kun på stadion kort tid, en halv til hel time efter ankomsten mellem 00:30 og 01:00, før de tog hjem igen - iblandt dem har både Ole Martin Kolskogen og tidligere farum-spiller Matthias Rasmussen selv været ude at sige at de kun var der en halv times tid og spillede billard, inden de tog hjem. Herefter var der kun få spillere som fortsatte festen til de sidste gik omkring kl. 05:00 blandt dem de tre navngivne ovenfor. Udover spillene var der også 7 unge piger tilstede primært fra omkring årgang 2003 (så en 17-18 år - ´russjenter´ som på norsk svarer til noget i retningen af gymnasiepiger) - dette er også bekræftet af Brann.
Efter sigende skulle man ved ankomst have samlet alle mobiler sammen for at der ikke skulle tages billeder eller videoer, men så have glemt at tænke på at der er videoovervågning på stadion da man rente halvnøgen rundt på banen.

Daglig leder i Brann, Vibeke Johannesen, har tilmed bekræftet af hun har haft en 45 minutters samtale omhandlende anklagen om seksuelt overgreb, med en af pigerne efter festen, og at hun opfordrede pigen til at gå til politiet såfremt hun mente at der var foregået noget alvorligt.

Brann har ligeledes bekræftet at Kristoffer Barmen og Mikkel Andersen IKKE er den person som efterforskes af politiet i forbindelse med anklagerne om seksuelt overgreb. De har ikke eksplicit nævnt hvem det er, men det er bredt kendt at det handler om Vegard Forran. Daglig leder i Brann, Vibeke Johannesen, sagde på pressekonference at den person som efterforskes af politiet ikke var hverken Kristoffer Barmen eller Mikkel Andersen, og at det heller ikke var en af de 10 spillere som fik en skriftlig advarsel. Herefter bekræftede hun, at Vegard Forran deltog i festen - så der er ikke meget efterladt til fantasien. I forhold til anklagen om seksuelt overgreb, så er de konkrete rygter i Bergen at det skulle være startet som samleje med samtykke, men at kondomet undervejs skulle være blevet aktivt fjernet hvorefter der blev fortsat på trods af at der klart blev sagt fra overfor det. Den del efterforsker norsk politi jo nu.

Så der er altså INGEN grund til at anklage Mikkel Andersen for hverken voldtægt eller seksuelt overgreb, idet han netop ikke er involveret i sagen om seksuelt overgreb.
Det forhindrer dog ikke at han kan være aktivt involveret (som man siger) i ´sexsagen på stadion´, sådan som de detaljerede rygter lyder (men altså med en af de unge piger efter gensidigt samtykke). Skal man have de slibrige rygter med, så er det detaljerede rygte at han skulle have haft sex med en 17-årig i boblebadet i omklædningen på stadion.

Vegard Forren fik sin kontrakt ophævet i Brann få dage efter at historierne om sagen kom frem, og her kommunikerede man ligeledes ´kreativt/beskyttende´ fra klubbens side, idet man offentligt blot påstod at den pludselige annullering af kontrakten bundede i at Forren ikke var en del af planerne fremadrettet, og at det ikke havde noget med fest-sagen på stadion at gøre. Dette på trods af at hans navn var indberettet til fodboldforbundet få dage tidligere som en del af truppen, så det var ikke de få dage tidligere besluttet at han ikke var en del af planerne. I Bergen er den gængse opfattelse at den pludselige opsigelse af kontrakten bunder i begivenhederne omkring festen og anklagerne om seksuelt overgreb, men at klubben meldte noget andet ud (måske for at beskytte spilleren som en del af aftalen i forbindelse med at man annullerede kontrakten). Forren har som advokat taget John Christian Elden, som er ganske velkendt i Brann fra tidligere sager som involverede spillere.

Med hensyn til Kristoffer Barmen, så er det alment kendt i miljøet omkring Brann, at han længe har været en af de helt store drivkræfter og initiativtagere omkring mange af de ´uautoriserede´ alkohol-fester i sæsonen samt andet ´ballade´ - og det skulle have været ekstremt længe undervejs at der endelig blev sagt fra overfor ham. Sagen kompliceres dog lidt af at hans far Rolf Barmen har et kæmpe netværk i og omkring klubben, idet han selv var formand for Brann i 2014-2015, og nu er direktør for storsponsoren Fjordkraft. Rema 1000 i Norge stoppede for nogle dage siden deres salg af Brann-brød, fordi Kristoffer Barmen figurerede uden på posen. Kristoffer Barmen er nu rasende over sin fyring, og truer klubben med mulige sagsanlæg som det fremgår af artiklen. Som advokat har han taget Eirik Monsen, som i øvrigt også var advokat for den norske spillerforening NISO og de Strømsgodset-spillere der anklagede Henrik Pedersen for racisme, og som endte med at han blev fyret som træner for Strømsgodset tilbage i april.

Mikkel Andersen var jo var ganske nytilkommet og han nåede blot en enkelt pokalkamp for Brann. Han har jo ikke været involveret i de ting som er foregået tidligere før hans ankomst, så for hans vedkommende er det hele baseret på denne sag omkring efterfesten på stadion.

De står hver enkelt frit for, om man vælger at tro på sexrygtet involverende ham, som altså IKKE har noget med anklagerne om seksuelt overgreb at gøre, eller om man ikke tror på det. Ligeledes må hver enkelt afgøre om man tror på kommunikation fra Brann omkring årsagen til opsigelsen. Rygterne i Bergen var, allerede da Vegard Forren netop var blevet opsagt, at klubben forhandlede om at opsige kontrakterne med netop Kristoffer Barmen og Mikkel Andersen, som konsekvens af begivenhederne til efterfesten på stadion.

Man må jo hver især selv overveje hvad man tror på og hvad man ikke tror på i hele denne misere. Man kan jo overveje hvorvidt dette Claus Steinlein citat fra den anden dag, som kommentar på rygtet om at de var ved at hente Marrony, også kunne passe på denne sag: "Det er sjældent, at de er røg uden lidt ild".

EDIT: Præciseret at norsk politis efterforskning omhandler ´seksuelt overgreb´ og ikke ´voldtægt´ - jeg var ikke klar over den nuance i forhold til "graden´, som VikingStar beskriver nedenfor.
Et fantastisk indlæg fra din side af, Oasis!
Meget godt innlegg ja og det er dette jeg selv også har hørt omkring ryktene blant de fest deltagerne du nevner.

Vil bare presisere en ting. Det er ingen som foreløpig er anklaget for voldtekt, men en spiller er mistenkt for et seksuelt overgrep. Ihvertfall i Norge er det enorm forskjell i straffenivå på de to tingene.
#Bodø/Glimt #ManUnited #Weareinlove
Vil bare presisere en ting. Det er ingen som er anklaget for voldtekt, men en spiller er mistenkt for et seksuelt overgrep. Ihvertfall i Norge er det enorm forskjell i straffenivå på de to tingene.


Hvis situationen skete som Oasis beskrev det, hvad skal der så til for at det er voldtægt I Norge?
Pigen siger fra, manden ignorere og gennemføre sameje alligevel. Det er tvang og voldtægt i min optik.
Tja det vil være et skjønnstilfelle. Men som han skriver ropte hun ikke "nei nei nei" ikke knull meg, men "nei nei nei" ikke ta av kondomen.. Du ser vel forskjellen der?

Det er da skjønnet kommer inn, var det kun et "nei nei nei" ikke ta av kondom, eller var det i tillegg et "nei nei nei" stopp nu. Men mitt poeng var at det ikke er kommet fram at noen er mistenkt for voldtekt.
#Bodø/Glimt #ManUnited #Weareinlove
Det er sjældent man bliver klogere af artikelforum. Godt arbejde, Oasis og Viking.
fck-medløber.
Vil bare presisere en ting. Det er ingen som er anklaget for voldtekt, men en spiller er mistenkt for et seksuelt overgrep. Ihvertfall i Norge er det enorm forskjell i straffenivå på de to tingene.

Mange tak for præciseringen!

Jeg var ikke opmærksom på sondringen her, men har redigeret det tidligere indlæg format præcisere dette :-)
annonce