Snak

Mere indhold efter annoncen
Jeg glæder mig rigtig rigtig meget til at se hvad han kan. Jeg har længe drømt om at han skulle slå igennem i det engelske, uden reelt at vide noget om hans formåen. Det er altid fedt at få mulighed for at kigge lidt nærmere på de talenter vi har rundt omkring.

Som 24-årig er det også ved at være tid til at få regelmæssig spilletid, og kan han nu vise sig frem som en glimrende målmand så bør der være udsigt til noget Championship bold eller lign. næste sæson.
Silkeborg IF
@sanderkruse

Haha! Sjovt skrevet, men nu skal vi jo alle være her - medmindre han selv er ude med riven ;-)

Jeg jublede personligt, da dette blev officielt, men også en smule skuffet over, at det er lejeaftalt. Jeg vil i hvertfald selv have foretrukket en 4-årig kontrakt!

Jeg synes det virker som om Mikkel Andersen måske selv håber på slå igennem i Reading, hvilket nok tyder på, at han kun gider at gøre sig umage i Randers, hvis Reading antyder, at han må komme tilbage Reading. Hvem siger i øvrigt også, at det er Reading, der ønsker at leje ham ud? Måske er det Mikkel selv, der ikke vil være låst i Randers. Håber seriøst ikke, at de har hentet en spiller, der ikke gider at være der!
Randers FC Liverpool FC Warrior - i med og modgang!
Spændende og ihvertfald bedre end Heintze!
Chelsea Randers FC
virker som en rigtig god tilgang! Så er der ro omkring den post i det næste stykke tid.
Randers FC!
Ja undskyld mig.. Og jeg tager såmænd gerne fejl hvis det er.. Men kan ikke umiddelbart få øje på hvad en målmand der aldrig har spillet andet end i den Engelske tredje og fjerde bedste række kan tilføre de Danske bronze-vindere.. Altså er man fjerdevalg i "sølle" Reading, og altid lejet ud til klubber af den bløde mellemvare 2-3 rækker under, så er man som 24´årig efter min målestok og mening, ikke noget umiddelbart tallent..
Rigtigt fornuftigt valg af Randers og Mikkel A.

JLS: Man skal ikke underkende at spille i 3 og 4 bedste række i England som målmand. De bliver presset ekstremt hårdt.
Fantastisk signing. Jeg glæder mig allerede at sæsonen kommer igang. Bare det, at Colin med sin store og professionelle indsigt i engelsk fodbold siger god for ham er nok for mig.

Held og lykke Randers FC.
annonce