Snak

Mere indhold efter annoncen

Milan: PSG har budt 345 mio. kr.

ons 13. jun 2012
Thiago Silva ser ud til at blive Paris SG-spiller. AC Milan-ejer Silvio Berlusconi kan ikke sige nej til et bud på 345 millioner kroner.

Læs hele nyheden her
Hold kæft det er sygt for en forsvarsspiller.
It's a small boy clambering up stadium steps for the very first time, gripping his fathers hand, gawping at that hallowed stretch of turf beneath him and, without being able to do a thing about it, falling in love. - Sir Bobby Robson
Havde håbet han kom til Barca, men hvis vi skal op og give så meget for ham, så kan det være ligemeget. Det er simpelthen for meget, selvom han er en af verdens bedste på sin position.
http://translate.google.…nnews.it%2F

hvis man vil følge med i udviklingen.....
at give så mange penge for en forsvarsspiller er langt ude..så fantastisk er han heller ikke. PSG er det nye svar på Man C.
Sådan som den økonomiske situation afspejler sig lige p.t., så har vi simpelthen ikke råd til at afvise et 345 mio. bud, om det så Ibra, Silva, Pato whatsoever.

Jeg begræder salget. Han blev hurtig etableret som et klubikon blandt fansene, og ord kan ikke beskrive hvor dygtig en forsvarsspiller han er.

MERDA LEONARDO, FORZA SILVA!
BRIGATE ROSSONERI AC MILAN 1899 7 x UEFA Champions League 18 x Scudetto Serie A
at give så mange penge for en forsvarsspiller er langt ude..så fantastisk er han heller ikke. PSG er det nye svar på Man C.


Det er rigtig mange penge for ham, især når det er en forsvarsspiller. Han er dog verdens bedste på sin plads.
Mojn do!
Den klub som afviser et beløb på 50mil€ på en spiller, er ikke rask.

Dejligt at se AC Milan har fornuft bag ørene, og ikke afviser sådan et beløb.
Stolzer fan, von dem Stern des Südens. Mia San Mia Sympati: First Vienna FC 1894 SønderjyskE FC Sydvest 05 Holstein Kiel
Sælg Ibrahiomvich i stedet, det her må ikke ske :´(

Rossoneri - Form is temporary. Class is permanent
Sælg sælg sælg. Nok er han blandt verdens bedste på sin plads. Men 345 mio for en forsvarspiller er simpelthen hen for godt et bud til at afslå.

Han er snart 28 år gammel, så han kommer ikke til at være på toppen en evighed, ligesom det var tilfældet hvor Milan købte Nesta eller United købte Rio Ferdinand.

Så det er bestemt en god deal for Milan. Selvom det kommer til at efterlade et stort hul nede bag i.
Har han selv lyst til at skifte? For i sidste ende er det jo hans beslutning.
annonce