Snak

Mere indhold efter annoncen

Milan bekræfter: Sæsonen slut for Simon Kjær

Skrevet af bold
fre 3. dec 2021

AC Milan har fredag aften bekræftet, at Simon Kjær misser resten af denne sæson, da danskeren er ude i seks måneder med en knæskade.Læs hele nyheden her
Skrevet af Tropico
Forfærdeligt, når han nu endelig havde kontinuerlig tur i den.
Skrevet af Coachen
Er det bare mig, eller skal han have en lille smule tur i den for at være fit og kampklar til første VM-kamp d. 21-ish november?
Seks måneder lyder godt nok som et meget optimistisk bud, når der er tale om en korsbåndsskade og det er fuldt overrevet.
Skrevet af Sims91
En bombe må man sige. Han kan komme tilbage, men han må allerede med så lang tid til VM betragtes som tvivlsom. Hjulmand må begynde at planlægge uden ham, hvilket er stort, når man tænker på Kjærs rolle på og udenfor banen for landsholdet de sidste mange år.

Det er et stort tab. Jeg er ikke helt sikker på Joachim Andersen og Jannik Vestergaard. De er nødt til at steppe op nu.
Skrevet af SotD
Jeg synes der er mange som spekulerer i korsbåndet er revet over, men hvor læser I det? Jeg kan kun læse ledbåndsskade - og der kan 6mdr være konservativt.

Hvis han er ude i et halvt år så tænker jeg da fint han kan være klar til VM efter yderligere et halvt år med (forhåbentlig) kontinuerlig spilletid.
Silkeborg IF
Skrevet af Lars123456
Hvis vi skulle miste en profil er forsvarspladserne heldigvis et sted, hvor vi har masser af alternativer. Tænk hvis det var vores målmand vi mistede. Så var alternativet en reserve fra 2. Bundesliga eller målmanden fra AGF, baseret på de seneste udtagelser.
Skrevet af Sims91
Ja forhåbentlig... Men når sæsonen er kommet ordenligt i gang så vil Simon Kjær være 33 og et halvt år gammel. Med sådan skade vil Milan formentlig også begynde at planlægge uden ham. Det kan ikke tages forgivet, at han bare som selvfølgelig starter sæsonen for de rødsorte. Så går der ikke mere end 2-3 måneder, så er der VM.
Skrevet af Martinovic
https://football-italia.net/kjaer-underwent-surgery-out-for-six-months/

Her står der, at det er korsbåndet, der er "lappet". Havde det været revet over, er det typisk et lille års tid ude.
Mojn do!
Skrevet af VernerAlbertRask
Jeg synes der er mange som spekulerer i korsbåndet er revet over, men hvor læser I det? Jeg kan kun læse ledbåndsskade

Korsbåndsskade kan godt betegnes som en ledbåndsskade. Mit udgangspunkt var tidshorisonten og at det blev nævnt at Simon Kjær skulle opereres hurtigst muligt da det er afgørende for korsbåndskadens tidshorisont.
Nu har Milan bekræftet det er forrest korsbånd, og det kan godt blive rigtigt kompliceret og derfor afgørende med hurtigt operation.

Lad os håbe Simon Kjær kommer sig godt og hurtigt over en lorte skade.
Skrevet af Esbjerg - fan
Det var den karriere
Skrevet af SotD
@sims

Det er jo altid en risiko, men omvendt kan man sige, at hvis han er ude i 6mdr., så er han klar igen omkring sæsonafslutningen, og kan så bruge noget af ferien på træning og er så "klar" til sæsonoptakten på nogenlunde lige fod med de andre.

Af alle ringe scenarier er det her vel det bedste.

Og 33 år er ingen alder for en forsvarsspiller i Italien. Bare spørg Maldini, Baresi, Costacurta, Mihajlovic, Zanetti mfl.
Silkeborg IF
Skrevet af miks
Det skulle ikke undre om Milan pludselig vinder nogle kampe nu, hvor han er ude. Synes han bidrager til den ustabilitet der ofte er i forsvaret, sådan som han har gjort i de andre klubber han har spillet for.
Skrevet af Bolt
Jeg håber du joker "miks". Ellers er du satme på afveje med den kommentar. Kjær har stabiliseret Milans forsvar, og er netop en af grundende til, at klubben har været så solid på det seneste.
Skrevet af Martinovic
Det skulle ikke undre om Milan pludselig vinder nogle kampe nu, hvor han er ude. Synes han bidrager til den ustabilitet der ofte er i forsvaret, sådan som han har gjort i de andre klubber han har spillet for.


Hvor kom den lige fra og ser du overhovedet Milans kampe?

Med meget få undtagelser har han været klippestabil for Milan. Han bliver rigtig svær at undvære, da nummer tre i rækken Romagnoli ikke holder samme niveau som Kjær og Tomori.
Mojn do!
Skrevet af VernerAlbertRask
Af alle ringe scenarier er det her vel det bedste.

Sådan kan man ikke sætte det op, da ingen på nuværende tidspunkt ved hvilken komplikationer der kan opstå i genoptræningen, men præcis den skade har potentiale for at være meget drilsk.
Det er en rigtig lorte skade.
Og 33 år er ingen alder for en forsvarsspiller i Italien. Bare spørg Maldini, Baresi, Costacurta, Mihajlovic, Zanetti mfl

Er der nogen af dem som havde en korsbåndskade i samme alder?
Skrevet af Connaisseur
@miks - classy og elegant med et strejf af timing. (Leder desperat efter "håndflade i panden"-emojien…)
Skrevet af no name
Hård slag for ham, Milan og danmark. Han har været i sin livs form og præsteret
Skrevet af realmadrid94
Folk glemmer VM ikke er til sommer, men til vinter. Så mon ikke han er med :-)
Skrevet af SotD
@Verner

Ja. Maldini havde en sammenlignelig skade i 2001, som holdt ham ude i mere end et halvt år. Der var han 33. Han stoppede først i 2008. Han havde dog nogle knæproblemer løbende indtil han stoppede, men fik mange kampe.

Materazzi havde også et par grimme skader sent i karrieren, jeg husker dog ikke præcist hvad det var. Måske nogle muskelskader.

Mihajlovic havde også en korsbåndsskade som 32-årig og sad ude næsten et år, og kom tilbage og spillede yderligere 4 sæsoner.

Så jeg tillader mig at være fortrøstningsfuld indtil andet er bevist, ligesom jeg i øvrigt er omkring Eriksen.

Jeg er underligt nok mere bekymret for Damsgaard.
Silkeborg IF
Skrevet af Slettet(270000221401)
Det skulle ikke undre om Milan pludselig vinder nogle kampe nu, hvor han er ude. Synes han bidrager til den ustabilitet der ofte er i forsvaret, sådan som han har gjort i de andre klubber han har spillet for.


Altid et lidt pudsigt syn, når en dude med lavt selvværd får eksternaliseret det i en sådan grad, at han ikke formår at se klart.
10-års jubilæum d. 13. januar 2022. Tid til at søge mod nye eventyr - tak for dansen venner og frænder. Håber jeres 2022 bliver fantastisk!
Skrevet af VernerAlbertRask
SotD
Mit spørgsmål var oprigtigt fordi jeg ikke lige kunne huske om de spillere havde slemme skader, så tak for info.

Jeg håber du rammer plet og Kjær kan forsætte på højt niveau flere år efter skaden.
annonce
0