Snak

Mere indhold efter annoncen


1. Jeg skriver, "at det med stor sandsynlighed...." Du er velkommen til at læse det.
2. Sidste gang holdene mødtes tog dommer/VAR helt utvivlsomt fejl to gange (Én hver vej)
3. På stående fod kan jeg huske Milans ikke-eksisterende straffespark fra Roma kampen, så det var da i hvert fald én der modbeviser din nederste pointe og viser lidt om hvorvidt vi kan bruge din hukommelse som sandhedsvidne. (Der er måske lagret for meget fra 90´erne)


1. Dejligt jeg er velkommen til at læse det - det er pænt af dig. Tak.
2. Det er måske alligevel det vageste argument jeg længe har hørt... Det har INTET med denne kamp at gøre!
3. At bruge min hukommelse som sandhedsvidne vil være en katestrofe i Trump højder - så den må vi hellere holde os fra, ja! Sjovt nok, så ændrer det stadig INTET om dit omtalte straffespark i denne kamp! Som i INTET. Hvorfor bliver du dog ved??? Yes - jeg er et gammelt røvhul, men det foretrækker jeg nu at være, fremfor et barn fra børnehaven der bliver ved med at hyle op, fordi barnet ikke har fået sin vilje.

Nå - med min alder taget i betragtning, så må jeg jo hellere komme i seng. Det kunne måske anbefales at du også gjorde det - det er vist langt over din sengetid. :-)

Nat nat derude - og stort tillykke til Milan og den fortjente sejr endnu engang.
Forza Milan. :-)
Yderst velfortjente 3 point, og klasse dommer arbejde!!!
Sempre Milano e solo tu!
Jonde: Har du set United det sidste 1,5 år og de straffe de får? Sammenlignet med de 2 mod SJE som FCK ikke burde få....United spillerne skal IKKE røres før de får straffe ;)
Roma skal ikke have straffe der. Klart kamp om bold og Mikhi løber jo ind i Theod fødder der allerede ligger der. Der bliver begået frispark (holdesituation og skub) på Theo først.

Som Inter fan havde det jo været en fordel at Roma fik straffe, men det havde været et tyndt et.
Altså.... Ligesom det i den anden ende, hvor der endnu ikke er klare billeder, der viser, at kontakten er på stregen.
Vi var klasser bedre end Roma i dag. Havde vi bare scoret på de oplagte muligheder i første halvleg, så havde kampen været lukket før pausen.

Stærk præstation, imod et Roma-hold der får udstillet deres svagheder. Det er fedt som Milan-fan at se, at vi nu for alvor er rykket forbi hold som Roma i kvalitet.

Dejlig sejr, som bare skulle have været 3-4 mål større.
AC Milan siden 1987.
"Jonde: Har du set United det sidste 1,5 år og de straffe de får? Sammenlignet med de 2 mod SJE som FCK ikke burde få....United spillerne skal IKKE røres før de får straffe ;) "

Man bliver jo så træt.
@abcfod Den kan dømmes, helt sikkert. Men der kan lige så nemt dømmes frisspark til Milan spilleren. Der er kamp om bolden og dommeren havde valgt en linje hvor spillerne fik lov til at gå til hinanden. Fodbold er en kontaktsport og vi neutrale fodboldfans fik en forrygende fodboldkamp.

Jeg syntes dommeren gjorde det fantastisk. De står tit for skud, men i går gjorde dommeren et fremragende arbejde med at afvikle kampen.
Jeg holder med fodbolden, det hold der bruger bolden bedst har fortjent at vinde.
AbcFod

Nu kommenteret jeg på dine links og brok, og ikke på enhver episode som fandt sted i kampen.

Og ja hvis en eller anden milan spiller filmer så fuck også ham.

annonce