Snak

Mere indhold efter annoncen

Milan-boss: Adskil ChL og EL-rangering

tor 10. mar 2011
Milan-præsident Adriano Galliani forsvarer sit eget og de andre italienske holds indsats i Champions League og foreslår, at man adskiller rangeringen for de to europæiske turneringer.

Læs hele nyheden her
Fuldstændig enig. Det er kun fair at adskille de to turneringer. Mener det er rimeligt, at sejr og uafgjort i de enkelte cl kampe bør tælle mere end de gør i el kampene
Man kan jo godt være enig, men man kan da kun være glad som tysker ;)
"Hvis Leicester ender i top 4 i denne sæson, spankulerer jeg gennem gågaden nøgen på den varmeste sommerdag med flest mennesker." - WulfgarDK
"Vi har gjort fodboldspillet ære" er måske - bygget på de to kampe - trods alt liiiige at stramme den lidt Mr. Galliani :)

(Ved godt det ikke har nogen betydning for pointen i artiklen)
Sikke noget pjat. Italiensk fodbold er sgu ikke hvad det har været og det afspejles fint i rangeringen. Der er ingen grund til at ændre i reglerne fordi de ikke kan måle sig med de andre store ligaer.
Holder med: - Landsholdet - Alle danskerklubber
Sikke noget pjat. Italiensk fodbold er sgu ikke hvad det har været og det afspejles fint i rangeringen. Der er ingen grund til at ændre i reglerne fordi de ikke kan måle sig med de andre store ligaer.


Hjernedød kommentar
Idag er der jo også forskel! Det er rigtigt at vundne kampe giver det samme om den er vundet i CL og EL. Men de bonuspoint man får for at deltage i CL er meget større end i EL.

Mener det hedder at i CL får man 4 point + det man vinder i kampe for at deltage gruppespillet. I EL for du 2 point, men dette er et minimums beløb. Vinder du 3 point ved sejre og uafgjort vil du ikke få 5 point men stadig kun 3. Så der er mange flere point at hente i CL

Og mener også der er flere point at hente ved at gå videre fra gruppen i CL end i EL
@ LaViola

Hvorfor hjernedød?

De italienske hold har jo ikke andre orincipper end alle andre lande som jo også har hold med i EL.. Så hvis det går dårligere for de italienske er det jo bare et udtryk for at de er dårligere.
Men sagen er vel at hvis de italienske klubber var i gang med en rigtig god sæson i Europa, så var et tilsvarende forslag jo aldrig blevet stillet. Så det er på ingen måde objektivt vurderet.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Selvfølgelig skal det ikke skilles ad, det er kun fair at en liga får en ranking efter samtlige dets deltagende holds præstationer. Hvis de italienske hold som deltager i EL er så ringe, så burde det jo ikke være noget problem for de hold som gerne vil spille CL at slå dem i ligaen.
Hjernedød kommentar


@ LaViola

Hjernedød kommentar!!
Manden kommer med en objektivt set ganske fornuftig kommentar og argumenterer vel samtidig for sit synspunkt. Du kommenterer derimod 200% argumentløst og hjerned...
annonce