Snak

Mere indhold efter annoncen

Milan-debutant: Troede jeg skulle dø

Skrevet af bold
fre 4. feb 2011
AC Milans Nicola Legrottaglie måtte udgå i sin debut for klubben i tirsdags mod Lazio og efterfølgende på hospitalet efter et grimt sammenstød med Libor Kozak, der fik forsvarsspilleren til at frygte for sit liv.

Læs hele nyheden her
Skrevet af DKsSuperfly
Fuck hvor klamt at!
Glory Glory Man United!
Skrevet af JuventinoMan
God bedring Leggro!!!!

Men come on guys...... Der var 2 ting galt i selve hele episoden.. Han skulle ALDRIG have dykket så langt ned for at heade en bold væk.. Og Kozak kunne godt have stoppet op i stedet for at "nå" bolden og smashe hans hovedet.
!
Skrevet af Kasper08
"DKsSuperfly" hva pokker er det du siger?
Skrevet af Emanirus
Fy for satan en klam tackling. Han løber jo bevidst videre. Intet menneske på jorden har så dårlig reaktionsevne at de ikke kan nå at stoppe der. Han løber endda videre efter han har smadret hans hoved???
Skrevet af TBJ27
Det er jo faktisk milan spillern som laver farligt spil i den situation da det er HAM der prøver at headed til bolden i knæ højde, men godt at se manden kommer sig uden men.
Manchester United Fc København
Skrevet af svir
God bedring Legro!

Ja han skulle måske ikke gå så langt ned, men Kozak skal være glad for at Legro tror han IKKE gør det bevidst.
Han gjorde det jo klart bevidst, ellers er hans reaktionsevne kraftedermame dårligere end en gammel mand på 120 !
Skrevet af Martinovic
Farligt spil? Kozak er jo ikke i nærheden, da han header til bolden, men vælger at fortsætte sit løb. Han kunne sagtens have stoppet.

EDIT: http://www.youtube.com/w…yruSKHsdDQ8

Eller jo han er i nærheden, men han kunne sagtens have stoppet, hvis han ønskede det.
Mojn do!
Skrevet af quaz
Det er ikke Libors skyld, reglerne for farligt spil er således at personen som gør situationen farlig, selvom personon ligeledes er offeret, skal han straffes. Derfor kan Libor Kozak ikke straffes, da situationen KUN bliver farlig fordi Legrottagle har sit hovede helt nede i knæhøjde.

http://www.youtube.com/w…Y1xy3l2zPiA

Manden kan jo ikke nå at stoppe sit løb, Legrottaglies hovede har intet at gøre så lavt. Hvorfor losser han ikke bare bolden væk?
København
Skrevet af svir
Kan godt være det ikke var Kozaks hensigt at skade ham på den måde, men jeg er sikker på hans hensigt var at ramme ham.
For en prof en som spiller i Lazio er ikke i så dårlig form at han ikke kan nå at stoppe.
Skrevet af Babeben
Italiensk fodbold siger mig intet, men det er da tydeligt for enhver at han rammer ham med "vilje". Hvis folk der ikke siger det er muligt for ham ikke at ramme ham, hvad med de angribere som er i topfart løber mod målmanden om en 50/50 bold, men alligevel når at HOPPE over målmændene? Selvfølgelig går han nok ikke efter at skade ham, men det var i hvert fald med vilje.
Skrevet af Tony Lindberg
Hold nu op.. Jeg har nu set klippet igennem ca 10 gange og føler mig overbevist om at man ikke kan nå at stoppe i den situation.. Tag desuden i betragtning at de nok løber en anelse hurtigere end gennemsnittet!! Hvis han skulle ha undgået ham, skulle han lave hovedspring hen over ham!!!
1924
Skrevet af jho
Jeg har også set klippet et par gange nu...
Den er lidt i en gråzone, men at sige han helt sikkert kunne have nået at stoppe, er lige så fjollet som at sige han helt sikkert ikke kunne nå at stoppe...
Jeg kan konkludere at vi nok aldrig kommer nærmere et facit i denne sag.

P.s. Godt at han har det fint.
Skrevet af Jess
Jeg tvivler nu også på at Kozak gjorde det med vilje, han kigger på bolden og ser ikke Legrottaglie før det er for sent. Og han prøver at føre sit ben uden om Legrottaglie men når det ikke, så knæet rammer ham uheldigvis i hovedet. Burde han have valgt at hoppe over ham i stedet? Sikkert, men det var ikke den refleks han fik.

Og til kommentaren om at angribere i fuldfart i en friløber kan hoppe over målmand. De to situaitoner kan ikke sammenlignes, når en angriber har en friløber har han tid til mentalt at forberede sig på situaitonen og han ved hele tiden hvor målmanden er i forhold til sig selv. Han skal ikke agere på reflekser og overraskelser. Det blev Kozak nød til.
Skrevet af Simondvx
Dejligt med fightervilje og aggressivitet, hovedrystende og hysterisk morsomt at høre milanista tude, især med tanke på deres eget feje spil (dem der så kampen ved hvad jeg mener). Radu (Lazio), blødte fra ansigtet efter slag, og Zlatan var sædvanligvis ussel i sin spillestil.

Chievos spillere får samme tur søndag !
Skrevet af forza lool
hold nu op for helvede, og kig ordenligt - det der gør han 100 % med vilje.. Hans intention var muligvis ikke at lamme hans krop i 5 min, men i hvert fald at give ham et "slag"...
- Hans løb er lige startet da episoden sker, og jeg nægter at tro på at man efter bare to skridt ikke kan bremse sig selv op og stoppe, eller i det mindst tage et "mindre" 3. skridt..

I spanien filmer de helt vildt, ja, men er du gal nogle svinestreger der bliver lavet i Italien.. den her samt Chivu´s bare i denne runde
Skrevet af Gehenna
Hvordan fanden kan folk sige det er med vilje..??

Må nok konkludere at de ikke har set klippet men bare fyrer galde af for at skabe en stemning. Enhver med bare et halvt øje der skeler kan se der intet er at gøre for ham i situationen!
Den der går i andres fodspor vil aldrig gå forrest!!! Nottingham Forest
Skrevet af forza lool
@ Gehanna
Enhver der har spillet fodbold eller bare ved en smule om sporten ved det var med vilje.. Han løber mod ham, med forholdsvis lav hastighed, har utvivlsomt set at milan-spilleren er nede i knæhøjde og når bolden først(hvis man formoder han kigger på bolden og dens retning) men vælger at fortsætte sit løb direkte ind i spilleren.. Fordi en slem episode ikke virker overlagt eller som en svinestreg, er det ikke nødvendigvis tilfældet - SPECIELT IKKE I ITALIENSK FODBOLD!
Derudover spillede samme spiller, Kozak, med høje albuer hele kampen igennem og lavede flere svinestreger..
Skrevet af vvxzubeerhansenxx
for mig og se kan jeg jo godt se det ser slemt ud?
men bare fordi vi ser en video vil vi jo aldrig bedømme det 100% i hvordan det enlig var?? ja jeg synes da også godt han kunne ha stoppede men det jo enlig også rimelig sent han vælger og heade til bolden? jeg tror at Kozak regnede med han vil tæmme den med låret og løbe videre. men så ender det med hovedet og det er Kozak så ikke klar over i:
Skrevet af Heavil
Meget muligt, at det ikke var med vilje, men Kozak skal vist stadig lære at styre sine albuer.
Prioriteret rækkefølge: England: Ipswich Town FC Spanien: Villarreal CF Italien: AC Milan Danmark: Viborg FF Tyskland: Wolfsburg
Skrevet af vvxzubeerhansenxx
Kozak kunne jo også fokusere på bolden og ikke tænke på Legrottaglie?. det kan jo være mange ting? og ja vi kan godt sige at det ligner det. men det kan være 100 ting vi hverken ved eller hvordan enlig er forgået?
annonce
0