Snak

Mere indhold efter annoncen

Milan køber ind hos Juventus

Skrevet af bold
tor 29. aug 2013
AC Milan har forstærket truppen med angrtiberen Alessandro Matri, der er hentet hos rivalerne Juventus.

Læs hele nyheden her
Skrevet af quaz
82 millioner for Matri? Hold da op et skidt indkøb af Milan. Man skulle tro at de penge ville blive brugt på Eriksen eller en gardering i forsvaret, såsom Sakho eller lignende.
København
Skrevet af Rossoneri1994
Tillykke til Juve for at have taget røven på os. Jeg er en skuffet Milan fan. 82 kr lige ud af vinduet.
Skrevet af Rossoneri1994
Tillykke til Juve for at have taget røven på os. Jeg er en skuffet Milan fan. 82 kr lige ud af vinduet.
Skrevet af Rossoneri No1
Suk... Køb nu noget til defensiven og midtbanen. Hvorfor hjælpe Juve af med deres reservespillere? Køb da dalgaard i stedet, de penge er brugt bedre ud.
Ac Milan siden 85 Lyngby siden 85
Skrevet af forzaDErøde
Er han godt nok så dårlig?
United og AaB. Alt andet er ligegyldigt! Beckham er og bliver KONGEN af frispark. Spillere med ægte klubhjerte er det fedeste, loyalitet over alt andet!
Skrevet af B4E
82 kr. vil jeg nu betragte som et rimelig godt køb, hvis det var tilfældet...
Skrevet af Baggio18
Ej det løgn!!!!!
Italien - Milan Danmark - Brøndby
Skrevet af Rogosjin
Han er en rigtig god angriber, og for Milan har han den fordel at han tæller som en spiller af egen avl, så man kan registrere en spiller af en vis klasse frem for et tvivlsomt talent.
Someday, someday, someday, someday, someday, someday Leeds United
Skrevet af Playa 1
Hvis man fik et lille grin da Inter fik lokket Silvestre til Milan må man da falde død ned fra stolen nu. Milan har klart det dårligeste forsvar af top6-7 holdene italien, og så bruger man så mange penge på en plads hvor de allerede har Super Mario, El Shaarawy, Niang, Robinho, Pazzini og Petagna.
Skrevet af Mania
Haha, tag DEN Milan. Godt at have Jer som skraldespand for dårlige spillere som Matri.. Man må bare håbe at han "sprudler" hos Jer.. (host host)
Skrevet af La-Vecchia Signora
Herfra skal lyde et pænt tak, i har lige sponsoreret det meste af tevez ;)
Udover det skal i altså ikke være så kede af det i Milan, han er ret effektiv når han gider, kan være han laver en mini pirlo .
Forza Bianconeri! Only one club, only one love La Vecchia Signora, to the day I die! http://www.youtube.com/watch?v=EQrQM_ZZAp8 LEGENDS!
Skrevet af Montiero
Nu skal man heller ikke goere Matri daarligere end han er!

Dog er jeg glad for han er vaek!

Men han er garant for 10-15 maal med spilletid.

Skrevet af AskeP
Jeg er mundlam... Hvordan helved kan en 29-årig angriber, som virkelig skal have noget specielt i støvlerne hvis han skal slå Balo af toppen, være klubbens protiering i en så stram økonomisk periode?

Milan har Balo, Pazzo og Petagna til den plads, Pazzo kommer igen om en en 2 måneders tid!
En anden forklaring kunne dog være at vi rent faktisk køber spillerne ind til at spille den 4-3-1-2 der har været så meget snak om. Men så skal der også en trequarista af nævneværdig klasse ind, og har Milan råd til det?
Skrevet af Baggio18
Han er middelmådig vil jeg sige, men det sgu mest prisen jeg er lidt luren overfor... Selvom vi nu får rigtig mange penge i cl skal vi altså have den defensiv på plads.. Ind med sakho og en bedre venstre back!!
Italien - Milan Danmark - Brøndby
Skrevet af Mr. Juve
Jeg fatter simpelthen ikke den hån mod Matri. Enten har folk ikke set særlig meget Juventus, ellers er jeg godt nok mongol hvad angår viden omkring fodbold. Han er en rigtig fin angriber, og som med selvtillid og tillid fra trænerstaben SAGTENS kan vinde en masse Milan hjerter og banke en masse mål ind. Jeg havde sgu hellere set Qualiarella, Giovinco og måske endda Vucinic ryge før Matri. Personligt håber jeg sgu han får personlig succes i Milan trøjen, dog ikke AL for meget, men jeg tror sgu han nok skal vinde mange af jeres hjerter.

Fandme heldigt jeg endnu ikke har bestilt Juve trøjen, for der havde været en god chance for at det netop Matri som var kommet bagpå.

Derudover skal i ikke undervurdere i får en spiller, som har en - vanvittig lækker kæreste, og det kan jo også give lidt bonuspoint! :D

Slutteligt er han jo også Milan fan, så mon ikke han nok skal kæmpe røven ud af bukserne i det mindste.
Vinder af den italienske Euro 2016-tipskonkurrence, Mr Juve. Vinder af Serie A-tipskonkurrencen for sæsonen 2016/2017, Mr. Juve. Vinder af Serie A-tipskonkurrencen for sæsonen 2017/2018, Mr. Juve. fino alla fine ★ ★ ★
Skrevet af Roberto Pellegris
TAK, MILAN.

Han har kun været god imod de små hold - han falder helt igennem når han møder tophold. Udemærket spiller, men klart en god handel af Juventus taget alder, talent og trupstatus i betragtning.

.. Og godt at se, at truppen bliver forsøgt strømlinet.
Skrevet af Baggio18
Nu den ikke officiel endnu, så der er stadig håb forude...
Italien - Milan Danmark - Brøndby
Skrevet af TLM84
Hvad fanden vil de med den tudeprins??

Han ligner altid en der er ved at græde, dog nogle gange afbrudt af når han ser fornærmet ud..

Kan virkelig ikke se ham gøre en forskel i Milan med bl.a. Balo, SAS, Robinho, Pazzini osv.
INTER & FCK siden 1994! CHIVU///STANKOVIC///CLAUDEMIR///ZANETTI/// Always remember: Djorkaeff///Allbäck///Todi///C.Hemmingsen!
Skrevet af Mr. Juve
Han er sgu bedre end Robinho, Pazzini og jeres angribere. :)
Vinder af den italienske Euro 2016-tipskonkurrence, Mr Juve. Vinder af Serie A-tipskonkurrencen for sæsonen 2016/2017, Mr. Juve. Vinder af Serie A-tipskonkurrencen for sæsonen 2017/2018, Mr. Juve. fino alla fine ★ ★ ★
Skrevet af hanZen
Tak til Milan!
annonce
0