Snak

Mere indhold efter annoncen

Milan sender argentinsk back over Atlanten

Skrevet af bold
lør 22. jul 2017
Den mexicanske klub Monterrey skriver på sin hjemmeside, at man har sikret sig den argentinske venstreback Leonel Vangioni hos storsatsende AC Milan.

Læs hele nyheden her
Skrevet af Martinovic
Oprydningen fortsætter.

Nu mangler vi bare at afsætte Paletta, Bacca og evt. Niang.
Mojn do!
Skrevet af rasmussk
Foggy hvad er grunden til Bacca skal være en del af denne hovedrengøring? Han er jo en dygtig angriber, så hvad er årsagen som jeg tydeligt har misset :) er han på kant med ledelsen?
Skrevet af Sebalist
Han er gammel og får en enorm løn. Og så er der tidligere blevet givet udtryk for utilfredshed fra hans side, med mange tilbagevendende transferrygter, enkelte bænkpladseringer mv.
"Que la chupen y sigan chupando"
Skrevet af MVM
Jeg synes faktisk ikke Bacca er god nok. Han scorer sine mål men udover det, er han jo usynlig.
"Der falder ikke et eneste blad af et fynsk bøgetræ, blot fordi et par svin gnubber sig op af det" Richard Møller Nielsen
Skrevet af Radka
Bacca skal bare smutte. Han har absolut intet hjerte i klubben. Til tider ugidelig.
Desuden synes jeg heller ikke han har kvaliteten.

Håber Milan henter enten Belotti eller Aubameyang. Plus Kalinic som backup.
Sempre Milano e solo tu!
Skrevet af Slettet(551159212602)
Grunden til at Bacca ryger (han er iøvrigt millimeter fra et skifte til Marseille) er dels hans alder, men primært at han ikke passer ind i den måde Montella gerne vil spille på.

Selvom vi sikkert også kommer til at spille 3-5-2/3-4-3 vil den primære formation umiddelbart fortsat være 4-3-3 og der kræver det at den centrale angriber dels fylder godt og dels kan modtage og holde på bolden mens kanterne, backs og midtbanen tager løb i dybden. Derudover kræver Montella at angriberen bidrager godt rent defensivt (genpres og bryde modstanderens spil) og det er bestemt ikke Baccas force.

Bacca trives bedst med en angrebsmakker f.eks. i en 4-4-2 og kan generelt ikke meget andet end at ligge i feltet og tage løb i dybden.
Skrevet af sennid86
Savner mine grine smileys lige nu. Du vil have at Milan skal smide flere penge afsted på spillere? Skal i slet ikke bruge nogen som i har i forvejen, eller er det bare køb køb køb for alle pengene? I skal jo nok også passe på med UEFA´s fair play ordning :)
Skrevet af Radiation
Hans attitude er frygtelig. Derudover bidrager han ikke med andet end mål. Ja de er vigtige, men Montella vil gerne have en angriber der kan være mere med i spillet, og det har Bacca bare ikke kompetencerne til.
"Jeg har sparket to straffespark i min karriere, og jeg har brændt dem begge to. Det rutinen der gør det! - Citat: Preben Elkjær!
Skrevet af ACMNEWERA
Bacca er helt igennem en forfærdelig fodboldspiller. Han kan virkelig intet udover at score på nogle straffespark og 100% chancer højest 2 meter fra mål
Skrevet af MrThui
Efter min optik har Milan desværre skiftet alt for meget ud i et enkelt transfervindue. Rigtig mange kigger kun på hvilke navne de henter ind, men glemmer hvilken betydning det har at spillerne kender hinanden og er samspillede (det har vi både set i Marseille, Tottenham etc).
Der kan sagtens gå 2, 3, måske 4 sæsoner inden vi for alvor ser et rigtigt farligt Milan-hold.

Nu ved jeg godt at de vandt 4-0 over Bayern, men pre-season kampe kan man aldrig rigtig regne med...
Skrevet af Adam Karl Madsen Ojo
Milan vinder Serie A, forza BIF
Skrevet af Tunen89
Sennid86, ved du overhovedet hvordan reglerne vedr. Financial fair Play fungere ? Lyder ikke sådan.
Skrevet af Slettet(400859222008)
Ville give god mening og sende Bacca afsted, han hiver vist en enorm løn. Hvert fald det man har kunne læse sig til, og så har han vel ikke fået det ud af opholdet i Milano, som man havde håbet på.
Skrevet af UnicoGrandeAmore
Bacca får en kæmpe løn - og hva´så, er der ikke rigeligt med penge?Off topic: jeg ville ha´ hårdt som Milan fan. Efterhånden lidt sjæleløst det her udskiftning af alt.
Skrevet af Martinovic
Hvorfor al den snak om sjæl?

Få klubber har den slags spillere i truppen.

Milan har de sidste fire-fem sæsoner haft et hold langt under klubbens normale standard, og derfor er der skiftet så voldsomt ud.

Nuvel er der købt mange spillere, men klubben har handlet dem til fornuftige priser, og der er ingen vanvidsbetalinger blandt dem.
Mojn do!
Skrevet af UnicoGrandeAmore
Alene mængden af storindkøb er vanvittigt.

Havde det været andre klubber havde Milan-fans nok klaget over det.


Milan = Man U
Skrevet af Vegilans12
Radka.

Du siger, at Bacca ingen kærlighed har til klubben. Hvorfor skulle Belotti og Aubameyang som du nævner, have kærlighed til klubben?
YNWA
Skrevet af Martinovic
Så du udtaler dig på vegne af Milan-fans, UnicoGrandeAmore...

Vanvittigt måske, men nødvendigt.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Radka.

Du siger, at Bacca ingen kærlighed har til klubben. Hvorfor skulle Belotti og Aubameyang som du nævner, have kærlighed til klubben?


Belotti er erklæret Milan-fan fra barnsben, og Aubameyang har i længere tid gerne villet til Milan.

Bacca ønskede sig flere gange væk fra Milan i sidste sæson.
Mojn do!
Skrevet af Radka
@Vegilans12
Som foggy siger.
Aubameyang har desuden en fortid i Milan, og der går efterhånden mange skriverier på at han ønsker sig tilbage til Milan.
Sempre Milano e solo tu!
annonce
0