Snak

Mere indhold efter annoncen

Milan ser på Aubameyang, Belotti og Morata

søn 16. jul 2017
AC Milan-direktør Marco Fassone fortæller, at klubben jagter endnu en angriber, og at Pierre-Emerick Aubameyang, Andrea Belotti og Alvaro Morata alle er muligheder.

Læs hele nyheden her
Slap nu af

Off Topic: Det irriterer mig, at folk bliver ved med at sige, at det er en helt ny start 11´er udover målmanden. Romagnoli, Bonaventura og Suso er klassespillere, som alle bliver en del af start 11´eren. Derudover er der også Locatelli i spil til en startplads. Men ja, ellers har det været nødvendigt med nye spillere
Jeg har hørt rygter om, at Belotti ikke skulle være med på billederne for Torinos lancering af næste sæsons trøjer, samt at han skulle være klar til at droppe interessen fra Chelsea for at tage til Milan, så nu må vi se, hvad der sker.
Favorithold: Real Madrid C. F. Sympatiserer med: Hønefoss, AaB, Hobro, Hamburger SV og Stevenage.
AC Milans oprustning må vist være i kategorien over de vildeste oprustninger nogensinde, end ikke nyrige klubber som City, PSG osv kan vist følge med her. De er jo ved at købe en hel start 11´er udover deres målmand
København
Av av av.. Gode spillere der nævnes! Kunne være meget fedt med Aubameyang tilbage i Milan. Vanvittig dygtig angriber :-)
Manchester United Esbjerg fB
Man må virkelig håbe de kvalificere sig til CHL, ellers er de da på røven. Samt et kæmpe pres der nu er på Montella, hvis han skal få det til at lykkes.

Kæmpe held og lykke her fra, og et tillykke med de flotte handler.
Manchester United - Since 1999. Juventus FC
Er der nogen der har et indblik i hvordan de kan bruge så mange penge på en gang uden at det får konsekvenser i forhold til FFP? Er FFP ikke oprettet med det netop det formål at forhindre situationer som denne?
Vinder af Serie A-tipskonkurrencen for sæsonen 2019/20: Corr.
Montella må være favorit som første fyring. Hvad er Oddset nogen der ved?
Milan har solgt deres sjæl til Kina. Trist
#Fino Alla Fine Forza Juventus
Klublogoet er det samme, så nej.
Mojn do!
"Klublogoet er det samme, så nej"

Men det er ændret mange gange, så kan det vel ændres igen? Ligesom mange andre klubbers logoer er blevet det.
Manchester United - Since 1999. Juventus FC
annonce