Snak

Mere indhold efter annoncen
Klublogo = sjæl

Så lærte vi det.
https://www.youtube.com/watch?v=a5odfrF_m9o
Er der nogen der har et indblik i hvordan de kan bruge så mange penge på en gang uden at det får konsekvenser i forhold til FFP? Er FFP ikke oprettet med det netop det formål at forhindre situationer som denne?

Jeg har tænkt på det samme. Jeg begriber ikke, hvis FFP ikke fanger en situation som denne. I så fald virker reglerne i hvert fald slet ikke efter hensigten.
Det står på italiensk endnu. Jeg formoder ikke, at kineserne vil ændre logoet til kinesiske tegn.

Mojn do!
Den sommer Abramovich overtog Chelsea, det må stadig være den vildeste. Jeg kan ikke forstå at de kan blive ved? Så stor en omsætning har Milan da ikke? Er reglen om økonomisk fairplay helt droppet?
Ville være skørt i Aubameyangs sted. Det er jo vitterligt at bytte en cl kvartfinale med et optimistisk forsøg på at nå en ottendedels finale. I en lidt svagere liga.
https://www.youtube.com/watch?v=ELUl6ghIt44
Belotti er jo en kæmpe Milan fan, så jeg tror ikke at han ville takke nej til dem!
"Er reglen om økonomisk fairplay helt droppet?"

Man kan diskutere om den overhovedet har været der.

Mange klubber har hvertfald skidt på FFP.
Manchester United - Since 1999. Juventus FC
Aubameyang var endt i Kina, hvis det ikke var fordi, at den kinesiske regering havde sat en stopper for den vanvittige løn, han blev tilbudt.

Jeg håber, vi napper Belotti, da han ikke er den korte løsning.
Mojn do!
Er virkelig spændt på om Milan kan få et hold til at hænge sammen i kommende sæson. Det er jo stort helt nye spillere på samtlige pladser, tilmed fra mange forskellige ligaer... Er det udskældte 18-årige Donnarumma, som skal bærer klubånden i næste sæson?

Med undtagelse af Bonucci, så er der vel rigtig meget uvished om holdets niveau, selvom det papiret begynder at se nogenlunde ud.
You'll Never Walk Alone
Hvorfor ser de ikke mod Costa? Vil han KUN til Atletico?
annonce