Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Zosima99
Fangede du Tottenham-fanens Hillsborough kommentar @Luis Suarez? Missede den i min højlydte frustration over en af hans andre kommentarer.
Skrevet af Luis Suarez
Ja, den bl.a
LFC naturligvis
Skrevet af jho

Fangede du Tottenham-fanens Hillsborough kommentar @Luis Suarez? Missede den i min højlydte frustration over en af hans andre kommentarer.

Den missede jeg. Hvad gik det ud på?
Skrevet af AHUJ
Han mente, der var usmageligt, at Liverpool fans mindes Hillsborough - at vi bare burde glemme det og komme videre...

Virkelig en skidt repræsentant for Spurs.
YNWA
Skrevet af Luis Suarez
Han havde kun foragt til overs for liverpools fans hyldest af de 96. Hvorfor ved jeg ikke..
LFC naturligvis
Skrevet af UnluckyImp
Han havde kun foragt til overs for liverpools fans hyldest af de 96. Hvorfor ved jeg ikke..


Det er som om han har set mange kommentarer fra Liverpool fans efter Spurs-Liverpool kampen, hvor mange, inkl. mig, kalder Tottenham for divingham, og han er stadig sur på Liverpool.
Boykot VM i Qatar.
Skrevet af Logdog
Spurs manden faldt virkelig udenfor, stort set alt han stemte og udtalte emmede af et eller andet had til Liverpool. De andre var ellers ret saglige og forsøgte i det mindste at holde personlige følelser udenfor og se ud over de farvede briller
Skrevet af Helium
Hvorfor var der cheeleaders inden spillerne gik paa banen? Er det normalt i PL kampe? Forstod heller aldrig hvorfor det er lavet om, at bolden gives op paa midten af en enkelt spiller nu, istedet for to. Bliver fodbold mere amerikaniseret, eller er jeg bare paranoid.
[i]“After many years in which the world has afforded me many experiences, what I know most surely in the long run about morality and obligations, I owe to football”[/i]. - Albert Camus.
Skrevet af Luis Suarez
Det har været cheerleaders på Selhurst en del år nu. Tror det er det eneste sted i PL de har det.
LFC naturligvis
Skrevet af Cfever
Firmino sætter ikke en fod rigtigt i dag.


Var det ikke ham der sendte Salah i dybden, da Palace fik det røde kort?
We know what we are
Skrevet af Steve Highway-61
Så, ingen kritik af The Crystals som er fra 2010. Iøvrigt lidt flad kamp når man er fan af begge hold. Liverpool kom efter sejren. Salah faldt når manus sagde det.
"I have a dark vision of society where people manipulate each other"
Skrevet af Bims92
Han hedder Sadio Mane bold.dk, ikke Saido som i skriver 2 gange
Skrevet af MesutCazorla
Forstod heller aldrig hvorfor det er lavet om, at bolden gives op paa midten af en enkelt spiller nu, istedet for to. Bliver fodbold mere amerikaniseret, eller er jeg bare paranoid

Bolden må stadig gerne gives op af to spillere, men årsagen til, at de fleste er gået over til at bruge en enkel mand, er fordi man før i tiden skulle spille bolden fremad, når bolden blev givet op, hvilket selvsagt er svært at gøre med én mand, såfremt man fortsat ønsker at have boldbesiddelse efter kick-off. Den regel er blevet ændret, så man nu må spille bolden i en hvilken som helst retning, og her vælger de fleste at spille bolden baglæns, hvorfor det ikke længere giver mening at have to i cirklen til at give bolden op.
Skrevet af Globus
Dejlig sejr. Allison bliver guld værd. Redningen på frisparket er altså virkelig god, han får den bare til at se nem ud fordi han læser den rigtigt og bevæger sig godt. Og så er han bare kold som is. Stærke præstationer af defensiven generelt, Robertson og Keita i mine øjne de to bedste i dag. Selvom jeg godt nok fik en puls på 150 da sidtsnævnte laver den håbløse fejlaflevering og så bare stopper op og står og kigger på spillet - i situationen der førte til skuddet på overliggeren. Firmino var bortset fra afleveringen til det røde kort helt væk i dag og burde i mine øjne være skiftet ud tidligere. Han ventede lige længe nok med udskiftningerne, Klopp. Vi mangler virkelig nogen der kan sparke den ind udefra (som Coutinho), eller i det mindste bare prøver.

Derudover kan jeg sgu godt lide Crystal Palace, de vil gerne spille fodbold og har nogen spændende typer. Der skal nok være nogen af de andre tophold der får problemer der. Deres tilskuere var dog lidt tamme i dag, eller også var det bare den måde mikrofonerne var placeret på. Der plejer at være mere gang i den.
Skrevet af Poor Scouser Tommy
Salah faldt når manus sagde det


...og fordi han to gange blev stoppet med ulovlige midler. Godt dommerarbejde.

Udmærket præstation af Liverpool på en bane, hvor mange hold vil få problemer. Crystal Palace har et stærkt hold med god fart og fysik. Med lidt mere skarphed i felterne kan de let komme til at ligge i den gode halvdel af tabellen.

Keita og Allison ser ud til at være klare forstærkninger. Keita har en helt anden flair for at drive bolden fremad end de spillere, vi har haft på midtbanen, siden Gerrard stillede støvlerne på hylden. Allison udstråler ro og sikkerhed. De få gange, han blev testet, leverede han varen.
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af fodbøldsmølf
God dommerpræstation. Og ellers en kamp der var nogenlunde som forventet.
Det bliver spændende at se hvem der smider point ude mop CP.

Hvilepuls i vågen tilstand er omkring 60

Det er altså ikke korrekt. Når man dyrker elitesport vil den ofte ligge væsentligt lavere. 40 er et udmærket bud.
Verden er ond det ved selv et barn. Der er ingen retfærdighed til Bif siden 1985
Skrevet af Helium
Suarez og Mesut, tak. Var ved at blive bange i en tid hvor La Liga kampe flyttes til USA osv.
[i]“After many years in which the world has afforded me many experiences, what I know most surely in the long run about morality and obligations, I owe to football”[/i]. - Albert Camus.
Skrevet af Luis Suarez
Hvilepuls på 40 er nok plausibelt for den her type sportudøver. De helt vilde kardiodrenge har en endnu lavere puls. Bjørn Dæhlie havde en hvilepuls på 30 i sine glansdage
LFC naturligvis
annonce
0