Snak

Mere indhold efter annoncen
Jeg synes det er helt rigtigt at sportsfolk ikke mere skal være omfattet af forskerordningen...

Jeg kan brække mig over at høre danske spillere komme hjem fra udlandet og skal spille i en dansk klub, og efter 3 år brokke sig over at nu gælder forskerordningen ikke for dem mere, og nu skal de enten have mere i løn eller tage til en udenlandsk bænkeplads igen.

Rent moralsk i dette land er det forkert at en dansk statsborger (Fodboldspiller) kan tage til udlandet nogle år, og med mere eller mindre succes blive købt hjem igen, og så kun slippe med at betale 25% i skat af en løn som i forvejen er langt højere end os dødelige nogensinde kommer til...

Det kan ikke være rigtigt at man som fodboldspiller har en arbejdsdag på to timers træning dagligt, og nogle kampe og træingslejre i løbet af sæsonen kan slippe med at betale 25% i skat. Samtidig med at andre danskere knokler til en lavere løn og betaler det dobbelte i skat.

Det kan jeg svare helt kort på

Nej
Den er for nem Razz, der skal tal på bordet for udviklingsomkostninger, produktion og drift, hvis generaliseringer kun fungerer den ene vej. Omend vi måske ikke kommer i op på de 100 år, så er der kvantespring fra forretningen FCK, til udviklingen af en vaccine der startede i begyndelsen af 1980´erne og den gennemsnitlige afholdte udgifter pr. år. Selvom Merck først kom ind senere.
Are you thinking what im thinking?
Dejligt at vi får fjernet det hul i skatte loven.
Det er sådan set enig med jeg i at ordningen er til grin, men frygter dog også lidt hvad der vil ske hvis den bliver fjernet. Det bliver da i hvert fald en dyr omgang for klubberne, som skal betale mere i løn for at holde på spilerne. Det vil da også blive utroligt svært at lokke udenlandske spillere til.
Flere talenter vil nok få chancen, men mange vil nok også få mere travlt med at komme til udlandet end før.
Det kan dog aldrig være en regerings opgave at hjælpe en professionel fodbold liga med at hente spillere, Det er en god ting for samfundet og måske en god ting for dansk fodbold i længde.
Fair nok. Det var vel også bare et spørgsmål om tid førend emnet blev taget op (selvom det sikkert er sket før).

Mht. fodbolden, så synes jeg at UEFA burde gå ind og sætte en ens "skattelov" for alle lande, så at man minimerer diverse konkurrenceforvridninger. Når nu man kan indføre "Financial Fairplay," så kan man absolut også i samarbejde med nationerne indføre en "skattelov," som selvfølgelig er økonomisk ansvarlig for landene imellem. Måske en slags minimumsskat.
Nero, selvfølgelig er det for nemt.

Jeg ved at mange biotek-projekter har en 300 mio kr. grænse, hvor de vurderes (og lukkes)

Nu var pointen blot, at fodboldindustriens årlige omsætning på 3,3 mia i Danmark er latterlig i forhold til den forskning, der foregår.


Det er flot, at du kan lukke lort ud, men det er jo sådan set ikke noget at være stolt af. Ethvert røvhul kan gøre det samme. Selv et rotterøvhul kan presse små klumper lort ud. Du bør virkelig stile efter mere her i livet end at kunne efterligne et ...
"Morten på 14: Genialt! Så kan vi bare indføre brugerbetaling på alt og gøre uligheden endnu større, end det allerede er tilfældet."

Danmark er verdens mest lige land, og alene det at man er nødsaget til at lave særlige skatteregler viser noget fundamentalt forkert ved vores skattesystem, så derfor har 14-årige Morten helt ret.

Og ja, giv os noget mere brugerbetaling, så folk ved, hvad ting reelt koster og i overvejende grad betaler for det, som de selv bruger.
Det er sunde principper, som velfærdsstaten desværre har elimineret.

Hvad så med alle os, der i årevis har betalt for ydelser vi ikke har brugt skal vi så til at betale for dem, hvis behovet opstår ?

Jeg har sgu´ investeret min del i det danske sundshedsvæsen uden at gøre ret meget brug af det.Det er flot, at du kan lukke lort ud, men det er jo sådan set ikke noget at være stolt af. Ethvert røvhul kan gøre det samme. Selv et rotterøvhul kan presse små klumper lort ud. Du bør virkelig stile efter mere her i livet end at kunne efterligne et ...
<blockquote>Alle danske klubber har nydt godt af denne ordning.
</blockquote>

Sludder. Der er et mindstekrav til månedsløn, og det vil flertallet af danske klubber aldrig kunne honorere. Sønderjyske har måske råd til én: OB og FCK til fem hver. 40 procent af 10 mill er altså ti gange så meget som 40 procent af 1 mill.
annonce