Snak

Mere indhold efter annoncen
Efter hvad der har været fremme forbedrede Forest et bud på17 mill, så det har nok ligget et sted mellem de 17-22,5 mill.

Fik man de 22,5 mill kan man ho et eller andet sted være ligeglad med hvor Frederik R tog hen, men jeg ser det absolut heller ikke som det rette sted for ham, han skal nok komme afsted ..

Mht Brøndbys FCN bane, så kunne det vel ikke være skudt ret meget mere ved siden af, de lave en kopi af Superligaens bedste bane, som netop findes i Brøndby
Dk. Brøndby since 1985 Eng. Man U & Tottenh.since 1992 & 2009 Spa. Real Madrid since 2002 Tys. Dortmund since 1990
Fedt at man kan komme med alle mulige strategier og budgetter, som alligevel bare smides i skraldespanden når sugardaddy åbner pungen. Det er sgu et nemt job de har.
Og hvis jeg var Brøndbyfan ville jeg være fint tilfreds. De er jo i det for det sportslige og betaler Oscar er alt godt.

Alt det crap med strategi 6.4 og økonomisk ligevægt. Det er jo bare noget de leger. Oscar er ikke i det her for pengene.


7. Indlæg oprettet med det ene formål at håne eller tilsvine andre brugere, klubber, personer eller begreber vil blive slettet og vil medføre karantæne.

Ahem.

Nåh, udover det er jeg med Interforlivet her. Sælg nu for pokker Rønnow, så vi kan få de transferindtægter ind! Vær konsistent, og hold den skide linje der er meldt ud. Bellot er vel for pokker ikke hentet ind, for at være en reserve et år? Det er da frustrerende at se som fan...
3. Hvis nu man ikke får det mesterskab eller gruppespil næste år så har man jo gamblet og jeg troede egentlig at den nye strategi var at man ville væk fra den slags via en stringent plan der skulle følges. Nu fraviger man og mange siger "nå ja men det er bare lige denne gang og næste år er det bedre osv osv". Det lyder som noget man har hørt før og jeg synes InterForLivet har fat i det rigtige.


Det er jo lige præcis Aldo og Kasi om igen.
Det var alt det 6.4 blev solgt på ikke at være. det er selvfølgelig nok noget heeeelt andet denne gang.
Er det ikke rimeligt klart at den på et hvert tidspunkt udmeldte strategi fra Bifs side, i deres fans øjne altid er det rigtige?

Jeg forstår som skrevet tydeligt tidligere fint Oscar gerne vil bruge lidt lommepenge på at få det så sjovt som muligt med sit legetøj. Ingen kritik af det.
Men lad os da kalde det hvad det er - også i forhold til 6.4.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
"3. Hvis nu man ikke får det mesterskab eller gruppespil næste år så har man jo gamblet og jeg troede egentlig at den nye strategi var at man ville væk fra den slags via en stringent plan der skulle følges."

Forskellen er vel at man allerede har dækket sig ind med en emission på 24. mio. Man kan jo også vælge at sige man har købt flere spillere ind og solgt færre end budgetteret og derved øget "kapaciteten" i virksomheden. Hvis lønkronerne ikke er faldet som budgetteret eller evt. steget ser jeg det som et problem.

Er det "kun" enkeltstående transfervindue man har dækket ind via emisionen så er der ikke noget problem.

P.S. sjovt man kan skrive som Konge uden kommentar.. men ikke som Benner...
Jeg syntes det er helt fint man ikke sælger Rønnow her og nu. Hvis man ikke har kunnet få den pris man vil og hvis spilleren samtidig ikke syntes den rigtig klub har været der, så er det jo ikke bare lige sådan at sælge.
de 18 mio. man ikke har hentet her, dem skal man så hente ekstra over de næste 4 transfervinduer, det ser jeg egentlig ikke noget problem i og jeg ser ikke nødvendigvis det som at man satser helt blindt på et mesterskab eller europæisk gruppespil.
Når du ved så meget om strategi 6.4 og at hører stort set alt om klubben i dine vandrør. Hvad er det så man ikke har opfyldt fra strategie 6.4, som du kan se ud af dette regnskab?


Har du overhovedet læst artiklen du svarer på siden du spørger?
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
@Sir
My bad - jeg havde en klar fornemmelse af, at du havde særlig sympati for FCK. Der har jeg så taget fejl. Og så giver dit pkt.2 så mindre mening - altså for mig.
Det er rigtigt, at man nok gambler i BIF. Buddene, som har været i den lave ende, på hhv. Pukki og Rønnow har været afvist, og så står man lidt med håret i postkassen ift. salg og årsregnskab i øvrigt, når tallene ikke er de, man havde forventning om.
Når salgsobjekterne i klubben(og der er kun få) ikke kan sælges for den ønskede pris, har man valgt at beholde, og det er rigtigt nok gambling, og deraf følger en masse ubekendte. Det ønskelige for BIF-fans vil selvfølgelig være, at BIF vinder mesterskabet.
Men sæsonen er lang. Vi må se, hvad der sker.
Cahill
Ja det har jeg, men der står ikke rigtig noget om dine påstande.

man må jo kunne bakke sine påstande op. så er spændt på at se dit svar.
Har man ikke lige præcis dække sig ind ved at lave emissionen, det er vel det man skriver? Tænker det er vel en af grundende til at man gør det?
Kan ikke lige huske hvordan en aktieemissionen bogføres, men mener ikke den påvirker et årsresultat ?
Dk. Brøndby since 1985 Eng. Man U & Tottenh.since 1992 & 2009 Spa. Real Madrid since 2002 Tys. Dortmund since 1990
annonce