Snak

Mere indhold efter annoncen
@Sir
Jeg synes, de gør det fornuftigt i BIF. Roderiet på direktionsgangen er reduceret enormt, og man har i mine øjne fået en sportschef, der har styr på tingene.
I denne sæson, hvor det ser ud til, at FCK, i hvert fald for tiden ser svækkede ud, øjner BIF måske en større chance end tidligere for at kunne blande sig i kampen om mesterskabet. Derfor er der måske kalkuleret med ikke at sælge de vigtigste spillere for derved at øge chancen for et evt. mesterskab.
Og så kan det godt være, at regnskabet ikke lever op til de forventninger, der har været, men det er der så en forklaring på.
Der er investeret penge i nye træningsfaciliteter i BIF. Jeg tror, at den økonomiske del i klubben er sundere end set i flere år.
Og ja, jeg prikkede til dig, ligesom mange andre gør ved hinanden i dette forum. Det kan du godt tåle, og jeg fandt det påfaldende, at du var så hurtigt ude ift. din egen klub, da regnskaberne blev annonceret.
Cahill
Chancen for to salg for +15 millioner næste sommer er desuden relativ stor (Rønnow er næsten garanteret).


Nu er der jo aldrig noget, der er garanteret. Især ikke når Rønnow til sommer har et år tilbage af kontrakten, hvilket alt andet lige i de fleste tilfælde vil trække prisen ned.
Det var jo også derfor, at planen ifølge hans agent var, at han skulle have været solgt i vinter eller senest denne sommer http://www.tipsbladet.dk/nyhed/rygter/frederik-roennow-skal-saelges-nu-eller-til-sommer
moderator
Hmm, ja ok så ville man have været tæt på
Ulempen ved ikke at sælge nu er selvfølgelig at Pukki og Rønnow kommer tættere på kontraktudløb. Rønnow skal dog stadig nok være en god sjat værd. Pukki nok mere tvivlsomt især hvis han ikke snart kommer i gang.
Dette er en signatur.
Arg, det er en kopi af egen bane, og ikke en FCN-bane. Tæt på.


Har FCN ikke også etableret en hybridbane? Eller er det kun på tale stadig?
Næstved, Brøndby, FC Bayern München (CL vinder 2020). \"Jeg kunne ikke falde til i Italien. Det var som at bo i et andet land.\"  - Ian Rush om sin tid i Juventus.
Schelden

En FCN bane?

Man har valgt at ville lave en træningsbane som er med samme underlag som Brøndby stadion. En hybridbane. Og i modsætning til FCN´s bane så har Brøndbys fået pænt med ros.

Syntes regnskabet ser rigtig pænt ud. Men habde det mi set rigtig sundt ud, så havde opgraderingerne af faciliteter med videre ikke skulle finansieres ved en kapitaludvidelse. ( men var der ikke allerede snak om efter sidste emission at jan B ville tilføre disse penge til faciliteterne?) når man nu vælger at nedjustere lidt og vil holde på sine spillere, så forstår jeg ikke helt at man stadig budgettere med en 5 plads. For en del af grunden til ikke at sælge sine spillere må da være at man jagter det mesterskab. Siger ikke man skal budgettere med det, men højere end nummer 5.

Men det bliver spændende at følge om man når det endelig mål med at være i balance i 2019.

Det der kommer bare ikke bag på mig.

Og hvis jeg var Brøndbyfan ville jeg være fint tilfreds. De er jo i det for det sportslige og betaler Oscar er alt godt.

Alt det crap med strategi 6.4 og økonomisk ligevægt. Det er jo bare noget de leger. Oscar er ikke i det her for pengene. Så havde han investeret i alt muligt andet. Han er i det for sjov.....ligesom så mange af os andre ville være hvis vi havde chancen.
Målet er helligere end midlet. Så må man bare lige tale sig lidt ud af den whitewashing af en selv som 6.4 var. Og Bifs fans køber den. Det gør de altid. Det gør de også denne gang.

Det ændrer ikke på at det man sagde for et år siden ikke rigtigt gælder mere. Sådan er det når man melder langtidsplaner ud, der virker fornuftige i det øjeblik de sendes ud, men ikke tager højde for en omskiftelig virkelighed.
Måske derfor Bif er relativt alene med at melde diverse langsigtede strategier ud som de gør.

Hørte i øvrigt om dette på vandrørene tidligere på året. Havde dog troet et gik hurtigere med at melde det ud.

Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
At Brøndby ikke vælger at opfylde deres mål om 15mio? på spillersalg, kommer vel af det kun er Rønnow der lige nu kan give den slags penge. Ham har de måske vurderet for vigtigt lige nu (mangler de en god erstatning) og/eller at værdien er minimum den samme i næste vindue eller efter sæsonen?

God tone = god debat. Det kan der ikke være to meninger om! Du er en del af problemet!
moderator
benner70

1. Jeg har ingen klub
2. Hurtigt ude? Jeg skrev 1.5 time efter FCKs regnskab og ca 0.5 time her. Pas nu på du ikke går i alt for små sko. Det virker tåbeligt.

3. Hvis nu man ikke får det mesterskab eller gruppespil næste år så har man jo gamblet og jeg troede egentlig at den nye strategi var at man ville væk fra den slags via en stringent plan der skulle følges. Nu fraviger man og mange siger "nå ja men det er bare lige denne gang og næste år er det bedre osv osv". Det lyder som noget man har hørt før og jeg synes InterForLivet har fat i det rigtige.
Dette er en signatur.
De har haft 18 millioner kroner mindre i indtægt end forventet, hvilket får DR til at skrive "Pengene siver fortsat ud af Brøndby".
Ja selvfølgelig er strategi 6.4 bare noget crap og man forsøger slet ikke at komme i økonomisk ligevægt, alle kan se at det bare er noget man leger. og at Jan b er helt ligeglad med penge.

Når du ved så meget om strategi 6.4 og at hører stort set alt om klubben i dine vandrør. Hvad er det så man ikke har opfyldt fra strategie 6.4, som du kan se ud af dette regnskab?
annonce