Snak

Mere indhold efter annoncen

Modeste fik Dortmund-debut: En svær start

Skrevet af bold
lør 13. aug 05:55

Anthony Modeste fik sin debut for Dortmund fredag aften i 3-1-sejren over Freiburg, og han kunne godt mærke, at han stadig har meget at lære på sit nye hold.Læs hele nyheden her
Skrevet af JesperA46
Uambitiøs ansættelse. Jeg har svært ved at følge Dortmund i deres målsætning og strategi for sæsonen
Skrevet af jakeboy
@ JesperA46 - Han blev jo kun hevet ind fordi Haller pludselig fik testikel tumor.
Skrevet af JesperA46
Og det er på en trist baggrund, ingen tvivl. Det ændre dog ikke på, at Dortmund rent sportsligt kunne hente anden profil
Skrevet af Alle Achtung
Kunne de det Jesper? Hvem? Modeste har en fin historik i Bundesligaen og samtidigt henter man en som ikke ødelægger perspektivet for de unge spillere. Tvært imod har de her en rutineret spiller de unge offensive kan læne sig op af. Jeg synes det virker meget fornuftigt.
God tone = god debat. Det kan der ikke være to meninger om!
Skrevet af Vanillagorilla
@JesperA46 - Hvad er der for noget vrøvl. De har ikke hentet andet end topspillere i år. Man håber jo samtidig på Haller måske kan komme tilbage efter nytår, måske endda før.

Som AA skriver, så kender Modeste ligaen og har en god målnæse. Lavede 20 mål i sidste sæson. Du må i hvetfald gerne komme med et alternativ, som er lige så god, og som kan fylde i boksen, som samtidig vil have en et årig kontrakt.

Skulle man have henter en oldgammel Cavani som er kendt for skader og som helt sikkert ikke vil godkende en løn under 10 mil euro. Det tal var nemlig der Dortmund kunne bruge, altså sammenlagt transferfee og løn..
Skrevet af sommersol
JesperA46 har nok fortrudt sin kommentar nu
annonce
0