Snak

Mere indhold efter annoncen

Modric: FIFA bekymrer sig ikke om spillerne

Skrevet af bold
søn 3. sep 2017
Luka Modric kommer med et vredesudbrud mod FIFA. Han mener ikke, forbundet tager hensyn til spillernes ve og vel.

Læs hele nyheden her
Skrevet af RonniP01
Stærk udtalelse
Skrevet af Slettet(230942202511)
Jeg forstår 100 % Modric´ frustration. Jeg ved, at sammenligningen kan være svær at sluge for mange, men har man spillet Fifa siden 11´eren, så ved man udmærket godt, at penge er det absolut eneste, der fylder i den vattede organisations hoveder. Ingen integritet eller kærlighed til en af verdens smukkeste sportsgrene. Det er hamrendes usympatisk og klæder hverken Fifa eller fodbolden. Øv
Alle bør gøre sig den ulejlighed at læse Yaw Amankwahs åbne afskedsbrev - især hvis man tilhører den gruppe, som ikke mener, at Hobro har noget at gøre i Superligaen: https://www.facebook.com/305267649571689/posts/2275933089171792/?sfnsn=mo
Skrevet af Rettelse
Det er som sædvanligt svært at være uenig med Modric, når han udtaler sig.
Skrevet af Serpente
Jeg ved sku ikke. Ja, så har de ikke sovet nok, og buhuu. Det er irriterende, men man kan altså ikke bare ændre en kamp med så kort varsel, og jeg tvivler på at deres situation kan sammenlignes med hæren. Han glemmer vist den forpligtelse der er mod publikum. 40000 mennesker kan jo ikke bare komme dagen efter, fordi det passer lidt bedre. Ta det som en mand. Det er ens for begge hold, og godt betalt.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Opsigon
FIFA skred heller ikke ind i slaveriet og dødsfald under opbygningen af VM i brasillien 2014
Vammel organisation, jeg håber inderligt at karma rammer dem. At afholde et VM på andres tab er fandme for klamt, og at det ikke blev boykottet viser bare hvor meget at underholde pøblen og tjene penge betyder.
Skrevet af haraltidret
Jeg er bestemt heller ikke venligt stemt overfor FIFA. Men de kan altså ikke klandres for at det regnede så meget at Kroatiens kamp måtte flyttes til dagen efter. At det så giver lidt udfordringer omkring hviletid til spillerne må man så leve med, værre var det altså heller ikke.
Skrevet af Slettet(412118201009)
Forståelig frustration. Når det er sagt, er der svært at finde ledige dage i kampkalenderen, specielt når spillerne er involverede i champions League. Og så sker det forholdsvist sjældent, at Kampene bliver ramt af monsunregn.
FREM for alt
Skrevet af JuanitoMaravilla
Men det er ikke desto mindre et stort sats at spille på en drivvåd bane. Et sats FIFA kan være fuldstændige ligeglade med.
Skrevet af Trixxx
@Friisenfriis Du er godt klar over, at det ikke er organisationen FIFA, der producerer FIFA spillene, ikk´?
Skrevet af Tha_BinGo
Er det så heller ikke Madden, der producerer Madden spillene?
Nej, folk gider ikke høre om hvor mange penge, du tabte på Oddset.
Skrevet af RonniP01
Det er ikke fodbold organisationen FIFA, der står bag spillet. Det er EA Sports
Skrevet af JayFoxxy
Det tog vist en drejning det her xD
First I went left, he did too. Then I went right, he did too. Then I went left again and he went to get a hot dog.
Skrevet af SotD
Det er synd for Modric synes jeg. Dog knap så synd for dem, som det var for udeholdet. Mon ikke kroaterne har hæderlige forhold på hjemmebane i Zagreb, hvor de militære henvisninger nok nærmere skal bruges for Kosovo spillerne.
Silkeborg IF
Skrevet af Interforlivet
Sikke en forfriskende udtalelse fra Modric. Jeg savner virkelig at se nogle (flere) spillere der tør tage bladet fra munden og kritisere FIFA og deres korrupte mafia-syndikat. Tingene ændrer sig ikke før spillerne får mobiliseret en eller anden form for modstand. Problemet er selvfølgelig at langt de fleste spillere accepterer tingenes tilstand, fordi de ikke vil miste deres vanvittige løn - men udtalelser som disse fra Modric er dog en start.
Skrevet af kingofkings
Var det ikke Modric som risikerede fængsel for at lyve i retten, i en sag vedrørende lyssky handler i Kroatian blandt andet Modric eget salg til Tottenham? Jeg tror du vil finde at både nogle spillere samt nogle folk fra Uefa/Fifa er korrupte.
Newcastle Howay the lads
Skrevet af RuneG
Tænk at tjene 100.000.000 kr. om året, og så tilmed blive tvunget tidligt op på en søndag! Det må godt nok være et hårdt liv...

Skrevet af Interforlivet
@kingofkings: Det er der da slet ikke nogen tvivl om. Og det er jo også med stor sandsynlighed endnu en af forklaringerne på hvorfor der nærmest aldrig er nogle spillere, der offentligt kritiserer FIFA. Det ændrer dog ikke på min mening om udtalelserne og heller ikke på mit ønske om at FIFA får noget modstand på spillerfronten til at supplere den juridiske modvind de permanent befinder sig i.
Skrevet af maxbakketop
Kroatien er inden kampen mod Tyrkiet VM-kvalens gruppe I. De er to point foran Ukraine.Der mangler vist noget her? Eller er Kroatien hele gruppen.... alene?
"Nogle gange rammer man kassen, andre gange rammer man pølsevognen" - Søren Frederiksen Jeg drømmer om at se den hvide puma som chef i nordens Paris.
Skrevet af Tveskæg
Det er lidt samme problematik som med Dortmund kampen. Så kan man sige hvad man vil om spillernes lønninger osv. men det siger altså stadig meget om den grundlæggende etik og især mangel på samme, hos UEFA, FIFA og samtlige andre fodboldforbund. Alene at det stadig er muligt at der skal spilles VM i diktaturer som Rusland og terrorreder som Qatar, er jo helt ude i skoven.
AaB S.S. Lazio Chelsea F.C.
Skrevet af makhitta
FIFA eller UEFA for den sags skyld interesserer sig ikke for andet end pengene, og sådan har det altid været! Modric kan dog trøste sig med at der trods alt tropper en dommer med international erfaring. Når Færøerne spiller bliver der konsekvent udpeget en dommer pillet op fra nærmeste lokale pub, medmindre vi møder hold rangeret i top 40-50 eller så. Det koster generelt Færøerne 3-5 point pr. Kvalifikation. Således var dommeren konsekvent og udviste en ungarer for at plante albuen i hovedet på Pepe i en luftduel, hvor der trods alt bruges høje albuer generelt. Kortet var helt på sin plads. Ronaldo burde dog ligeledes være udvist for at sparke ud efter en modstander. I stedet for uddelte dommeren et gult til hver, vattet! Men forventeligt. I Færøernes kamp på udebane, slog Ildefons Lima Joan Símun Edmundsson ned med knyttet næve i straffesparksfeltet, med næsebrud til følge. Det takserede den dommer, som aldrig havde dømt en landskamp før til gult kort til Joan. Dommeren var en ren skandale. Så alt i alt Modric, cry me a river!
annonce
0