Snak

Mere indhold efter annoncen

Modric: FIFA bekymrer sig ikke om spillerne

søn 3. sep 2017
Luka Modric kommer med et vredesudbrud mod FIFA. Han mener ikke, forbundet tager hensyn til spillernes ve og vel.

Læs hele nyheden her
Stærk udtalelse
Jeg forstår 100 % Modric´ frustration. Jeg ved, at sammenligningen kan være svær at sluge for mange, men har man spillet Fifa siden 11´eren, så ved man udmærket godt, at penge er det absolut eneste, der fylder i den vattede organisations hoveder. Ingen integritet eller kærlighed til en af verdens smukkeste sportsgrene. Det er hamrendes usympatisk og klæder hverken Fifa eller fodbolden. Øv
Alle bør gøre sig den ulejlighed at læse Yaw Amankwahs åbne afskedsbrev - især hvis man tilhører den gruppe, som ikke mener, at Hobro har noget at gøre i Superligaen: https://www.facebook.com/305267649571689/posts/2275933089171792/?sfnsn=mo
Det er som sædvanligt svært at være uenig med Modric, når han udtaler sig.
Jeg ved sku ikke. Ja, så har de ikke sovet nok, og buhuu. Det er irriterende, men man kan altså ikke bare ændre en kamp med så kort varsel, og jeg tvivler på at deres situation kan sammenlignes med hæren. Han glemmer vist den forpligtelse der er mod publikum. 40000 mennesker kan jo ikke bare komme dagen efter, fordi det passer lidt bedre. Ta det som en mand. Det er ens for begge hold, og godt betalt.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
FIFA skred heller ikke ind i slaveriet og dødsfald under opbygningen af VM i brasillien 2014
Vammel organisation, jeg håber inderligt at karma rammer dem. At afholde et VM på andres tab er fandme for klamt, og at det ikke blev boykottet viser bare hvor meget at underholde pøblen og tjene penge betyder.
Jeg er bestemt heller ikke venligt stemt overfor FIFA. Men de kan altså ikke klandres for at det regnede så meget at Kroatiens kamp måtte flyttes til dagen efter. At det så giver lidt udfordringer omkring hviletid til spillerne må man så leve med, værre var det altså heller ikke.
Forståelig frustration. Når det er sagt, er der svært at finde ledige dage i kampkalenderen, specielt når spillerne er involverede i champions League. Og så sker det forholdsvist sjældent, at Kampene bliver ramt af monsunregn.
FREM for alt
Men det er ikke desto mindre et stort sats at spille på en drivvåd bane. Et sats FIFA kan være fuldstændige ligeglade med.
@Friisenfriis Du er godt klar over, at det ikke er organisationen FIFA, der producerer FIFA spillene, ikk´?
Er det så heller ikke Madden, der producerer Madden spillene?
Nej, folk gider ikke høre om hvor mange penge, du tabte på Oddset.
annonce