Snak

Mere indhold efter annoncen
Det er ikke fodbold organisationen FIFA, der står bag spillet. Det er EA Sports
Det tog vist en drejning det her xD
First I went left, he did too. Then I went right, he did too. Then I went left again and he went to get a hot dog.
Det er synd for Modric synes jeg. Dog knap så synd for dem, som det var for udeholdet. Mon ikke kroaterne har hæderlige forhold på hjemmebane i Zagreb, hvor de militære henvisninger nok nærmere skal bruges for Kosovo spillerne.
Silkeborg IF
Sikke en forfriskende udtalelse fra Modric. Jeg savner virkelig at se nogle (flere) spillere der tør tage bladet fra munden og kritisere FIFA og deres korrupte mafia-syndikat. Tingene ændrer sig ikke før spillerne får mobiliseret en eller anden form for modstand. Problemet er selvfølgelig at langt de fleste spillere accepterer tingenes tilstand, fordi de ikke vil miste deres vanvittige løn - men udtalelser som disse fra Modric er dog en start.
Var det ikke Modric som risikerede fængsel for at lyve i retten, i en sag vedrørende lyssky handler i Kroatian blandt andet Modric eget salg til Tottenham? Jeg tror du vil finde at både nogle spillere samt nogle folk fra Uefa/Fifa er korrupte.
Newcastle Howay the lads
Tænk at tjene 100.000.000 kr. om året, og så tilmed blive tvunget tidligt op på en søndag! Det må godt nok være et hårdt liv...

@kingofkings: Det er der da slet ikke nogen tvivl om. Og det er jo også med stor sandsynlighed endnu en af forklaringerne på hvorfor der nærmest aldrig er nogle spillere, der offentligt kritiserer FIFA. Det ændrer dog ikke på min mening om udtalelserne og heller ikke på mit ønske om at FIFA får noget modstand på spillerfronten til at supplere den juridiske modvind de permanent befinder sig i.
Kroatien er inden kampen mod Tyrkiet VM-kvalens gruppe I. De er to point foran Ukraine.Der mangler vist noget her? Eller er Kroatien hele gruppen.... alene?
"Nogle gange rammer man kassen, andre gange rammer man pølsevognen" - Søren Frederiksen Jeg drømmer om at se den hvide puma som chef i nordens Paris.
Det er lidt samme problematik som med Dortmund kampen. Så kan man sige hvad man vil om spillernes lønninger osv. men det siger altså stadig meget om den grundlæggende etik og især mangel på samme, hos UEFA, FIFA og samtlige andre fodboldforbund. Alene at det stadig er muligt at der skal spilles VM i diktaturer som Rusland og terrorreder som Qatar, er jo helt ude i skoven.
AaB S.S. Lazio Chelsea F.C.
FIFA eller UEFA for den sags skyld interesserer sig ikke for andet end pengene, og sådan har det altid været! Modric kan dog trøste sig med at der trods alt tropper en dommer med international erfaring. Når Færøerne spiller bliver der konsekvent udpeget en dommer pillet op fra nærmeste lokale pub, medmindre vi møder hold rangeret i top 40-50 eller så. Det koster generelt Færøerne 3-5 point pr. Kvalifikation. Således var dommeren konsekvent og udviste en ungarer for at plante albuen i hovedet på Pepe i en luftduel, hvor der trods alt bruges høje albuer generelt. Kortet var helt på sin plads. Ronaldo burde dog ligeledes være udvist for at sparke ud efter en modstander. I stedet for uddelte dommeren et gult til hver, vattet! Men forventeligt. I Færøernes kamp på udebane, slog Ildefons Lima Joan Símun Edmundsson ned med knyttet næve i straffesparksfeltet, med næsebrud til følge. Det takserede den dommer, som aldrig havde dømt en landskamp før til gult kort til Joan. Dommeren var en ren skandale. Så alt i alt Modric, cry me a river!
annonce