Snak

Mere indhold efter annoncen

Money League: Barca overtager Reals trone

Skrevet af bold
tir 14. jan 2020

Barcelona har overtaget tronen i Deloittes Money League med en rekordomsætning på 6,3 milliarder kroner.Læs hele nyheden her
Skrevet af Peter Nielsen
Barca 6,283
Lyon 220,9


Bortset fra den åbenlyse kommafejl er det et ret imponerende hop Lyon har taget på listen.

Skrevet af Campeones32
Tror ikke vi får United at se på 1. Pladsen igen :-) og gudskelov - så slipper vi da for at høre på den del fra fansene.
Real Madrid C.F. Siden 2000 F.C. København siden 2004
Skrevet af Slettet(301120211302)
Det er som om bold.dk har hørt brugeren Campeones32 der i anden tråd spurgte efter dokumentation på Barca havde størst omsætning, da han havde hørt andet. Det er vidst god timing af nyheder :)

https://www.bold.dk/snak/index.php?action=thread&vis=0&id=5612123&start=30#5612446
Skrevet af LukeDanDuke
"Deloittes Money League"

Fodbold i 2020 mine damer og herre. Og det er ikke engang løgn.
Skrevet af Gshock
Det er så klamt at City kan ligge nr.5. Det er i hvertfald ikke pga antal fans og salg af merchandise.
FSG Out! Boykot Adidas HVAD ER SPORTSWASHING? Når enkeltpersoner, virksomheder eller nationer bruger sportsbegivenheder til at skabe sig et bedre ry gennem eksempelvis sponsoraftaler, kaldes det sportswashing.
Skrevet af no name
Det er så klamt at City kan ligge nr.5. Det er i hvertfald ikke pga antal fans og salg af merchandise
Du kan sagtens have ret i at det ikke nødvendigvis er på antal fans og salg af merchandise som har vært hovedindtægterne det er derimod penge for vindeligaen, Være med og nå langt i CL. Plus de for en stå bid af tv pengene fordi de lige netop er i toppen af ligaen samt med i CL.
Omvendt må man snart droppe det kliché med city ikke har nogle fans. Måske ikke så mange som United, men city har altså fået sig en okay stor fanbase især rundt omkring i verden. City har fået mange unge fans, fordi de har været en del af toppen af PL og Europa ligesom United fik mange fans dengang de vandt en masse trofæer.
Skrevet af Slettet(231953201901)
Don´t feed the trolls
Skrevet af KiksetIndspark
Jeg synes også at City er et klamt olie hold set fra et sportsligt perspektiv.

Men listen her lyver ikke, og jeg synes sku alligevel det er imponerende fra et forretningsmæssigt perspektiv, hvor højt de har klatret på få år. Alt respekt for det.
Skrevet af FalconLFC
Jeg synes ikke, at der er det mindste imponerende ved finansiel doping.
Skrevet af Slettet(231953201901)
Kan i forklare hvordan Schalke 04 kan ligge så højt,er de så store i Tyskland, for resten af verden støtter vel ikke Schalke? :-)

Skrevet af Mike Ashley
Kan i forklare hvordan Schalke 04 kan ligge så højt,er de så store i Tyskland, for resten af verden støtter vel ikke Schalke? :-)


Gazprom ;)
Og så har de lanceret streaming service for deres fans samt introduceret noget augmented reality hallöj. Ved ikke hvor mange penge der bliver lavet på det sidste, men de får i rapporten ros for deres håndtering af fans og laver over det dobbelte i kommerciel inkomst end de fem klubber under dem på listen.
Skrevet af Campeones32
Du har helt ret Bruger1711 , det er rart :D og ganske naturligt at Barca er foran i år efter de kom noget længere i chl og pokalen. Vi tager den i år dog! Hehehe
Real Madrid C.F. Siden 2000 F.C. København siden 2004
Skrevet af Connaisseur
Schalke nr15 og West Ham nr18 - vanvittigt!
Skrevet af Poor Scouser Tommy
@ No name

"Finansiel doping" (ejerinvestering i klubben om du vil) indgår i beregning af omsætningen, hvilket formentlig er en væsentlig forklaring på Citys placering. Derudover har du nok ret i, at der kommer nye fans til, og at klubben generelt er i fremgang.

Omsætning som målestok viser dog kun klubbens indtægter og medtager ikke omkostninger. City kan sagtens køre med underskud, selvom der er fremgang målt på omsætning.

Jeg tror, der ville ske markante forskydninger på listen, hvis der både blev set på indtægter og omkostninger.
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af proege
I lyder som om city ikke havde fans før overtagelsen.
Skrevet af Slettet(501706201307)
Altså Arsenals tal og placering hænger ikke sammen?

Ingen CHL men på fan basen burde klubben ligge bedre end Tottenham og derfor omsætte mere.
Skrevet af Slettet(501706201307)
Ligeså klamt som nogen synes med City, kan man undre sig over at Juve kan bruge så mange penge på nye spiller med så lav en omsætning. Det er jo ikke fordi Dortmund, Arsenal eller Tottenham går ud og forstærker på samme niveau.

Der må bære nogle regnskaber der ikke kommer med til Deloitte
Skrevet af peanuts
Juventus er rigtigt gode til at sælge spillere, så når det bliver regnet sammen bruger de ikke særligt mange penge, Rabiot blev hentet på en fri transfer og mon ikke han sælges snart for en god sum.
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af Poboy
Man er nødt til at tage City seriøst...på det sportslige plan. Rent forretningsmæssigt, og hvad det forretmingsmæssige har medført sportsligt, er sværere at have respekt for. Det er ikke opnået på de markedsvilkår de fleste klubber eksisterer under, men ved tilførsel af midler på kreative måder, for at omgå FFP.

I principoet er jeg ikke oversolgt mht. FFP. Hvis jeg står med 100 milliarder, og har lyst til at lege fodbold boss i det frie marked, burde jeg vel have lov til det....og burde være stor nok til at se nederlaget i øjnene - hvis det blev resultatet.

Der er bare lige det med anerkendelsen og respekten. Personligt synes jeg, det er en del sværere at have respekt for dem der har opnået deres resultater på baggrund af en lottokupon med 7 rigtige, end dem der har arbejdet sig op fra bunden....City hører bestemt til i den første kategori...
"I Don't Play Against Any Particular Team. I Play Against The Idea Of Losing..." - Eric Cantona
Skrevet af RobertTheRobber
Der er bare lige det med anerkendelsen og respekten. Personligt synes jeg, det er en del sværere at have respekt for dem der har opnået deres resultater på baggrund af en lottokupon med 7 rigtige, end dem der har arbejdet sig op fra bunden....City hører bestemt til i den første kategori...
Hvorfor afkræver det mere respekt at være stor i dag fordi man altid har været stor? Nogle klubber vil altid have fordele af at fortiden har været god ved dem og de derved har opbygget nogle muligheder som mange klubber aldrig vil komme i nærheden af. Her taler vi noget der måske skete for over 30-40 år siden, som stadig giver klubberne væsentlige fordele den dag i dag, som andre klubber kun kan drømme om.

Hvordan er det fair, hvis det handler om at gøre sporten så lige som muligt?
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
annonce
0