Snak

Mere indhold efter annoncen

Money League: Barca overtager Reals trone

tir 14. jan 2020

Barcelona har overtaget tronen i Deloittes Money League med en rekordomsætning på 6,3 milliarder kroner.Læs hele nyheden her
Barca 6,283
Lyon 220,9


Bortset fra den åbenlyse kommafejl er det et ret imponerende hop Lyon har taget på listen.

Tror ikke vi får United at se på 1. Pladsen igen :-) og gudskelov - så slipper vi da for at høre på den del fra fansene.
Real Madrid C.F. Siden 2000 F.C. København siden 2004
Det er som om bold.dk har hørt brugeren Campeones32 der i anden tråd spurgte efter dokumentation på Barca havde størst omsætning, da han havde hørt andet. Det er vidst god timing af nyheder :)

https://www.bold.dk/snak/index.php?action=thread&vis=0&id=5612123&start=30#5612446
"Deloittes Money League"

Fodbold i 2020 mine damer og herre. Og det er ikke engang løgn.
Det er så klamt at City kan ligge nr.5. Det er i hvertfald ikke pga antal fans og salg af merchandise.
HVAD ER SPORTSWASHING? Når enkeltpersoner, virksomheder eller nationer bruger sportsbegivenheder til at skabe sig et bedre ry gennem eksempelvis sponsoraftaler, kaldes det sportswashing.
Det er så klamt at City kan ligge nr.5. Det er i hvertfald ikke pga antal fans og salg af merchandise
Du kan sagtens have ret i at det ikke nødvendigvis er på antal fans og salg af merchandise som har vært hovedindtægterne det er derimod penge for vindeligaen, Være med og nå langt i CL. Plus de for en stå bid af tv pengene fordi de lige netop er i toppen af ligaen samt med i CL.
Omvendt må man snart droppe det kliché med city ikke har nogle fans. Måske ikke så mange som United, men city har altså fået sig en okay stor fanbase især rundt omkring i verden. City har fået mange unge fans, fordi de har været en del af toppen af PL og Europa ligesom United fik mange fans dengang de vandt en masse trofæer.
Don´t feed the trolls
Jeg synes også at City er et klamt olie hold set fra et sportsligt perspektiv.

Men listen her lyver ikke, og jeg synes sku alligevel det er imponerende fra et forretningsmæssigt perspektiv, hvor højt de har klatret på få år. Alt respekt for det.
Jeg synes ikke, at der er det mindste imponerende ved finansiel doping.
Kan i forklare hvordan Schalke 04 kan ligge så højt,er de så store i Tyskland, for resten af verden støtter vel ikke Schalke? :-)

annonce