Snak

Mere indhold efter annoncen
Kan i forklare hvordan Schalke 04 kan ligge så højt,er de så store i Tyskland, for resten af verden støtter vel ikke Schalke? :-)


Gazprom ;)
Og så har de lanceret streaming service for deres fans samt introduceret noget augmented reality hallöj. Ved ikke hvor mange penge der bliver lavet på det sidste, men de får i rapporten ros for deres håndtering af fans og laver over det dobbelte i kommerciel inkomst end de fem klubber under dem på listen.
Du har helt ret Bruger1711 , det er rart :D og ganske naturligt at Barca er foran i år efter de kom noget længere i chl og pokalen. Vi tager den i år dog! Hehehe
Real Madrid C.F. Siden 2000 F.C. København siden 2004
Schalke nr15 og West Ham nr18 - vanvittigt!
@ No name

"Finansiel doping" (ejerinvestering i klubben om du vil) indgår i beregning af omsætningen, hvilket formentlig er en væsentlig forklaring på Citys placering. Derudover har du nok ret i, at der kommer nye fans til, og at klubben generelt er i fremgang.

Omsætning som målestok viser dog kun klubbens indtægter og medtager ikke omkostninger. City kan sagtens køre med underskud, selvom der er fremgang målt på omsætning.

Jeg tror, der ville ske markante forskydninger på listen, hvis der både blev set på indtægter og omkostninger.
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
I lyder som om city ikke havde fans før overtagelsen.
Altså Arsenals tal og placering hænger ikke sammen?

Ingen CHL men på fan basen burde klubben ligge bedre end Tottenham og derfor omsætte mere.
Ligeså klamt som nogen synes med City, kan man undre sig over at Juve kan bruge så mange penge på nye spiller med så lav en omsætning. Det er jo ikke fordi Dortmund, Arsenal eller Tottenham går ud og forstærker på samme niveau.

Der må bære nogle regnskaber der ikke kommer med til Deloitte
Juventus er rigtigt gode til at sælge spillere, så når det bliver regnet sammen bruger de ikke særligt mange penge, Rabiot blev hentet på en fri transfer og mon ikke han sælges snart for en god sum.
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Man er nødt til at tage City seriøst...på det sportslige plan. Rent forretningsmæssigt, og hvad det forretmingsmæssige har medført sportsligt, er sværere at have respekt for. Det er ikke opnået på de markedsvilkår de fleste klubber eksisterer under, men ved tilførsel af midler på kreative måder, for at omgå FFP.

I principoet er jeg ikke oversolgt mht. FFP. Hvis jeg står med 100 milliarder, og har lyst til at lege fodbold boss i det frie marked, burde jeg vel have lov til det....og burde være stor nok til at se nederlaget i øjnene - hvis det blev resultatet.

Der er bare lige det med anerkendelsen og respekten. Personligt synes jeg, det er en del sværere at have respekt for dem der har opnået deres resultater på baggrund af en lottokupon med 7 rigtige, end dem der har arbejdet sig op fra bunden....City hører bestemt til i den første kategori...
"I Don't Play Against Any Particular Team. I Play Against The Idea Of Losing..." - Eric Cantona
Der er bare lige det med anerkendelsen og respekten. Personligt synes jeg, det er en del sværere at have respekt for dem der har opnået deres resultater på baggrund af en lottokupon med 7 rigtige, end dem der har arbejdet sig op fra bunden....City hører bestemt til i den første kategori...
Hvorfor afkræver det mere respekt at være stor i dag fordi man altid har været stor? Nogle klubber vil altid have fordele af at fortiden har været god ved dem og de derved har opbygget nogle muligheder som mange klubber aldrig vil komme i nærheden af. Her taler vi noget der måske skete for over 30-40 år siden, som stadig giver klubberne væsentlige fordele den dag i dag, som andre klubber kun kan drømme om.

Hvordan er det fair, hvis det handler om at gøre sporten så lige som muligt?
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
annonce