Snak

Mere indhold efter annoncen

Morata efter choknederlag: Vigtigste er at vi er videre

Skrevet af bold
tor 1. dec 22:21

Alvaro Morata hæfter sig ved, at Spanien gik videre, selvom de tabte 1-2 til Japan. Vi skal bevare troen på os selv, fortæller han. Læs hele nyheden her
Skrevet af Ntx32
I spillede jo ikke for at vinde den kamp og så kan i takke tyskerne for i er videre.
De kunne jo have sendt jer ud, ligesom i sendte dem ud med jeres indsats
Skrevet af Hammers4ever
@ Ntx32

Du er vel ikke så dum, at du faktisk tror at Spanien bevidst ville løbe den risiko at ryge ud af turneringen for at undgå Kroatien? Spanien spillede fint i første halveg og klovnede rundt i den anden
West ham og kun West ham ! Født ind i det og banket ind igennem opdragelsen
Skrevet af Ntx32
@Hammers

Nej ikke decideret bevidst, men stillede ikke stærkest og gamblede. Siger bare tyskerne til sidst hjalp dem. Og de burde som min. kunne have fået et x og så var tyskerne videre. VM bliver bare bedre hvis de bedste hold ryger videre. Og Japan er ikke blandt dem
Skrevet af Hammers4ever
@Ntx32

Så er jeg mere rolig :)

Det er jo så en helt anden debat, og der jeg tilbøjelig til at give dig ret i begge dele, Spanien fejler ekstremt rent taktisk i dag, og at Tyskland er et bedre hold end Japan, det kan der ikke være to delte meninger om :)
West ham og kun West ham ! Født ind i det og banket ind igennem opdragelsen
Skrevet af Kenken
Ntx

Kan vi ikke blive enige om, at det er Tysklands eget ansvar og ikke Spaniens ansvar at tyskerne røg ud. Tyskerne tabte selv til Japan
Skrevet af Ntx32
@Kenken

Jo det kan der ikke være to meninger om. Derfor kigger de jo også på sig selv:)
Men når det nu blev som det blev på sidste spilledag så er det jo alligevel skidt at Spanien ikke kunne slå Japan.. Det havde de sgu nok gjort om nødvendigt.
Men sådan er gruppespil jo på både godt og ondt i sidste spillerunde når et hold næsten er sikkert videre. Tyskland blev så - modsat utallige andre gange - sorteper i det spil denne gang. Ikke fordi de ikke kunne slå Costa R. med 8 mål, men fordi de brændte et hav af chancer mod Japan og sov i 20 min. Hård pris.
Skrevet af EisernUnion!
Det er næsten endnu værre at Spanien taber til Japan. De var jo så fint advaret. En latterlig omgang VM. De europæiske hold underpræsterer stort set alle sammen
Skrevet af Ego2020
Alt i alt er det vel lige nu lidt sjovt, at spanierne efter deres første kamp hævdede at være det bedste hold ved VM. De kan selvfølgelig stadig nå at vinde, men det er da imponerende, at "det bedste hold til VM" kan tabe til Japan.
Skrevet af BerlinerDK
Perfekt for Spanien. Deres vej er langt nemmere end hvis de havde fået uafgjort. Jeg fortalte inden kampen til en tysk ven, at hvis Spanien taber, som kunne være godt, så er Tyskland ude. Han var ikke glad.
Skrevet af Taco mix
Du er vel ikke så dum, at du faktisk tror at Spanien bevidst ville løbe den risiko at ryge ud af turneringen for at undgå Kroatien?


Uden at blande mig i den del om det var med vilje eller ej, er der så ingen herinde der også kan se at de undgår Brasilien i en evt. kvartfinale?
"Banke banke på" - "Hvem der?" - "Ronaldo!" - "Ronaldo, hvem?" "Fede Ronaldo".
Skrevet af lotar
Det fede med de hold, som spekulerer i at møde nemmere modstandere/slippe for visse modstandere længere fremme i knock out fasen, er at de ofte skyder sig selv i foden og bliver slået ud inden.
"Vigtigt vi vinder gruppen så vi slipper for Argentina i 1/8 " -
segmentet herinde må gerne føle sig truffet
Næstved Öster IF -- og magter bare ikke Barca's "Vi spiller det rigtige fodbold" attitude
Skrevet af MistGoose
VM bliver bare bedre hvis de bedste hold ryger videre. Og Japan er ikke blandt dem

Tyskland i deres nuværende forfatning er godt nok heller ikke blandt de bedste hold.
Individuelt er deres spillere bedre, jo.

Spanien sparede spillede, det gjorde Frankrig også - Frankrig risikerede dog aldrig at ryge ud. Tyskland må vinde deres egne kampe. Spanien gør ikke noget forkert ved at spare spillere.

To sene mål; Et fra Canada og et fra Belgien havde vendt op og ned på hele Spaniens situation, og de havde skulle møde Belgien i næste runde.
Barcelonamedløber siden 1998.
Skrevet af longway666
Spaniens to næste kampe er jo noget lettere end hvis de havde vundet.
Så forstår da godt de tabte.
Dk. OB Eng. newcastle IT. Parma TYSK. leverkusen. SP. barca.
annonce
0