Snak

Mere indhold efter annoncen

Morata har det skidt med at sende Real ud

ons 13. maj 2015
Alvaro Morata har det svært med at have slået barndomsklubben Real Madrid ud af Champions League.

Læs hele nyheden her
Amen hold nu kæft altså, Morata.

Det er derfor man sætter pris på Bendtner
De smed dig på porten og du fik din hævn. Nyd det dog!
Fedt at se at der er nogen spillere der viser sine tidligere fans respekt, uanset forholdet mellem ham og hans tidligere klub.

Håber Hernanes kiggede med her til aften...
https://c1.staticflickr.com/9/8599/16255269225_793dd48c0b.jpg
Der er simpelthen gået inflation i at ikke ville juble mod sin tidligere klub. Fair nok hvis du er en klublegende som da Henke scorede mod Celtic, men ellers er det sgu for fesent -også overfor dine nuværende fans.
https://pbs.twimg.com/media/Ck8cb8pUoAA46Kx?format=jpg&name=large
De smed dig på porten og du fik din hævn. Nyd det dog!

Smed de ham på porten eller fik han lov til at skifte efter eget ønske pga. manglende spilletid? Sæt dig ind i tingene tak.. Hvis det er at blive smidt på porten, så ligger samtlige af Barcas salg sidste sommer over spillere der blev smidt på porten
Hold nu op hvor er i dumme at høre på.

Han skal sgu da nok selv bestemme om han har lyst til at juble eller ej...
Selvfølgelig er der ikke gået inflation i det. Det er fint nok at score imod sit gamle hold, men at bryde ud i vild jubel rus er et tegn på at man ingen loyalitet har.

Enhver fan med respekt for sig selv vil acceptere at en spiller fra sit hold ikke jubler hvis han scorer mod sit gamle hold.

Men det her er jo en længere debat, kan se at vi allesammen har vidt forskellige forventninger til hvordan fodbold spillere bør opføre sig..hvilket er interessant nok.
https://c1.staticflickr.com/9/8599/16255269225_793dd48c0b.jpg
Når man scorer et mål der på det givne tidspunkt sender dig og dit hold i CL-finalen så må man gå ud fra at man bliver meget, meget glad og så synes jeg bestemt ikke der er noget i vejen for at man jubler. Heller ikke hvis det er mod din tidligere klub. Det er en naturlig reaktion så intet illoyalt over det.

Selvfølgelig bestemmer man selv men at man efterfølgende, på sådan en stor dag for juve og deres fans, siger man står med en bittersød smag i munden forstår jeg intet af.
https://pbs.twimg.com/media/Ck8cb8pUoAA46Kx?format=jpg&name=large
Morata er madridista og har spillet for Real Madrid i hele hans ungdom. Det var en naturlig transfer, da Real Madrid respekterede Moratas ønske om at få mere spilletid. Det er glædeligt at se ham blomstre som spiller. Og...

...at kritisere ham for at vise sympati med hans klub er noget er det mest smagløse jeg har oplevet herinde. Prøv med bare lidt indsigt.
Der er forskellige måder at juble på, og nogle er klart over grænsen for hvad der er acceptabelt (for det tidligere holds fans).

Jeg husker engang en tidligere FCK spiller, hvis navn ikke fortjener at blive nævnt, havde scoret for sin nye klub (du kan nok gætte hvilken) mod netop FCK, og fejrede det ved at løbe ud til os, og sende os en hel særlig hilsen på tydeligt afkodeligt tegnsprog.

At vi nok havde sunget en sang eller to om manden som muligvis kan have været en medvirkende årsarg hertil er hvad det er, eller var hvad det var.
Someday, someday, someday, someday, someday, someday Leeds United
annonce