Snak

Mere indhold efter annoncen

Morten O. har fundet en god venstreback

ons 30. mar 2011
Simon Poulsen får masser af roser med på vejen af landstræner Morten Olsen, der håber, at AZ-spilleren kan holde niveauet frem mod kampen mod Island.

Læs hele nyheden her
Fedt at se han har medgang, han har været en del igennem på landsholdet. Så ham ikke i gårsdagens landskamp, så snakker ud fra tidligere observation, men han fortjener medgangen imo.
Hjertet er hos Spurs. Har også en svaghed for El Giallorossi. [i]To Dare is to do. COYS.[/i]
Til en kamp mod Island, hvor vi skal skabe spillet, vil en offensiv spiller som Simon være god. I parken mod Portugal vil han ikke være stærk nok deffensiv. Jeg er ret sikker på, at det er sådan, MO tænker.

Så vi mangler stadig en stærk deffensiv venstre back - det har vi gjort hele tiden. Og der har Simon P. ikke overbevist endnu.
Følger kun éen klub i verden som ægte fan. Det andet er for poppet!
Præcis, når vi spiller mod jævnbyrdige/bedre hold er Poulsen og Mtiliga ikke gode nok defensivt.
Nemlig mod Holland og England var han jo direkte skyld i vi tabte!!!

Men mod lilleput lande vil han være god,da vi vil have bolden det meste af tiden.
Michael Laudrup,Dennis Bergkamp og Ryan Giggs = KUNST ! Det Danske Landshold 1984-2004 Deltog i 9 ud af 11 VM og EM slutrunder! -EM Guld -EM semifinale -VM 1/4 finale -EM 1/4 finale -2 VM 1/8 finaler
Nemlig mod Holland og England var han jo direkte skyld i vi tabte!!!

Jeg håber virkelig ikke for dig, at du begrunder nederlaget mod Oranje med, at Poulsen lavede et meget uheldigt selvmål...

Der er sgu ikke mange alternativer på den plads - MO - ring til Jan Heintze og spørg om han ikke lige kan nappe et par kampe mere..
om et år har vi en god venstreback i Jesper Juelsgaard
om et år har vi en god venstreback i Jesper Juelsgaard


Den tror jeg, selv som FCM-fan, desværre ikke på. Julle har nemlig også problemer defensivt. Han har dog løftet sig en del i starten af foråret, men det er endnu et for tyndt grundlag at vurdere ham på. Hans gode frispark med venstrebenet er dog klart en bonus.

Jeg tror, Michael Lumb får et godt forår med AaB, og så må vi se, om det kan sikre ham en landsholdsplads. Han har i hvert fald imponeret mig meget på et ellers halvsløjt hold. Ellers er der jo Leon Jessen, som får spilletid i Bundesligaen.

Simon Poulsen er nu en gang fløjspiller, om AZ og Morten Olsen vil det eller ej. Så i betragtning af, at han er blevet omskolet, gjorde han det virkelig godt i går.
Midtjylland!
Enig med mange af betragtningerne her i tråden. Mod alle de mindre nationer (og nogle lidt større) vil han være ganske fremragende, mens han nok vil falde igennem mod de helt store.
Prioriteret rækkefølge: England: Ipswich Town FC Spanien: Villarreal CF Italien: AC Milan Danmark: Viborg FF Tyskland: Wolfsburg
Den bedste venstreback vi har i øjeblikket. Han er bestemt ikke fejlfri, men ser ham som den mest pasningsstærke og gennembrudsstærke af de alternativer der er. Derudover er man sikret en mand der giver sig 100% i 90+. Just my humble oppinion ;)
angreb er jo det bedste forsvar... Men er ganske enig i betragtningerne - tror bare ikke jeg er enig i at det nødvendigvis bliver et problem, hvis 1) Morten Olsen sørger for at praktisere noget ordentligt presspil over hele banen 2) han finder en ordentlig venstre wing som kan være med til at bakke op. Offensive backs uden de store defensive kvaliteter er jo et ganske kendt fænomen - også hos både store landshold og store klubber. Det handler jo om at finde en balance på holdet og ikke kun fokusere på de enkelte pladser. Hvis alternativet er Silberbauer på VB så er Poulsen vel under alle omstændigheder et bedre valg.
Zola & Clarke - a match made in the furnace under the Bridge!
annonce